Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Teraz nasz wynik bez Freda wygląda zupełnie inaczej.
- tezetomaniak
- Trener
Jak? Przecież Toruń jest w lesie od początku sezonu i nic się nie zmieniło. Unia tu powinna mieć 50+ bez problemu, ale Pawlicki chyba przekombinował.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Najciekawszy sezon od dawna. Skończyć z medalami realnie ma potencjał az pięć ekip: My, Wrocek, Toruń, Grudziądz i Leszno. Ktoś z tej piątki będzie bardzo zawiedziony sezonem.
jakby Gorzów wygrał w Zielonej to też się włączą. A to będzie 13 kolejka, więc do tej pory mogą marzyć
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Szykuje się kolejna efektowna porażka Wilków xD
Krosno i Ostrów to fenomen tegorocznych rozgrywek, piękne mocne składy i piękne katastrofy...Bydzia wejdzie do Eligi na gładko.
Jedna dwie kontuzje, jeden słabszy mecz w odpowiednim momencie i nie wejdzie. Gdyby zasady były normalne to oczywiście nie mają rywala. A że zasady są nienormalne to jeden zły mecz mimo wcześniejszych dobrych siedemnastu może decydować o braku awansu. Nic na to nie wskazuje póki co. Ale poprzednie dwa lata też nic na to nie wskazywało, a Polonia dalej w drugiej lidze.
Ten Pawełczak to jakiś kosmita, ciekawe czy tak będzie hasał ligę wyżej
Łódź nie chce nas u siebie, bo ludzie nie będą chodzic na Orła, tak to leciało?
Podziwiam za każdym razem jak nisko upadł Złotowa - Doyle. Żenujące
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
I na razie wszystko wskazuje na to, że nie wróci prędko do Ekstraligi. Zaskakujący zjazd.
Myślał pewnie że łatwy hajs na niego czeka.
Facet jest już jedną nogą na emeryturze... Do tego połowa kości połamana. Czego oczekiwać. Już są na drugim brzegu: Doyle, Vacul, Tai, starszy Holder ten to już ze trzy sezony... Wymiana pokoleniowa. A i Fred tam niestety zmierza. Za to pojawia się kilka nowych nazwisk w kontekście silnych zawodników: Pollestad, Kvech, a w kolejce już następni młodzi gniewni.
Ps. Ja tam z młodszego pokolenia niezmiennie wierzę w Mateusza i mam jakieś takie poczucie że jego wielki czas przyjdzie. Obyśmy pochopnie nie postawili źle w tym kontekście...
Ps. Ja tam z młodszego pokolenia niezmiennie wierzę w Mateusza i mam jakieś takie poczucie że jego wielki czas przyjdzie. Obyśmy pochopnie nie postawili źle w tym kontekście...
Ramian1 pisze:Ten Pawełczak to jakiś kosmita, ciekawe czy tak będzie hasał ligę wyżej
Będzie śmigał i będzie w przyszłości materiałem na medale GP.
Zapadła mi w pamięć jego wypowiedź w trakcie meczu na dziurawym torze w Pile. Wszystkie te Szymki Woźniaki płakały rzewnymi łzami jakie to okropne warunki i że mecz nie powinien się odbyć.
Tymczasem rudy siedemnastolatek stwierdził, że skoro sędzia tak zdecydował to trzeba jechać i starać się wygrywać starty, żeby nie musieć wyprzedzać w tych warunkach, tylko spokojnie sobie omijać dziury będąc na prowadzeniu.
Z takim podejściem wróżę mu potężne sukcesy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Posmakuje większego dorosłego speedwaya, ożeni się, dziecko zrobi to mu się optyka i młodzieńcza fantazja-odwaga zmieni.
Pytanie do analityków. Jakby myszy wygrały dzisiaj to dobrze czy niedobrze?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Imo dobrze. Mają tylko 2 punkty i nie rywalizują z nami, a GKM to nasz bezpośredni rywal do PO
Fricke wszedł na nowy poziom złodziejowania startu, kręcącecgo koła jeszcze nie było, aczkolwiek nie wychodzi :)
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2026, o 20:26 przez Ramian1, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie wiem jak można było przegrać u siebie z takim kelnerstwem.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Madsen się budzi na trudnym terenie
Juniorzy robią 14+3 i "kelnerstwo" xd
Gelo pisze:Ja nie wiem jak można było przegrać u siebie z takim kelnerstwem.
Juniorzy robią 14+3 i "kelnerstwo" xd
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Swoją drogą ciekawe co będzie z Pedersenem w przyszłym sezonie. Przypominam, że to jedynie wypożyczony zawodnik z Apatora.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ależ babol Drabika. Musi nieznosić tego toru. Różnica między domem a wyjazdem jest gigantyczna
Widzę wygrane w Grudziądzu Torunia i Motoru. To sporo namiesza może wręcz uratować Toruń.
To by oznaczało, że GKM jeszcze tylko 3 pkt z Częstochową doliczy i nic więcej...
To by oznaczało, że GKM jeszcze tylko 3 pkt z Częstochową doliczy i nic więcej...