Seba Truminski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#51 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 17:42

Geest pisze:a moze w parkingu dopiero tuz przed biegiem dowiedzial sie, ze jedzie. jesli by tak bylo, to nie dziwota ze sie wnerwil.

Jezeli tak było, to kiedy wprowadza się taktyczną, bierze sie cztery minuty i po sprawie

maloh
Szkółkowicz

#52 Postautor: maloh » 17 października 2004, o 18:03

laryyyy pisze:hehehe....ale z was komercyjni kibice....jak qrwa jedzie to klepiemy po głowce a jak spierdolił mecz to juz go chcecie wieszac..

dokładnie !
u was zawodnik jest tak dobry jak jego ostatni mecz
Frankowa chcieliście zostawiać na następny sezon bo może sie rozjedzie w przyszłym roku, a też już go wieszają inni

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#53 Postautor: boxing » 17 października 2004, o 18:20

Ja bym z Seby nie rezygnowal. Niech solidnie przepracuje okres przygotowawczy i KONIECZNIE popracuje z psychologiem. Jezeli bedzie mial szybki sprzet - to bedzie bardzo mocnym punktem druzyny. Niewiele pojezdzil w tym sezonie ale pokazal, ze potrafi wystrzelic ze startu i wygrywac biegi. Wygrana ze Swistem w Zielonce to nie byle co - pewnie, ze nie mozna krytykowac zawodnika po jednym slabym biegu ani wpadac w hurra-optymizm po jednej wygranej, ale Trumna potencjal jednak ma - przede wszystkim startowy. Golota tez sie wzbranial od psychologa po porazce z Lennoxem Lewisem, a potem zebral niewiele gorzej od Tysona; mysle jednak, ze klub (dyrektor, trener) moze na swoim zawodniku wymoc konsultacje psychologiczne powiedzmy jako warunek podpisania kontraktu. A zerwanie tasmy...coz chyba jednak nie taka wielka sprawa mam nadzieje, ze nie pobiegl jednak do nikogo z piesciami jak to drzewiej bywalo. Moze to nawet swiadczyc o jakiejs (wprawdzie nie do konca) sportowej zlosci zawodnika (oprocz tego ze na 100% swiadczy o braku umiejetnosci panowania nad emocjami). Podsumowujac: Seba przez cala zime na zmiane psycholog/silownia/biegi kondycyjne a na wiosne dobrze przygotowac sprzet i ...po zwyciestwa w lidze! Pozdrawiam :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Zyga
Kontakt:

#54 Postautor: Zyga » 17 października 2004, o 18:29

Trumna ole ole ole ole :)

mroofka

#55 Postautor: mroofka » 17 października 2004, o 18:48

Widzę,że niektórzy też myślą o pomocy psychologicznej Sebkowi. Mam pytanie: czy w naszym klubie pracuje z zawodnikami jakiś psycholog? Bo jeśli nie, to moze by o tym pomyślec, argumentów jest b. wiele, m.in. nierówna jazda naszych zawodników, nieumiejętność odnoszenia porażki, wywijanie numerów na miarę Sebastiana i Śledzia...no i niestety samobójstwa.Wkońcu z zawodnikami większości dyscyplin sportowych współpracują psycholodzy i połowa sukcesów jest przypisywana własnie doskonałej kondycji psychicznej. A propos Sebka to przypomniało mi się, że miał kiedyś kolegę, który również jeździł w naszej drużynie oraz na crossie i jego zachowania były podobne do Sebka, z tym, że może bardziej infantylne: potrafił np. po nieudanym starcie porzucić na środku toru motocykl i obrażał się na cały świat...

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#56 Postautor: arek200 » 18 października 2004, o 11:11

o czym wy mówicie. Akurat to nie Seba zawalił ostatni mecz. A co do tej sytuacji, to ja to widziałęm tak, że startowy najpierw kazał mu się odsunąć od Śwista bodajże, a potem się rozmyślił i chciał puścić bieg. Ale Seba właśnie wtedy troszeczkę się cofnął , żeby się przesunąć w bok i sędzia go wykluczył. Seba się wk...ł, ale i tak na naszym sektorze ogromne brawa otrzymał. Szczerze powiedziawszy to też uważam, że jego zachowanie było nie na miejscu, ale decyzja sędziego praktycznie przesądził o wyniku meczu.
Uważam, że Seba nie zawiódł. pojechał tak jak wszyscy tego oczekiwali.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#57 Postautor: Ar2rB » 18 października 2004, o 11:17

arek200 pisze:Uważam, że Seba nie zawiódł. pojechał tak jak wszyscy tego oczekiwali.

oczywiście, że Trumiński nei zawiódł. Przypomnijcie sobie jakie zadania były stawiane poszczególnym zawodnikom przed meczem. Trumiński, Jeleniewski i Franków mieli wspolnie zdobyć 9 punktów. a ile zdobyli? 16!!!!!!!!! A gdzie byli ci co mieli ciągnąć wynik?

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#58 Postautor: arek200 » 18 października 2004, o 23:01

Ar2rB pisze:
oczywiście, że Trumiński nei zawiódł. Przypomnijcie sobie jakie zadania były stawiane poszczególnym zawodnikom przed meczem. Trumiński, Jeleniewski i Franków mieli wspolnie zdobyć 9 punktów. a ile zdobyli? 16!!!!!!!!! A gdzie byli ci co mieli ciągnąć wynik?

I to cała prawda. Ta reszta, czyli Karlsson Knapp i Piszcz zdobyli 15 pkt :D Ale i tak uważam, że nie można mieć do nikogo pretensji, bo każdy walczył. po prostu meli dużo gorszy sprzęt, kilka razy błędy w jeździe parą się strasznie mściły. Jeleń to wg mnie cudotwórca. Jeśli ktoś go wykreśla ze składu na przyszły sezon to znaczy, że nie ma pojęcia o żużlu.

Koper
Trener
Kontakt:

#59 Postautor: Koper » 2 lutego 2006, o 00:32

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#60 Postautor: Dobromir » 2 lutego 2006, o 08:39

To fajnie w 2 lidze seba niejednÄ… dyszke jeszcze zrobi.

JAG
Senior

#61 Postautor: JAG » 2 lutego 2006, o 12:16

Koper pisze:"Warszawski" Seby w Toruniu:
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_toru ... 1089885601

troche nie na temat ale ciekawe jak Nigmatzjanow poradzi sobie w polskiej lidze.z pewnosciÄ… e-liga to za wysokie progi.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#62 Postautor: grzesieck » 2 lutego 2006, o 12:51

JAG pisze:
Koper pisze:"Warszawski" Seby w Toruniu:
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_toru ... 1089885601

troche nie na temat ale ciekawe jak Nigmatzjanow poradzi sobie w polskiej lidze.z pewnosciÄ… e-liga to za wysokie progi.

na jozkowym forum wyczytalem, ze Torun pomaga Gdanskowi i wszyscy trzej (Trumna, Smith, Nigmatzjanow) maja zostac wypozyczeni do Wybrzeza.

Nigmatzjanow - sr. bieg. 1,23 w Turbinie Balakowo, pewnie znaja sie z Sebkiem :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

ermen
Zawodowiec

#63 Postautor: ermen » 4 lutego 2006, o 23:21

Jak widać bez Lotosu to Trumna dla Gdańska :)
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#64 Postautor: Dj_Korgi » 13 lutego 2006, o 20:27

a ja żałuje , że Seba nie będzie u nas jeździł bo potrafił ( a zdarzało mu się to nawet często ) wykręcić dwu cyfrowe zdobycze

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#65 Postautor: kilar » 13 lutego 2006, o 21:40

w 2 lidze to i Dera punktowal

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#66 Postautor: Metalliczny » 13 lutego 2006, o 22:32

kilar pisze:w 2 lidze to i Dera punktowal

Czy w związku z tym, uważasz Marka za słabego zawodnika?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#67 Postautor: kilar » 13 lutego 2006, o 23:25

To pytanie zabrzmialo troche dwuznacznie. Ja mowie tylko o czasie jego pobytu w Lublinie, a nie o calej karierze. I dlatego uwazam, ze wtedy byl to zawodnik typowo 2ligowy i nic wiecej.

PS. na przyszlosc wyrazaj sie jasniej

wojteko
Senior

#68 Postautor: wojteko » 13 lutego 2006, o 23:59

kilar pisze:PS. na przyszlosc wyrazaj sie jasniej

a moze umowimy sie "Na Strychu"(FK tam sie spotyka co sobotÄ™) :?: ja przyprowadze Sebka i opowiesz mu to co Cie boli prosto w oczy :?:
P.S moja propozycja spotkania jest calkiem powazna :!: pozdrawiam

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#69 Postautor: kilar » 14 lutego 2006, o 00:25

po ch.. sie czepiasz slowek :?:

wojteko
Senior

#70 Postautor: wojteko » 14 lutego 2006, o 07:00

kilar pisze:po ch.. sie czepiasz slowek :?:

Twoje "slowka" zabrzmialy jednoznacznie wiec.......... nienapinaj sie tak :!: moja propozycja byla jak najbardziej uczciwa.

Awatar użytkownika
MARKO

#71 Postautor: MARKO » 14 lutego 2006, o 09:23

NAJLEPIEJ TO SIę SPOTKAJCIE OBYDWAJ , WE TRZECH TO ZAWSZEWE NIE RóWNE SZANSE!!!!! Z SEBKIEM, DEPKIEM KAżDY MOżE PRZYJść!!!! :wink:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#72 Postautor: Metalliczny » 14 lutego 2006, o 10:06

kilar pisze:To pytanie zabrzmialo troche dwuznacznie. Ja mowie tylko o czasie jego pobytu w Lublinie, a nie o calej karierze. I dlatego uwazam, ze wtedy byl to zawodnik typowo 2ligowy i nic wiecej.

PS. na przyszlosc wyrazaj sie jasniej

Zgoda, wtedy rzeczywiście prezentował solidny drugoligowy poziom. Uważam jednak, że główną tego przyczyną był sprzęt.

Sam także wyrażaj się nieco klarowniej na przysżłośc, bo można było wyciągnąć wniosek, że Marek to li tylko drugoligowy średniak.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#73 Postautor: Torsen » 14 lutego 2006, o 11:27

wojteko pisze:a moze umowimy sie "Na Strychu"(FK tam sie spotyka co sobotÄ™) :?: ja przyprowadze Sebka i opowiesz mu to co Cie boli prosto w oczy :?:

Przepraszam, że się wtrącę, ale z ciekawości zapytam, czy "Sebek" leje już nawet ludzi, którzy uważają, że nie jest dobrym żużlowcem? Być może niedługo będzie już bił wszystkich, starców, kobiety i dzieci? Może więc czas nie po knajpach, ale do jakiegoś lepszego specjalisty się udać, zanim trafi kosa na kamień albo przed sąd? Taka dobra rada.
To jest żużlowe forum internetowe. Dyskutuje się tu o żużlu i żużlowcach. Jeśli ktoś kogoś uważa za patałacha, to wcale nie ma obowiązku bronić tego garściami w konfrontacji z zainteresowanym. Jest to argument równie żałosny jak ten, że aby kogoś skrytykować, trzeba samemu być lepszym żużlowcem.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#74 Postautor: mikas » 14 lutego 2006, o 11:40

Torsen a gdzie Ty w wypowiedzi Wojtkao wyczytałeś że Sebek ma zamiar sie z kimś bić :?: :shock:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

wojteko
Senior

#75 Postautor: wojteko » 14 lutego 2006, o 11:51

Torsen pisze:Przepraszam, że się wtrącę, ale z ciekawości zapytam, czy "Sebek" leje już nawet ludzi, którzy uważają, że nie jest dobrym żużlowcem? Być może niedługo będzie już bił wszystkich, starców, kobiety i dzieci? Może więc czas nie po knajpach, ale do jakiegoś lepszego specjalisty się udać, zanim trafi kosa na kamień albo przed sąd? Taka dobra rada.

czy zauwazyles w moim poscie choc odrobine txt abym namawial kogokolwiek do bijatyki :?: mojÄ… propozycjÄ… byl rzeczowy dialog czego jestem zwolennikiem
To jest żużlowe forum internetowe. Dyskutuje się tu o żużlu i żużlowcach

no jakbys zgadl :shock: przeciez mowa o zuzlowcu w temacie wlasnie o nim... tej twojej aluzji to akurat niezrozumialem :cry:

Jeśli ktoś kogoś uważa za patałacha

w pierszym momencie chcialem na w/w slowa byc zlosliwy i cos niemilego palnac w kierunku twojej osoby,ale szybko mi przeszlo poniewaz conieco wiem o Tobie i w zasadzie Cie szanuje,choc nieznamy sie osobiscie ale mamy wspolnych znajomych. Oszczedzajac sobie i Tobie daremnego wq....a w nadinterpretacji slow pozdrawiam :D