Trener 2005

żużel w Lublinie

Kto powinien być trenerem żużlowców Motoru w sezonie 2005?

Janusz Stachyra
30
25%
Marek Kępa
60
50%
"Świeża krew" spoza Lublina
13
11%
Apoloniusz Tajner ;)
16
13%

Liczba głosów: 119

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#101 Postautor: Talib » 26 października 2004, o 21:42

"Sorry, wybaczcie, ale to dla mnie partyzantka, to co prezentuje Stachyra. "

Jesteś idealistą lucki. Cały polski żużel to prowizorka i partyzantka rodem z PRL-u, wbrew temu co twierdzi np. senor Karwan. Niestety mam wrażenie, że jeszcze sporo czasu upłynie zanim to się zmieni. Więc może nie stosujmy kryteriów formuły 1 do wyścigów polonezów.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#103 Postautor: WojtekF » 27 października 2004, o 12:12

12% na Apoloniusza? Czy Wy sie dobrze czujecie? A moze liczycie, ze bedzie powtorka z rozrywki i "urodzi sie" w Waszym zespole talent klasy Malysza. Zalozmy, ze Kacper Kepa(w co watpie ale mu zycze) okaze sie juz w sezonie 2005 ogromnym talentem. Bedzie zdobywal komplety w lidze, dostanie dzika karte do Grand prix gdzie bedzie wygrywal zawody. Wowczas plony talentu Kepy bedzie zbieral Apoloniusz. Ale jesli reszta druzyny bedzie jezdzic tak jak reszta kadry skoczkow(kadra bez Malysza) to sukcesu Wam nie wroze. A i jeszcze jedno. Zapewne Apoloniusz posadzi na motor Tonia. Gorzej nie bedzie on jezdzil na motorze niz skacze, bo.... czy jest to mozliwe?

A tak powaznie: Najlepszy dla Was bylby Grabowski. Nie ukrywam, ze chcialbym, aby Grabowski znalazl sie w Falubazie i zajal szkoleniem mlodziezy. Oto talenty wychowane przez Grabowskiego:
zielonogorskie:
Walasek
Klopot
s.p. Kurmanek
Smoter, Kujawa(niegdys bardzo utalentowani, osiagali sukcesy, ale dzis zeszli na psy)

rybnickie:
Szumina
Chromik
Romanek

Wychowal on rowniez wielu niegdys zdolnych ale tearz zapomnianych zawodnikow Ostrowa(Poprawski, Tajchert, Patynek) i o ile sie nie myle Jedrzejak tez jest jego wychowankiem.

Taktyk z Grabowskiego nie jest rewelacyjny, ale na szkoleniu mlodziezy zna sie dobrze.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#104 Postautor: Lublin_Fan » 27 października 2004, o 20:28

Sprawe zatrudnienia trenera można w pewień sposób obejść.
Wystarczy zakontraktować siedmiu poważnie podchodzących do sprawy żużlowców a funkcja trenera ograniczy sie tylko do ustalenia składu i taktyki. A takie coś to potrafi prawie każdy kto chciaż pare lat interesuje sie żużlem :)

Pozdr.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#105 Postautor: Apocalips » 27 października 2004, o 21:04

Lublin_Fan pisze:Sprawe zatrudnienia trenera można w pewień sposób obejść.
Wystarczy zakontraktować siedmiu poważnie podchodzących do sprawy żużlowców a funkcja trenera ograniczy sie tylko do ustalenia składu i taktyki. A takie coś to potrafi prawie każdy kto chciaż pare lat interesuje sie żużlem :)

Pozdr.

Zgłaszam się na ochotnika :wink: Chociaż społecznie pracować nie będę, jakaś pensja musi być :lol: Poproszę Golloba, Walaska, Jonssona, Hampela, Miśkowiaka i Kacpra, gwarantuję awans do E-Ligii, głosujcie na mnie :D
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

meesha
Trener
Kontakt:

#106 Postautor: meesha » 28 października 2004, o 10:24

Apocalips - gdyby Cię nie zechcieli w TŻ-cie to możesz przyjść do mnie. Właśnie buduję nowy stadionik w Lublinie (z krzesełkami i oświetleniem) i będę tworzył nową drużynę. Podoba mi się skład, który kompletujesz więc może się dogadamy :D :?: Oczywiście nie społecznie :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#107 Postautor: Lublin_Fan » 28 października 2004, o 12:15

Co za ordynarny objaw braku samokrytyki ;)

Pozdr.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#108 Postautor: Apocalips » 28 października 2004, o 14:58

meesha pisze:Apocalips - gdyby Cię nie zechcieli w TŻ-cie to możesz przyjść do mnie. Właśnie buduję nowy stadionik w Lublinie (z krzesełkami i oświetleniem) i będę tworzył nową drużynę. Podoba mi się skład, który kompletujesz więc może się dogadamy :D :?: Oczywiście nie społecznie :wink:

No wiesz, to zależy od wysokości wynagrodzenia. Mam jeszcze propozycję od WTS-u i od Marnych Józków, oczywiście Józki dają najmniej więc będę musiał wybierać w takim wypadku między Wrocławiem,a ... (jak nazwiesz drużynę :?: :wink: ) Do tego długonoga blondyna, willa pod Lublinem i jakieś ładne czerwone autko. Jeśli spełnisz to życzenia to się na pewno dogadamy :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Piotrbaz

#109 Postautor: Piotrbaz » 28 października 2004, o 16:39

szczególnie podoba mi sie opcja apoloniusza tajnera.. :D.człowiek inteligentny, wie co robic, ma twarda reke i takiego ze swieca szukac ;p

serio to kepa albo swieza krew ;p... jasia niechce widziec :(