Jakiego obco chciałbyś widziec w sezonie 2005 w TŻ-cie?
Oddalem glos na Marka Lorama, bo z wymienionych tutaj jest zdecydowanie najlepszym zuzlowcem (wedlug mnie). Na dodatek potrafi jezdzic bardzo widowiskowo i jest chyba najwiekszym walczakiem w zuzlowym swiecie. Zreszta co tu pisac. Mistrz swiata to mistrz swiata. Moze forma juz nie ta, ale na 1 lige jest on gwarancja 13-14 punktow na mecz.
Ale nie sadze zeby nie znalazl zatrudnienia w elidze.
Ale nie sadze zeby nie znalazl zatrudnienia w elidze.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Najchętniej widziałbym w naszych barwach Marka Lorama. Uwielbiam jego nieustępliwość i waleczność. Co prawda forma już nie ta co kilka lat temu ale na I lige gwarant kilkunastu punktów. A, że lubelski tor służy walce mielibyśmy kolejnego walczaka obok Grzesia Knappa w składzie.
Jeśli nie Loramski to pozostawiamy Petera.
Jeśli nie Loramski to pozostawiamy Petera.
-
wojtek 601
Ja stawiam na Petera. Jakoś Mikael Max mnie nie przekonuje. Wiem, że pod koniec sezonu Peter trochę zawiódł, ale myślę, że w przekroju całego sezonu nie można mu nic zarzucić. Zresztą nie można puścić go do Rzeszowa, bo on doskonale radzi sobie na tamtym torze(co udowodnił dwukrotnie w tym roku, zdobywając łącznie 33pkt). Zresztą lepsi od niego zawodnicy będą występowali w GP, a ci co się nie załapali są od niego gorsi moim zdaniem. Także ja bym widział go u nas w pzyszłym roku
Jak dla mnie to jest czcze gadanie. Dopóki nasza kochana centrala nie ustali zasad na przyszły rok nie ma się czym podniecać. W tej chwili nawet nie jest znana przyszłoroczna definicja "zawodnika zagranicznego". Może się stać. że większość z tej listy będzie krajowcami.
ps. moim typem jest Alexandru Toma.
ps. moim typem jest Alexandru Toma.
-
Siwek Patataj
Powtórzę to, co napisałem w wątku o Peterze:
ChcÄ™ Petera Karlssona. Powody:
- najskuteczniejszy zawodnik I ligi AD. 2004
- zawodnik, który już jeździł w Motorze Lublin
- solidny stranieri na 12 pkt. w meczu (wpadki sporadyczne). Zauważyć należy, że 8 pkt. Peter zrobił w meczu nie I ligi, ale w barażu z drużyną ekstraligową. Na ekstraligę rzeczywiście Peter jest nieco za słaby, ale na I ligę jest w sam raz, co udowodnił w ostatnim sezonie.
- jest doświadczonym zawodnikiem, który z niejednego pieca jadł chleb.
- poza tym... jest sympatycznym zawodnikiem.
- a poza tym Józki mają na niego chrapkę, a ja bym zawału dostał, gdybym się dowiedział, że Peter jeździ w drużynie Józków.
ukłoniki
lucki73
ChcÄ™ Petera Karlssona. Powody:
- najskuteczniejszy zawodnik I ligi AD. 2004
- zawodnik, który już jeździł w Motorze Lublin
- solidny stranieri na 12 pkt. w meczu (wpadki sporadyczne). Zauważyć należy, że 8 pkt. Peter zrobił w meczu nie I ligi, ale w barażu z drużyną ekstraligową. Na ekstraligę rzeczywiście Peter jest nieco za słaby, ale na I ligę jest w sam raz, co udowodnił w ostatnim sezonie.
- jest doświadczonym zawodnikiem, który z niejednego pieca jadł chleb.
- poza tym... jest sympatycznym zawodnikiem.
- a poza tym Józki mają na niego chrapkę, a ja bym zawału dostał, gdybym się dowiedział, że Peter jeździ w drużynie Józków.
ukłoniki
lucki73
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Już wczoraj pisałem na ktorymś z tematów na temat Petera w naszym składzie, ale jak widzę te wszystkie dewagacje na temat obcokrajowca w TŻ to nie mogę się powstrzymać żeby jeszcze raz o tym nie wspomnieć...
ZGODNIE Z REGULAMINEM W 1-SZEJ LIDZE NIE MOÅ»E JEŹDZIĆ ZAWODNIK ZAGRANICZNY BĘDÄ„CY PEÅNOPRAWNYM UCZESTNIKIEM GP. Jak wiadomo Peter wywalczyÅ‚ to uczestnictwo, wiÄ™c jeÅ›li nie powiÄ™kszÄ… e-ligi o TÅ» albo jeÅ›li przepisy nie ulegnÄ… zmianie to chyba nie trzeba dalej tÅ‚umaczyć. Przecież dlatego musielismy odstÄ…pić Lee do Z.Góry (i to już po podpisaniu kontraktu)!!
I przychylam się do propozycji p.t. MARK LORAM z koziołkiem na plastronie.
ZGODNIE Z REGULAMINEM W 1-SZEJ LIDZE NIE MOÅ»E JEŹDZIĆ ZAWODNIK ZAGRANICZNY BĘDÄ„CY PEÅNOPRAWNYM UCZESTNIKIEM GP. Jak wiadomo Peter wywalczyÅ‚ to uczestnictwo, wiÄ™c jeÅ›li nie powiÄ™kszÄ… e-ligi o TÅ» albo jeÅ›li przepisy nie ulegnÄ… zmianie to chyba nie trzeba dalej tÅ‚umaczyć. Przecież dlatego musielismy odstÄ…pić Lee do Z.Góry (i to już po podpisaniu kontraktu)!!
babilon pisze:Już wczoraj pisałem na ktorymś z tematów na temat Petera w naszym składzie, ale jak widzę te wszystkie dewagacje na temat obcokrajowca w TŻ to nie mogę się powstrzymać żeby jeszcze raz o tym nie wspomnieć...
Nie ośmieszaj się człowieku! I to już drugi raz...
Watpie zeby Loram dostal dzika karte. Uwazam ze bedzie raczej tendencja do promowania mlodziezy.
Tak wiec Loram bedzie smacznym kaskiem dla kazdej druzyny 1 ligowej. Mysle ze powinnismy o niego powalczyc.
Tak wiec Loram bedzie smacznym kaskiem dla kazdej druzyny 1 ligowej. Mysle ze powinnismy o niego powalczyc.
Richie Faulkner:
Zaglosowalem na Petera. Jest zawodnikiem pewnym, raczej nie zawodzi a w duecie z Knappem potrafi tez pojechac parÄ… [wiec nie jest tak zle jak niektorzy twierdzÄ…]
Czesc z Was zarzuca Peterowi, ze jest juz stary, ze szanuje kosci i nie walczy na smierc i zycie, ale jest tez druga strona medalu - dzieki tej rozsadnej jezdzie Karlsson nie nabawil sie w tym roku powaznieszych urazow i przez caly sezon byl do naszej dyspozycji.
Jesli Peter nie bedzie stawial jakichs makabrycznych wymagan finansowych, to bardzo chetnie go zobacze w przyszlym sezonie w barwach Motoru.
Czesc z Was zarzuca Peterowi, ze jest juz stary, ze szanuje kosci i nie walczy na smierc i zycie, ale jest tez druga strona medalu - dzieki tej rozsadnej jezdzie Karlsson nie nabawil sie w tym roku powaznieszych urazow i przez caly sezon byl do naszej dyspozycji.
Jesli Peter nie bedzie stawial jakichs makabrycznych wymagan finansowych, to bardzo chetnie go zobacze w przyszlym sezonie w barwach Motoru.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Gość