Żużel LIVE - shoutbox meczowy
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Moim zdaniem ani Toruń ani Motor nie będzie faworytem w Grudziądzu.
Trzeba pojechać do Grudziądza i pokazać im miejsce w szeregu. Toruń jak na patologię wyjazdową przystało pewnie tam polegnie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ale w jakim szeregu? Mają dwóch seniorów w top 6 ligi, najlepszą parę juniorską w lidze, a objechali właśnie ósmy mecz w tym sezonie. W ich pozycji w tabeli nie ma żadnego przypadku i z taką dyspozycją ich miejsce jest tu, gdzie jest.
No ten GKM dziś wlał trochę nadziei w serca. Do czwórki wejdą, ale medalu nie będzie tam. Jest duża szansa na rozjechanie ich.
Bzdury. Jesteśmy kibicami Motoru Lublin (niestety nie wszyscy) - od kilku lat najlepszej drużyny w Polsce. Gkm to do niedawna playoffowe pośmiewisko, którego twarzą była Anitka. To właśnie jest ten szereg. Trzeba pójść po swoje i tyle. To tylko GKM.
Gelo pisze:Trzeba pojechać do Grudziądza i pokazać im miejsce w szeregu. Toruń jak na patologię wyjazdową przystało pewnie tam polegnie.
Toruń w Grudziądzu zawsze dobrze wygląda a my w pełnym składzie też tam wygramy. Dzisiaj widać było, że Grudziądz u siebie jest do ugryzienia. Ich awans do playoff to tylko te 2 mecze bo reszta poza Czewą raczej bez punktów. Na 6 meczów wyjazdy do Wrocławia Gorzowa Częstochowy i Leszna plus u siebie Motor i Toruń.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Bzdury. Jesteśmy kibicami Motoru Lublin (niestety nie wszyscy) - od kilku lat najlepszej drużyny w Polsce. Gkm to do niedawna playoffowe pośmiewisko, którego twarzą była Anitka. To właśnie jest ten szereg. Trzeba pójść po swoje i tyle. To tylko GKM.
Nie wiem czy wiesz, ale mamy 2026 rok :) nasi juniorzy są znacznie słabsi od tych grudziądzkich jako para, a wyniki seniorów w lidze bardzo zbliżone do swoich vis a vis z Grudziądza. Polecam przestać żyć przeszłością i zająć się teraźniejszością.
Takie wpisy źle się starzeją. Podobnie jak zachwyty nad Michelsenem, ktorych dzisiaj dziwnie nie ma. Z rozkoszą to przypomnę - mam nadzieję już niedługo.
Przypominam tylko, że dziś tor w Grudziądzu przygotowała pogoda, a Motor z Falubazem zrobił 42 pkt. Jestem kibicem obu tych drużyn z racji miejsc w których mieszkałem i GKM tym razem ma naprawdę dobrą ekipe. Nie znaczy to, że Motor jest bez szans w Grudziądzu, jak i GKM nie był bez szans w Lublinie. Czas jednak przestać żyć przeszłością.
KrzyczącyK1b1c pisze:Gelo pisze:Bzdury. Jesteśmy kibicami Motoru Lublin (niestety nie wszyscy) - od kilku lat najlepszej drużyny w Polsce. Gkm to do niedawna playoffowe pośmiewisko, którego twarzą była Anitka. To właśnie jest ten szereg. Trzeba pójść po swoje i tyle. To tylko GKM.
Nie wiem czy wiesz, ale mamy 2026 rok :) nasi juniorzy są znacznie słabsi od tych grudziądzkich jako para, a wyniki seniorów w lidze bardzo zbliżone do swoich vis a vis z Grudziądza. Polecam przestać żyć przeszłością i zająć się teraźniejszością.
Teraźniejszość wyglądałaby zupełnie inaczej gdyby Fred nie miał kontuzji i gdyby nie kosmiczny występ MJJ w Lublinie. Dzisiejszy mecz w Grudziądzu pokazał, że mogą i będą mieli problem awansować do playoff.
Kwestia czasu i zejdą na ziemię albo raczej zostaną sprowadzeni.
Tabela nie gdyba
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kontuzja Freda nie ma żadnego wpływu na to, że MJJ i Tarasenko są w top 6 Ekstraligi, a juniorzy są najlepsi w Polsce. Przecież nawet zdrowy Bańbor był bezradny wobec ichniejszej pary na Z5.
mat198710 pisze:Przypominam tylko, że dziś tor w Grudziądzu przygotowała pogoda, a Motor z Falubazem zrobił 42 pkt. Jestem kibicem obu tych drużyn z racji miejsc w których mieszkałem i GKM tym razem ma naprawdę dobrą ekipe. Nie znaczy to, że Motor jest bez szans w Grudziądzu, jak i GKM nie był bez szans w Lublinie. Czas jednak przestać żyć przeszłością.
Falubaz w Lublinie jechał z Kubera a dzisiaj jego obecność w Grudziądzu mogłaby wiele zmienić.
papi pisze:Tabela nie gdyba
Tabela jest tymczasowa a liczy się ta końcowa.
asid73 pisze:mat198710 pisze:Przypominam tylko, że dziś tor w Grudziądzu przygotowała pogoda, a Motor z Falubazem zrobił 42 pkt. Jestem kibicem obu tych drużyn z racji miejsc w których mieszkałem i GKM tym razem ma naprawdę dobrą ekipe. Nie znaczy to, że Motor jest bez szans w Grudziądzu, jak i GKM nie był bez szans w Lublinie. Czas jednak przestać żyć przeszłością.
Falubaz w Lublinie jechał z Kubera a dzisiaj jego obecność w Grudziądzu mogłaby wiele zmienić.
Ten Kubera ze średnią 1.56? Wtedy nie byłoby tylu rezerw i to takie gdybanie. W Grudziądzu dziś mecz na luzie, gdzie cały tydzień lało. Zresztą, myślę że i Motor i GKM będą w PO więc to gdybanie bez sensu. Motor jest mocny, choć nie tak jak w ubiegłych sezonach. GKM w obecnej dyspozycji też jest mocny. Czy utrzyma to do końca sezonu? Nie wiadomo, ale PO lub brązowy medal w Grudziądzu też będą sukcesem. Na kolejne sezony są w Grudziądzu większe plany.
KrzyczącyK1b1c pisze:Kontuzja Freda nie ma żadnego wpływu na to, że MJJ i Tarasenko są w top 6 Ekstraligi, a juniorzy są najlepsi w Polsce. Przecież nawet zdrowy Bańbor był bezradny wobec ichniejszej pary na Z5.
Zimny okład na głowę - kilka miesięcy temu ochy i achy nad Michelsenem i Dudkiem - dzisiaj ekspert patrzy w tabelę i zmienia botaterów swojej bajeczki. Nic nie trwa wiecznie. Dzisiaj Grudziądz jest na fali, Motor od meczu w Lesznie dołuje. Z całym szacunkiem ale taki Tarasienko to nie jest rywal nawet dla wk...jącego Vacula. Juniorzy też mają to do siebie, że mają sinusoidy. Czekam na przebudzenie Motoru.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener