Zgadzam się z Toba, tylko, że Sebastian jako jedyny (no może oprócz Śledzia, ale ten przechodzi "kryzys wieku średniego") zawodnik wywija takie numery i to nie od tego roku. Kto od jakiegoś czasu obserwuje co sie dzieje to przyzna mi rację, że tego chłopaka należy przebadać psychologicznie. Jeśli idzie o mecz to nie liczyłam na zbyt wiele, bo nawet zespoły e-ligowe przyznają,że w Zielonej trudno wygrać na ich torze, a nam poprostu wiele brakuje do e-klasy. Ale i tak uważam,ze sezon był udany i emocjonujący.MISIA pisze:Stołek pisze:tO NAWYWIJAŠŻE W NAJWAŻNIEJSZYM OD 9 LAT MECZU JECHAŠŻENUJĄCO SPÓŹNIŠSIĘ NA START A PO DYSKWALIFKACJI ZERWAŠTAŚMĘ I NAROBIŠWSTYDU PRZED EKSTRALIGĄ . TRUMIŃSKI - WIEŚNIAK!!! ALBO SPRZEDAWCZYK.......
WKURZA MNIE TO ZE JAK ZAWODNIK POJEDZIE DOBRZE TO NOSI SIE GO NA REKACH,A JAK COS MU NIE WYJDZIE TO ZARAZ SA OBELGI I NIE MILE EPITETY W JEGO STRONE
Niestety ale na extralige musimy poczekać
Ja juz troche ochłonąłem i staram sie inaczej spojrzeć na całą sytuację.
Jeszcze tylko jakies pół roku i znow bedziemy chodzić na treningi, mecze, drzec ryje na calego na spotkaniach, wąchać jak jacyś narkomanie spaliny i takie tam. Cisnąc sie w smierdzacych kiblach, siedziec na betonie (??), wkur**** sie na maszyne startową (??)...
Bedzie dobrze.
Jeszcze tylko jakies pół roku i znow bedziemy chodzić na treningi, mecze, drzec ryje na calego na spotkaniach, wąchać jak jacyś narkomanie spaliny i takie tam. Cisnąc sie w smierdzacych kiblach, siedziec na betonie (??), wkur**** sie na maszyne startową (??)...
Bedzie dobrze.

-
Michael
Ja jeszcze raz sie powtorze.
Wywalic tych Stachyrow poza granice naszego wojewodztwa.
A odnosnie Petera.
niech nikt nie przytacz watkow ze nie raz bronil nasz tylek,owszem chwala mu za to.
Ale nie placa mu nie malych pieniedzy za to zeby przywozil polowe punktow, ktore moze zdobyc.Cos jest nie tak.On mial byc takim motorem napedowym.
A tu co mamy
Wywalic tych Stachyrow poza granice naszego wojewodztwa.
A odnosnie Petera.
niech nikt nie przytacz watkow ze nie raz bronil nasz tylek,owszem chwala mu za to.
Ale nie placa mu nie malych pieniedzy za to zeby przywozil polowe punktow, ktore moze zdobyc.Cos jest nie tak.On mial byc takim motorem napedowym.
A tu co mamy
Spójrzmy na to wszystko z innej strony. W przyszłym roku w ekstralidze mielibyśmy jeden wyjazd do Tarnowa, gdzie tradycyjnie niezależnie od składu jechalibyśmy po max 25 oczek. Potem najbliższe wyjazdy to po 400-500 kilosów. A tak pojedziemy sobie znowu do wielkiej kuciapy oraz do Krosna, gdzie mimo roli faworyta zbierzemy od Szczurków i Bębnów. Jest jeszcze Rybnik, który może być jezyczkiem u wagi. Więc nie jest źle. Trzeba zbudować zespół na awans z pierwszego miejsca a już za rok zamienimy się z Zielonką miejsacami - co ma wisieć nie Antoni
.
Nie za wysokie leszczu bo w Lublinie dostaliÅ›cie szczęśliwie niskie baty. A że nasi oddale bez walki i honoru ten mecz to juz tylko wasze szczęście a nie zasÅ‚uga. PrzegraliÅ›my pezez postawÄ™ TrumiÅ„skiego Piszcza i Karlssona a nie przez waszÄ… Å›wietnÄ… jazdÄ™ leszczyki- zajmujecie doÅ‚y tabeli i nasi zawodnicy ratujÄ… was przed spadkiem - taka jest smutna prawda o waszym disneylandzie! tRZEBA BYÅO WIDZIEĆ WASZYCH ASÓW NA CZELE Z DUPKIEM ÅšWISTEM W LUBLINIE JAK SIĘ PAKOWALI PO DUPOBRANIU . ZIELONA EKSTRALIPA!!!
STADION POTRZEBNY OD ZARAZ!!!!!!!
pO WYGRANEJ W Lublinie byliśmy baaaardzo blisko ekstraligi. Wystarczyło pojechać przeciętnie... A takiej szansy nie będzie prędko - myślę że w przyszłym roku nie- zabraknie sponsorów , pieniędzy z miasta, transferów...... I mówię to jako baardzo zasmucony i zdołowany kibic.... 
STADION POTRZEBNY OD ZARAZ!!!!!!!
-
marianx
witam i skladam tż-owi gratulacje z powodu zakonczenia sezonu z niezlym wynikiem.moi mili niewiele pisze na forum i nie wierze w spiskowa teorie dziejow ale wydaje mi sie ze w tym roku nie moglo byc mowy o e-lidze.i nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem porusze tu problem sponsorow otoz wszyscy wiedza ze zuzel to sport drogi sprzetowo
a z drugiej strony najmniej chyba popularny na swiecie wiec i o chojnych sponsorow ciezko w dzisielszych czasach a w tym zascianku jakim jest lublin chyba bardzo ciezko a w tym sporcie pieniadze to podstawa tutaj nie rzuci sie pilki za 50 zl inie powie zawodnikom grajcie .zeby miec e-lige trzeba miec zawodnikow zeby miec zawodnikow trzeba ich kupic lub wychowac ato wszystko kosztuje wielkie pieniadze .moja rada jest taka a radzic moge bo juz 26lat temu wdychalem ten spec.zapach palonego oleju
zeby myslec o e-lidze trzeba zaangarzowac wiecej sil i srodkow konieczna wspolpraca miasta wymiana duzej czesci zawodnikow wiekrzy nacisk na szkolenie mlodych i moze za jakies 2 lata moze aha i jeszcze jedno patrzylem jak trumna zaczynal kariere ipamietam ze zawsze byl niodpowiedzialny mysle ze powinien zaczac sie leczyc bo moze byc powtorka z dadosa .
a z drugiej strony najmniej chyba popularny na swiecie wiec i o chojnych sponsorow ciezko w dzisielszych czasach a w tym zascianku jakim jest lublin chyba bardzo ciezko a w tym sporcie pieniadze to podstawa tutaj nie rzuci sie pilki za 50 zl inie powie zawodnikom grajcie .zeby miec e-lige trzeba miec zawodnikow zeby miec zawodnikow trzeba ich kupic lub wychowac ato wszystko kosztuje wielkie pieniadze .moja rada jest taka a radzic moge bo juz 26lat temu wdychalem ten spec.zapach palonego oleju
zeby myslec o e-lidze trzeba zaangarzowac wiecej sil i srodkow konieczna wspolpraca miasta wymiana duzej czesci zawodnikow wiekrzy nacisk na szkolenie mlodych i moze za jakies 2 lata moze aha i jeszcze jedno patrzylem jak trumna zaczynal kariere ipamietam ze zawsze byl niodpowiedzialny mysle ze powinien zaczac sie leczyc bo moze byc powtorka z dadosa .
po 1 - jak Trumiński wygrywał biego z GKSem to był super, podobnie z Rzeszowem
po 2 - przed meczem stawialiście swoje prognozy i prawie daliście sie pociąć że tak będzie
po 3 - mówiliście że to są wychowankowie i oni nie boją sie umierać za klub
po 4 - jeszcze niedawno mówiliście że Ci zawodnicy wsparci 2 innymi powalczą w E-lidze, teraz niektórzy wyzywają ich...
Zawodnik jest dobry taki jak jego ostatni mecz ?
po 2 - przed meczem stawialiście swoje prognozy i prawie daliście sie pociąć że tak będzie
po 3 - mówiliście że to są wychowankowie i oni nie boją sie umierać za klub
po 4 - jeszcze niedawno mówiliście że Ci zawodnicy wsparci 2 innymi powalczą w E-lidze, teraz niektórzy wyzywają ich...
Zawodnik jest dobry taki jak jego ostatni mecz ?
Maloh robisz sie nudny. Napisz wreszcie moze cos nowego...
1. Tak byl super. Ale gdy zachowuje sie jak obrazone dziecko to nie ma sie co dziwic ze niektorzy go nie chca.
2. Mylilismy sie
3. W naszej druzynie jezdzilo 3 wychowankow, czyli pol skladu (nie licze Dawida bo on bral udzial w tylko jednym biegu i to raczej statystowal). Peter Szwed, Knapp Grudziadz, Franek Pila. Trumna, Piszcz i Jelen Lublin.
4. A ja mysle ze na swoim torze mogliby powalczyc swobodnie.
1. Tak byl super. Ale gdy zachowuje sie jak obrazone dziecko to nie ma sie co dziwic ze niektorzy go nie chca.
2. Mylilismy sie
3. W naszej druzynie jezdzilo 3 wychowankow, czyli pol skladu (nie licze Dawida bo on bral udzial w tylko jednym biegu i to raczej statystowal). Peter Szwed, Knapp Grudziadz, Franek Pila. Trumna, Piszcz i Jelen Lublin.
4. A ja mysle ze na swoim torze mogliby powalczyc swobodnie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Ja was nie rozumiem. Wzcześniej każdy był pewien że wygramy baraże (nie ukrywam że ja też), ale sie nie udało i teraz każdy mówi że wiadomo było że tak będzie. TRUDNO TO NIE KONIEC ŚWIATA!!! Może czuje sie niedosyt ale żeby wyzywać zawodników??!! A myślałem że to porządne forum!!!
-
Gość
przestańcie płakać i zauwżcie że TZ jak na pierwszą ligę miał mało kasy
głównym sponsorem byli kibice myślę że za sezon około 700 000 zł
dołozyli, udział w barażach to wielki sukces tej drużyny i nie opowiadajcie że zawodnicy mają zawodowe kontrakty to sprzęt ich problem nie do końca ich także kierownictwa -trzeba załatwić poważnych sponsorów a nie opowiadać że ludzie nie przyszli o jakich wzmocnieniach mówicie trzeba się będzie cieszyć jak wszyscy zechcą zostać na przyszły sezon
głównym sponsorem byli kibice myślę że za sezon około 700 000 zł
dołozyli, udział w barażach to wielki sukces tej drużyny i nie opowiadajcie że zawodnicy mają zawodowe kontrakty to sprzęt ich problem nie do końca ich także kierownictwa -trzeba załatwić poważnych sponsorów a nie opowiadać że ludzie nie przyszli o jakich wzmocnieniach mówicie trzeba się będzie cieszyć jak wszyscy zechcą zostać na przyszły sezon
-
marianx
[quote="m.a.c.i.e.k.s"]Ja was nie rozumiem. Wzcześniej każdy był pewien że wygramy baraże (nie ukrywam że ja też)
no no nie kazdy jestes na pewno jeszcze b mlody a mlodzi ludzie sa dosc naiwni zreszta jak wiekrzosc tego forum choc z drugiej strony to bardzo przyjemne ze wiara w zwyciestwo przycmiewa zdrowy rozsadek u dzieci dlatego sa takie smieszne
no no nie kazdy jestes na pewno jeszcze b mlody a mlodzi ludzie sa dosc naiwni zreszta jak wiekrzosc tego forum choc z drugiej strony to bardzo przyjemne ze wiara w zwyciestwo przycmiewa zdrowy rozsadek u dzieci dlatego sa takie smieszne
Lublinianom gratulujemy Daniela Jeleniewskiego . On jako jedyny godnie sie zaprezentował, no i Karlsson choc pewnie oczekiwaliscie od niego wiecej, ale nie u Nas i juz to wczesniej pisałem
Szkoda, ze Jeleń idzie w seniora bo widziałbym go u boku Suchego
Trumiński troche sie zdenerwowal, w parkingu leciał motor, kask ...... i moze któryś z mechaników ale tego nie widziałem
Ale wykluczony został słusznie i co do tego nie powinno byc zastrzezeń.
Byliście i bedziecie moja ulubiona druzyna 1 -ligową
Pozdro z Zielonej
Tak sie bawi, tak sie bawi FALUBAZ !

Szkoda, ze Jeleń idzie w seniora bo widziałbym go u boku Suchego
Trumiński troche sie zdenerwowal, w parkingu leciał motor, kask ...... i moze któryś z mechaników ale tego nie widziałem
Byliście i bedziecie moja ulubiona druzyna 1 -ligową
Pozdro z Zielonej
Tak sie bawi, tak sie bawi FALUBAZ !

Krychs pisze:Gdzie te nasze gwiazdy... Dzisiejszy występ mam nadzieje dał do myślenia dyrektorowi Siwkowi odnośnie kadry na przyszły sezon. Przydałoby się jednak przemeblowanie.
I jeszcze jedno prowadzenie taktyczne meczu przez Stachyre. Co to miało być. Dlaczegto wcześniej nie walczył o wynik rezerwami taktycznymi???
z całym szacunkiem, ale jakiś czas temu był temat na forum m. in. o taktyce, Harry odpowiedział, że prowadzen ie taktyczne zespołu nie jest sprawą trrenera.
Zdziwiłem się z deka, ale nie komentowałem tego.
Stołek pisze:pO WYGRANEJ W Lublinie byliśmy baaaardzo blisko ekstraligi. Wystarczyło pojechać przeciętnie... A takiej szansy nie będzie prędko - myślę że w przyszłym roku nie- zabraknie sponsorów , pieniędzy z miasta, transferów...... I mówię to jako baardzo zasmucony i zdołowany kibic....
Co z ciebie za kibic? Troche wiary i optymizmu czlowieku:-) Byles kiedys w Krosnie - bo ja nie
Szansa była, ale zmarnowaliśmy ją już w Lublinie. Mogliśmy wygrać tak jak dzisa Falubaz, a później spokojnie bronić punktów. Za rok zależy ile sponsor sypnie kasy... I czy znajdzie sie ktoś na miejsce Sipmy, bo z tymi 400 tyś. to niech sie schowa. Za rok będzie jeszcze trudniej niż teraz. Wraca Rybnik. Grudziądz, Rzeszów, Ostrów... oni napewno nie będą chłopcami do bicia, a Krosno z Opolem nie będą tak jak Gniezno. Trzeba dokonać duzych zmian kadrowych i już zaczynac rozmowy z zawodnikami.
Ja proponuje taki skład:
1.G.Knapp
2.P.Świderski(wyp. z Wrocławia)
3.P.Karlsson
4.T.Piszcz
5.T.Rempała/R.Dobrucki/Z.Czerwiński
6.K.Kępa
7.M.Nowaczyk
rez. Daniel Jeleniewski
Trener: Marek Kępa!
Ja proponuje taki skład:
1.G.Knapp
3.P.Karlsson
4.T.Piszcz
6.K.Kępa
7.M.Nowaczyk
rez. Daniel Jeleniewski
- jachu_falubaz
[quote="Manback"]Szansa była, ale zmarnowaliśmy ją już w Lublinie. Mogliśmy wygrać tak jak dzisa Falubaz, a później spokojnie bronić punktów. Za rok zależy ile sponsor sypnie kasy... I czy znajdzie sie ktoś na miejsce Sipmy, bo z tymi 400 tyś. to niech sie schowa. Za rok będzie jeszcze trudniej niż teraz.
Sam siÄ™ schowaj
Jakby Sipma dała te 400tys.to trzebaby prezesa
po rękach całować i wpas się kłaniać
W tym sezonie zadowoliliśmy się znacznie mniejszą kwotą.
Sam siÄ™ schowaj
po rękach całować i wpas się kłaniać
W tym sezonie zadowoliliśmy się znacznie mniejszą kwotą.
Ja powiem krótko : Wynik meczu był skalkulowany w 100%.
Teoria spiskowa i tyle.
Po prostu chłopaki się zmówili i kropka.
Jeleniewski wiedział że musi walczyć o miejsce w skladzie 1-ligowym u nas i dał tego pokaz.A reszta chlopaków olewka meczu.Mecz był do wygrania jak najbardziej jakby NORMALNIE PO SWOJEMU jeździła reszta chłopaków z Peterem na czele.
Więc Zarządowi Tż kamień spadł z serca, nie będą szukać sponsorów na e-ligę.
Przecierz na 1-ligÄ™ wystarczy Simpa
A chłopcy już ręce zacierają bo mają prawie pewien wstęp do przyszłego składu.
Czyli "wszyscy" są happy, poza nami kibicami. Ale pomyślmy zdrowo z czym mieliśmy wejść do e-ligii (patrz.Sponsor,Stadion)
Teoria spiskowa i tyle.
Po prostu chłopaki się zmówili i kropka.
Jeleniewski wiedział że musi walczyć o miejsce w skladzie 1-ligowym u nas i dał tego pokaz.A reszta chlopaków olewka meczu.Mecz był do wygrania jak najbardziej jakby NORMALNIE PO SWOJEMU jeździła reszta chłopaków z Peterem na czele.
Więc Zarządowi Tż kamień spadł z serca, nie będą szukać sponsorów na e-ligę.
Przecierz na 1-ligÄ™ wystarczy Simpa
A chłopcy już ręce zacierają bo mają prawie pewien wstęp do przyszłego składu.
Czyli "wszyscy" są happy, poza nami kibicami. Ale pomyślmy zdrowo z czym mieliśmy wejść do e-ligii (patrz.Sponsor,Stadion)
Manback pisze:Szansa była, ale zmarnowaliśmy ją już w Lublinie. Mogliśmy wygrać tak jak dzisa Falubaz, a później spokojnie bronić punktów. Za rok zależy ile sponsor sypnie kasy... I czy znajdzie sie ktoś na miejsce Sipmy, bo z tymi 400 tyś. to niech sie schowa. Za rok będzie jeszcze trudniej niż teraz. Wraca Rybnik. Grudziądz, Rzeszów, Ostrów... oni napewno nie będą chłopcami do bicia, a Krosno z Opolem nie będą tak jak Gniezno. Trzeba dokonać duzych zmian kadrowych i już zaczynac rozmowy z zawodnikami.
Ja proponuje taki skład:
1.G.Knapp
3.P.Karlsson
4.T.Piszcz
6.K.Kępa
7.M.Nowaczyk
rez. Daniel Jeleniewski
Lizcysz na to ze Rafal Dobruckii odejdzie z Leszna fo jakiegos 1 ligowego Lublina ??
Nigdy nie spadnie Falubaz nigdy nie spadnie
:P
StoÅ‚ek pisze:Nie za wysokie leszczu bo w Lublinie dostaliÅ›cie szczęśliwie niskie baty. A że nasi oddale bez walki i honoru ten mecz to juz tylko wasze szczęście a nie zasÅ‚uga. PrzegraliÅ›my pezez postawÄ™ TrumiÅ„skiego Piszcza i Karlssona a nie przez waszÄ… Å›wietnÄ… jazdÄ™ leszczyki- zajmujecie doÅ‚y tabeli i nasi zawodnicy ratujÄ… was przed spadkiem - taka jest smutna prawda o waszym disneylandzie! tRZEBA BYÅO WIDZIEĆ WASZYCH ASÓW NA CZELE Z DUPKIEM ÅšWISTEM W LUBLINIE JAK SIĘ PAKOWALI PO DUPOBRANIU . ZIELONA EKSTRALIPA!!!
Bylem frajerze na tym waszym chujowym stadionie i ogladalem ta parodie zuzla. Na spreparowanym torze mogliscie sobie wygrac. Prawda jest taka ze mieliscie farta bo Rico sie rozpieprzyl i udalo sie wam uzbierac az 52. A o takim zawodniku jak Swist ktory robi 14 na wyjezdzie mozecie sobie tylko pomazyc w Pacanowie!!!!