Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

Re: Żużlowe różności

#21801 Postautor: papi » 19 kwietnia 2026, o 00:03

ze Śląskiem i Wandą już jest przynajmniej na śliskim papierze, chyba było dołączane jako dodatek. Z Gwardią to normalne strony gazetowe

KrzyczącyK1b1c
Trener

#21802 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 3 maja 2026, o 17:51

Ten post nie jest pisany z radością. Mam ogromny szacunek dla Wiktora za cały wkład we współczesną historię Motoru. Awans, utrzymanie, medal. Natomiast chyba nieubłaganie niestety kroczymy do zakończenia kariery w wieku 25-26 lat. Zejście do pierwszej ligi weryfikuje go bardzo negatywnie jako seniora i trudno mi sobie wyobrazić, by ktoś go podpisał na przyszły sezon w takiej dyspozycji. Jedynie druga liga, ale czy to ma sens? Nie wiem, ale chyba nie.
Obrazek

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#21803 Postautor: tezetomaniak » 3 maja 2026, o 21:42

Będzie miał więcej czasu na reklamowanie kasków z Temu

KrzysiekS
Senior

#21804 Postautor: KrzysiekS » 4 maja 2026, o 12:52

Za nami 4 kolejki także już można trochę powiedzieć. Z Metalkas ciekawie wyglądają jak dla mnie trzy nazwiska: Kvech, Basso i Nagel (tu jednak może być ciężko, bo po gorszym starcie już nie będzie szału). Coś jak M Andersen w Sparcie się spodziewam. Na duży minus Krawczyk. Myślałem że będzie wymiatał i będzie najlepszy w Ostrowie i w Top 10. Ciekawie prezentuje się Czech. Już w Toruniu miał przebłyski i uważam że jest z niego materiał na zawodnika ekstraligowego. Taki MM z dawnych lat.
PGE Ekstraliga to jak na dziś: -Madsen, Lindgren, Kołodziej (chyba zmierzamy do końca tej przygody)
-Lidsey, Tungate, Przedpełski, Zengota, Hansen (potwierdzili że to nie jest miejsce dla nich)
Co fajnego to, to że widać powiew świeżości. Plus Tarasienko poszedł mocno w górę. Naszych chciałbym jeszcze zobaczyć na jakimś wyjeździe poza Częstochową i będziemy znacznie mądrzejsi.