Motor Lublin w sezonie 2025
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Motor Lublin w sezonie 2025
Swoją drogą szkoda, że zaniechaliśmy praktyki ogłaszania przedłużania umów (prócz BZ, wiadomo). Ani Cierniak ani Lindgren nie zostali ogłoszeni w trakcie sezonu, a to zawsze fajny marketingowy smaczek. No, chyba, że z oboma lub jednym z tych zawodników (mam na myśli Lindgrena) jeszcze nie wszystko jest dopięte, co jednak byłoby dziwne tuż przed październikiem. W każdym razie takie ogłoszenie zawsze jest miłym smaczkiem dla kibica, a też zwiększa marketingową wartość klubu, bo pisze się o takim newsie w każdych mediach sportowych/żużlowych.
Nie wiem co musiało by się stać
Odchodzę ale nie wiem gdzie będę jeździł
i Wiktor wysterowany do pierwszej ligi takie o to mi przyszło podsumowanie Motoru 2025 .
Odchodzę ale nie wiem gdzie będę jeździł
i Wiktor wysterowany do pierwszej ligi takie o to mi przyszło podsumowanie Motoru 2025 .
I finał ozdobiony literkami d w u
KrzyczącyK1b1c pisze:Swoją drogą szkoda, że zaniechaliśmy praktyki ogłaszania przedłużania umów (prócz BZ, wiadomo). Ani Cierniak ani Lindgren nie zostali ogłoszeni w trakcie sezonu, a to zawsze fajny marketingowy smaczek. No, chyba, że z oboma lub jednym z tych zawodników (mam na myśli Lindgrena) jeszcze nie wszystko jest dopięte, co jednak byłoby dziwne tuż przed październikiem. W każdym razie takie ogłoszenie zawsze jest miłym smaczkiem dla kibica, a też zwiększa marketingową wartość klubu, bo pisze się o takim newsie w każdych mediach sportowych/żużlowych.
Moze Kuba chce zawrocic Holdera w miejsce Lindgrena? :)
Myślę, że teraz - kiedy w grze o Holdera są desperaci - nas już na niego nie stać. Podejrzewam, że na stole stawki są okołozmarzlikowe.
Skoro Holder był gotów odejść z Motoru do Stali Gorzów, to skąd w ogóle przypuszczenie, że teraz byłby otwarty na rozmowy? W wywiadzie powiedział dość jasno, że w Motorze jeździć nie będzie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie z takich gęb, jak Holderowa, się cholewy robiło. Wiadomo, że to wszystko kwestia pieniędzy i niczego więcej.
Torsen pisze:Myślę, że teraz - kiedy w grze o Holdera są desperaci - nas już na niego nie stać. Podejrzewam, że na stole stawki są okołozmarzlikowe.
To bardzo prawdopodobne, tylko jeden desperat nie ma czym zaplacic, a drugi liczy sie ze spadkiem, bo wie ze jednym Holderem eligi nie utrzyma, wiec po co generowac ten koszt?
Chyba, ze Falubaz sie wlaczyl do rywalizacji o niego.
W sumie to żaden temat do "żal wątku" mi nie pasuje, więc zapytam tutaj"
Coś było dziś na torze? jakiś event Orlen ze Zmarzlikiem ? Woryna kółka treningowe kręcił?
No chyba że była to zamknięta impreza.
Za SF: https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1213508/zuzel-transferu-jeszcze-nie-ma-a-trening-juz-byl-niespodziewany-gosc-w-lublinie
Coś było dziś na torze? jakiś event Orlen ze Zmarzlikiem ? Woryna kółka treningowe kręcił?
Za SF: https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1213508/zuzel-transferu-jeszcze-nie-ma-a-trening-juz-byl-niespodziewany-gosc-w-lublinie
nic
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
go! pisze:To bardzo prawdopodobne, tylko jeden desperat nie ma czym zaplacic,
Podobno gwarantem wypłaty Holdera miała być firma Gezet, nie klub.
WBA pisze:W sumie to żaden temat do "żal wątku" mi nie pasuje, więc zapytam tutaj"
przeciez jest napisane we wpisie ktory podlinkowales
METHANOL ADVENTURE TEAM
Torsen pisze:Myślę, że teraz - kiedy w grze o Holdera są desperaci - nas już na niego nie stać. Podejrzewam, że na stole stawki są okołozmarzlikowe.
Nieźle sobie ten "głupiutki" Jacek to rozkminił ;)
Z problemami Stali czy bez, Holder dobrze wiedział że może na rynku wyskoczyć z ofertą ~95% Zmarzlik i będzie popyt. A w Lublinie to by nie przeszło.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Kiedyś bodajże Rusko się zarzekał że tak naprawdę problem płacowy, w sensie windowania stawek, nie dotyczy najlepszych klubów tylko zazwyczaj bez oglądania się na nic ceny podbijają dwa, trzy najsłabsze zespoły. Wizja spadku tak przeraża prezesów, że przestają zwracać uwagę na realne przychody... W sumie to logiczne. Warto dorzucić nawet na 800 k takiemu Lampartowi kiedy w grze jest kasa z C+.
PS. W świetle 800k za podpis Wiktora milion za Worynę to tanizna.
PS. W świetle 800k za podpis Wiktora milion za Worynę to tanizna.