Zawody amatorów
Zawody amatorów
wielka szkoda, ale otzrymaliśmy informację że zawody amatorów planowane na 23 października się nie odbędą. a szkoda
POZDRO
POZDRO
Re: Zawody amatorów odwołane bo ...
Starter pisze: otzrymaliśmy informację że zawody amatorów planowane na 23 października się nie odbędą
skad masz takie news'y i niby z jakiego powodu
pzdr wojteko
Wprawdzie żużlowcy TŻ Sipma już zakończyli sezon, ale w Lublinie odbędzie się jeszcze jedna impreza. W sobotę 23 października rozegrane zostaną Indywidualne Mistrzostwa Polski Amatorów o Puchar Reala
W zawodach wystartują zawodnicy, którzy nie posiadają i nigdy nie mieli licencji. - Listę startową mamy już zamkniętą - mówi Norbert Bator, szef klubu kibica TŻ Sipma i przedstawiciel organizatora mistrzostw. - Na lubelskim torze wystąpi 27 zawodników, w tym siedmiu z naszego miasta. Pojadą także amatorzy z Bydgoszczy, Gniezna, Torunia, Częstochowy, Piły, Tarnowa, Opola, Rzeszowa i Świętochłowic. Mistrzostwa zostaną rozegrane według formuły Grand Prix. Oczywiście każdy zawodnik musi dysponować własnym sprzętem. Wstęp na zawody, których początek zaplanowano na godz. 13, będzie wolny.
Jak widzicie zwody będą. Początek o 13, wstęp wolny.
Dodam jeszcze tylko, że organizatorem jest Klub Kibica.
Tu coÅ› jeszcze jest: http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=13014
Wstęp na stadion będzie wolny, ale członkowie Klubu Kibica TŻ Sipma ustawią przy wejściu puszki na symboliczną złotówkę. Na najmłodszych kibiców czekają niespodzianki.
Czy można wiedzieć na co zostaną przeznaczone pieniądze z puszek, bo nie mam zamiaru sponsorowac KK browaru czy innych przyjemności??
Gawrzyk pisze:starter to norbi (ten od KK i kozy), falułobuz i klubowicz w jednej osobie. czyzby norbi mial tyle wcielen ?? i dziwne ze sam sobie robi kolo tyłka..
A mi się wydaje, że starter to Gawrzyk
Mikas, pieniądze zbierane są do kasy klubowej. Jak na razie nie ma żadnego celu, bo właściwie wszystko mamy. Może pójdzie na stronkę... może na jakieś elementy oprawy w przyszłym sezonie (flagi) może na zarejestrowanie stowarzyszenia... zobaczymy. Na pewno nie na piwo i petardy bo tego mamy w bród
Sting, impreza jest w całości organizowana przez Klub Kibica. Koszt organizacji jakiejkolwiek imprezy żużlowej jest duży co na pewno wiesz, wstęp jak widzisz jest darmowy dlatego myślę, że jak ktoś rzuci złotówkę to nic mu się nie stanie - tak w ramach biletu.
Muszę Cię też zmartwić, bo z "środków własnych" jesteśmy w stanie dobrze funkcjonować o czym świadczy zorganizowanie tej właśnie imprezy.
Mistrzostwa Amatorów mają być imprezą cykliczną. W przyszłym roku mają to być mistrzostwa świata amatorów... miejmy nadzieję, że się uda.
Rafał, chyba mogłeś się zgłośić do tych mistrzostw. W końcu spełniasz wszystkie kryteria - nie masz i nigdy nie miałeś licencji, motor masz
istred pisze:Muszę Cię też zmartwić, bo z "środków własnych" jesteśmy w stanie dobrze funkcjonować o czym świadczy zorganizowanie tej właśnie imprezy.
Czyli reklamy w programie zawodów są dla zapełnienia miejsca?? Cholera dziwne. A może nie będzie reklam, choć z tego co mi wiadomo reklam będzie ok. 50 i to nie za darmo, a w zamian za kasę. O ile wogóle program zawodów będzie