Żużel LIVE - shoutbox meczowy
- tezetomaniak
- Trener
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
A taki był ładny, najbardziej lubelski
No chyba jednak nie. Z Unią pożegnał się poprzez post na FB, a nie na stadionie. Nie mówił też nic o powrocie.papi pisze:Chyba coś podobnego powiedział 5 lat temu w Lesznie. Zaczyna mi przypominać Hancocka i Vaculika, uśmiech na twarzy, a zamiast szczerości wyuczone formułki.
Drodzy sponsorzy, kibice, przyjaciele. Przyszedł czas, by głośno powiedzieć że odchodzę z klubu Fogo Unia Leszno. Spędziłem tutaj wspaniałe lata, które dały mi szansę i możliwość dojścia do miejsca w którym teraz jestem. Chciałem Wam wszystkim podziękować za ogromne wsparcie, pomoc i doping. Podczas kariery żużlowca, wspinania się na wyższe szczeble, każda rada, pomoc są bardzo cenne. To wszystko otrzymywałem od Was. Byliście kiedy było super i kiedy zdarzały się słabsze momenty. To że zmienię barwy kewlaru, nie zmienia mnie. Nadal będę tym samym Dominem, który przyszedł do szkółki jako mały chłopiec. Zaczynam kolejny rozdział, swojej żużlowej książki, puste kartki trzeba zapełnić nowymi możliwościami, wyzwaniami i osiągnięciami. Zostawiam za sobą dobre lata i mega wspomnienia, do których chętnie będę wracać
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie nakręcajcie się. Nie jednemu było przykro jak zmieniał robotę dla lepszych warunków choć w dotychczasowej było "zajedwabiście". Mówię z doświadczenia :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz