20-lecie zuzel.info - WSPOMNIENIA
Re: 20-lecie zuzel.info - WSPOMNIENIA
Ja pamiętam nawet tzw. usenet, czyli grupy dyskusyjne subskrybowane w programie pocztowym. I połączenia ppp przez modem połączony z domowym, stacjonarnym telefonem. Jak dyskusja byłą zażarta, to nieraz kilkanaście razy dziennie łączyło się z netem na 3 minuty (bo tyle trwał jeden "impuls").
Dawno temu (lata mniej więcej 2008-2010), będąc na obczyźnie śledziłem jakieś forum żużlowe poświęcone lubelskiemu żużlowi, ale nie wiem, czy to było to. Pamiętam z niego takich użytkowników jak Filus i chyba jeden nazywał się Doberman, czy jakoś tak i niezły był z niego gagatek. Ktoś coś kojarzy?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Może Jataman, nie Doberman?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie wiem, w głowie zapisał mi się "Doberman", ale może miał dobermana w avatarze? No cholera nie mogę sobie przypomnieć. Ale Filusa pamiętam na bank i był jednym z bardziej aktywnych.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Jataman był dobry. Fajne miał hobby szachoboks, nawet jakimś mistrzem czy vice został i chyba jeszcze zawody pokerowe rozgrywł.
Może nie Filus, a Flint. Z tamtych czasów kojarzę. Albo on tworzył później...
Na pewno to były czasy startów Karola Barana.
Na pewno to były czasy startów Karola Barana.
No Jataman ciekawa postać, zapamiętałem go jako orędownika Griszy Łaguty. Szacho-boks - tak, połączenie ognia i wody, miał jakieś sukcesy, walczył z jakimś sparingpartnerem Kliczki. No a później prawnik - bronił jakiejś szachistki podejrzanej o oszustwo. Ale już daaawno Jatamana tu nie było - albo jest ale jako poważny prawnik się nie ujawnia? Tu ujawniają się tylko ci niepoważni prawnicy ;)
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Pamięta ktoś czasy przed forum i czat o lubelskim żużlu prowadzony na stronie przez kolegów Mezza i Kubbas?
Tak rzucając okiem na listę użytkowników wpadło mi w oko kilka nicków, które miło wspominam, a których już dawno nie widzieliśmy...
jas
Ar2rB
Kubbas
jerry78
bkapusta
bartosch
CKM1946
max3
Talib
;)
Choć może są, ale pod innymi nickami? :D
jas
Ar2rB
Kubbas
jerry78
bkapusta
bartosch
CKM1946
max3
Talib
;)
Choć może są, ale pod innymi nickami? :D
Jerry78 odciął się całkowicie po banie i wcale go nie ciągnie aby wracać. Mimo zachęcania z mojej strony.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Szkoda kolegi CKMa, który w przyjemny sposób nadawał nieco innej perspektywy do naszego forum.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ja na pewno nie. Przez chłopa bałem się napisać cokolwiek o Griszy, bo zaraz napisałby wywód o dyskryminacji Rosjan i swoją wersję historii świata xD
Ale Retro to szkoda
grzesieck pisze:za Czarkiem nikt nie teskni?
Jedynie Gelo może tęsknić.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
KrzyczącyK1b1c pisze:Szkoda kolegi CKMa, który w przyjemny sposób nadawał nieco innej perspektywy do naszego forum.
Z drugiej strony toruńskiego prowokatora Piernika nie szkoda.
Później na X brylował. Pisał tam m.in. aby wyniki z sezonu 2022 zweryfikować a najlepiej cały sezon anulować bo był zmanipulowany.
Dalej wypisuje swoje madrosci na sportsboard
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Oj jak dobrze, że tego nie czytam.
Nie chcę wiedzieć jak tam nas wyzywa od czci i wiary :D
Nie chcę wiedzieć jak tam nas wyzywa od czci i wiary :D
Tak jerrego78 brakuje. Rozsądne posty pisał, Mateusz z Częstochowy to też była ciekawa postać, miał spojrzenie z zewnątrz, tylko on zbytnim czarnowidzem był względem swojej drużyny, ale koniec końców - jego czarne wizje się spełniły i włókniarz jest w czarnej d....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Tak jerrego78 brakuje. Rozsądne posty pisał, Mateusz z Częstochowy to też była ciekawa postać, miał spojrzenie z zewnątrz, tylko on zbytnim czarnowidzem był względem swojej drużyny, ale koniec końców - jego czarne wizje się spełniły i włókniarz jest w czarnej d....
Po takiej laurce postaram sie go namowic na powrot. :)
dannie pisze:Tak rzucając okiem na listę użytkowników wpadło mi w oko kilka nicków, które miło wspominam, a których już dawno nie widzieliśmy...
bartosch
Tego gościa zapamiętałem ze ściągania różnych gagatków z UK z zapewnieniem, że są to wielkie talenty żużlowe :D
- niespokojny
- Trener
Menago brytyjskiej wschodzącej gwiazdy Richarda Halla :)
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Hugh Skidmore był jego podopiecznym. To miała być rakieta.
Ale Rychu Sweetman chyba też był od Bartoscha, i ten akurat nie był jakimś super ogórkiem z tego co go wspominam.
Motor mocny
a bracia Messing?Hayden pisze:Ale Rychu Sweetman chyba też był od Bartoscha, i ten akurat nie był jakimś super ogórkiem z tego co go wspominam.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'