Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sonyicius

#152 Postautor: sonyicius » 2 listopada 2004, o 21:22

Gawrzyk pisze:tylko ze problem w tym, ze Twoje nie jest podparte zadnymi argumentami oprocz własnego widzimisie i zachcianek.

Widzimisie i zachcianek??.Ja poprostu uwazam ze jak wpadnie troche grosza to klub powinien bardziej sie zainteresowac stadionem.A nie tylko z roku na rok brac wieksza kase za bilety.No tu chyba sie ze mna zgodzisz ze bilety sa za drogie na panujace na stadionie warunki.
Nie zbadane sÄ… drogi PC-ta
Numer gg:5171756
Obrazek

Czarek
Trener

#154 Postautor: Czarek » 3 listopada 2004, o 07:31

Ale jest rzecz, na której mozna zarobić - zdjęcie krat.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#155 Postautor: yamahaR1 » 3 listopada 2004, o 14:03

klub jak klub ale ten Pruszkowski mógłby coś zrobić. Nowa tablica mi sie nie marzy ale ważniejsze są dla mnie nagłośnienie i nowa maszyna startowa bo z tym jest niezła kicha w każdym meczu

Awatar użytkownika
Spider
Kontakt:

#156 Postautor: Spider » 3 listopada 2004, o 14:09

sonyicius - jeśli tak chcesz tablice to daj pieniądze a klub zrobi.
Drużyna Marmy Mojrzeszów w sezonie 2005!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#157 Postautor: Ar2rB » 3 listopada 2004, o 15:38

Starą tablice mogłby wyremontować jakiś dyplomant z polibudy z wydz el. :P (w ramach pracy magisterskiej). Troche żarówek :idea: , przewodów, przekaźników, jakiś sterownik np. ze starego spectrum i do tego napisać program :). ciekawa praca by była :twisted: , i myśle, że wcale niezbyt kosztowna.
8) że tez ja wczesniej na to nie wpadłem :lol: :lol: :lol:

Gość

#158 Postautor: Gość » 3 listopada 2004, o 16:20

a ja mam pytanie !! : Czemu nic ze stadionem nie robi zarzÄ…d sekcji pilkarskiej Motoru !! Oni tez maja sponsorow i to nie malych, a ze sa cioty i nikt im nie kibicuje to tylko ich wina bo nie maja wynikow i nied potrafia grac !! ale nie o pilkarzach mialem tu pisac :). Uwazam ze do remontu stadiony moglby sie tez dolozyc Motor, a jak nie to wypad z Zygmuntowskich !! I tak nie maja kibicow :)

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#159 Postautor: Ar2rB » 3 listopada 2004, o 16:31

tz fan pisze: a jak nie to wypad z Zygmuntowskich !! I tak nie maja kibicow :)

a byłaś z raz w życiu na piłce zeby zobaczyć czy nie mają kibiców?
Chyba nie byłeś. Motor ma kibiców. Obawiam sie, że w razei awansu do 2 ligi na piłkę bedzie chodzić wcale nie mniaj ludzi jak na żużel (na 3 lige potrafi przyjsc 3 tys.).

Pozatym niby z jakiej okazji TŻ i Motor mają pchac jakiekolwiek środki w coś co nie jest ich własnością? Pomijam juz fakt, że oba kluby ledwo wiążą koniec z koncem, by nie zalegać żuzlowcom, piłkarzom, by wyjsc na zero po sezonie itd, a ty chcesz zeby jeszcze cokolwiek remontowano? Może za wpływy z biletów co? I nie ma sensu tak źle życzyć motorowi (jak sie nie lubi piłki, lepiej to przemilczeć). Pamietaj, że "raz na wozie, raz pod wozem". Ja pamietam czasy, że na Motor (piłkę) przychodził calutki stadion ludzi. A ty byłeś na meczach jak na żużel przychodziło po 500 osób? Wątpie.

Gość

#160 Postautor: Gość » 3 listopada 2004, o 16:41

Bylem na Motorze raz w zyciu (sezon 2002/03) jak grali z Cracovią inie bylo na co patrzec, poprostu porazka. Moze i Tż wiaze konec z koncem ale watpie zeby Motor tak mial, oni maja kase, wiem bo moj znajomy z zagranicy (francuz - brejdaczki chlopak) poszedl do nich i chcial u nich grac, i powiedzieli ze maja kase na kupno, i moze przyjsc na trening zeby zobaczyli jak gra, ale odradzilem mu gre w Lubelskim Motorze. Na Motor w 3 lidze potrafi przyjsc 3 tys kibicow chyba tylko wtedy gdy sa wazne mecz, o utrzymanie bo tak to jest gora 1000, a nawet na zwykly, latwy mecz dla Tż przychodzi min 7 tys osob, wiec jest roznica. A na Tż prosze ja Ciebie przaychodzilem nawet wtedy kiedy przegrywalismy nawet ze Sląskiem lub Wanda !! Kiedy to bylismy najgorsza druzyna w Polsce !!

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#161 Postautor: Ar2rB » 3 listopada 2004, o 16:46

tz fan pisze:oni maja kase, wiem bo moj znajomy z zagranicy (francuz - brejdaczki chlopak) poszedl do nich i chcial u nich grac, i powiedzieli ze maja kase na kupno, i moze przyjsc na trening zeby zobaczyli jak gra, ale odradzilem mu gre w Lubelskim Motorze.
!!

... a on posłuchał :P. Wpis miesiaca, albo nawet roku :).

tz fan pisze:a nawet na zwykly, latwy mecz dla Tż przychodzi min 7 tys osob, wiec jest roznica. !!

chyba sie z choinki urwałeś... moze na jednym czy dwóch meczach było z 7 tys. ludu (w co watpie). Zreszta Gawrzyk juz nei raz dementował podobne rewelacje. Ludzie pisali o 10 tys. a w rzeczywistosci było 4200 :lol:

Gość

#162 Postautor: Gość » 3 listopada 2004, o 18:00

no posluchal, bo on i tak nie mieszka w polsce i musial by sie do nas przeprowadzic. ale teraz gra u siebie w 2 lidze francuskiej, jak cos Ci to mowi Malbranche, to jego nazwisko

Awatar użytkownika
sonyicius

#164 Postautor: sonyicius » 3 listopada 2004, o 22:22

P.S
Ile masz lat ? 13 ?[/quote]

"Gawrzyk" ty sie tak nie pytaj o wiek kazdego... :twisted:

Obrazek

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#165 Postautor: jas » 3 listopada 2004, o 23:19

odezwal sie 14latek - obronca 13latka :twisted:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#166 Postautor: luCas » 4 listopada 2004, o 10:08

Do tablicy swietlnej nie trzeba zadnego speca z politechniki :twisted: Na ostatnim meczu Motoru jakos dzialala bez zastrzezen, zreszta zobaczcie sobie fotki z meczu z Hetmanem, sa na stronce motoru, motorlublin.prv.pl/
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#167 Postautor: Talib » 4 listopada 2004, o 10:22

To ja postawię inne pytanie. A jakiego speca trzeba do maszyny startowej, żeby się notorycznie nie zacinała i do zegara, który notorycznie pokazuje wszystko tylko nie czas, który pozostał do upłynięcia 2 minut?!

Czarek
Trener

#168 Postautor: Czarek » 4 listopada 2004, o 11:12

A ja mam inne pytania:
1) Gdybyśmy wygrali baraże skąd by pozyskano środki na modernizację stadionu?
2) Dlaczego nie można teraz pozyskać tych środków z tego samego źródła?
3) Czy TŻ i Motor chciałyby przejąć stadion i same się nim zająć?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#169 Postautor: Ar2rB » 4 listopada 2004, o 11:14

luCas pisze:Do tablicy swietlnej nie trzeba zadnego speca z politechniki :twisted: Na ostatnim meczu Motoru jakos dzialala bez zastrzezen, zreszta zobaczcie sobie fotki z meczu z Hetmanem, sa na stronce motoru, motorlublin.prv.pl/

juz kilka razy było pisane, że tablica pokazuje tylko niskie wyniki ;).
Przy żużlowych wynikach zaczyna nawalać :).

Awatar użytkownika
sonyicius

#170 Postautor: sonyicius » 4 listopada 2004, o 12:51

Czarek pisze:A ja mam inne pytania:
2) Dlaczego nie można teraz pozyskać tych środków z tego samego źródła?
3) Czy TŻ i Motor chciałyby przejąć stadion i same się nim zająć?

Dobre pytanie.A skoro tak mowicie ze nie ma pieniedzy na odnowe stadionu to odpowiedzcie na pytanie "Czarka" ( numer 1 )

Obrazek

Awatar użytkownika
sonyicius

#172 Postautor: sonyicius » 4 listopada 2004, o 16:19

Gawrzyk pisze:

wywiad z prezydentem Pruszkowskim na tzlublin.com

"Głównie środki budżetowe, ale liczymy także na środki z dopłat do stawek w grach liczbowych"

No a jak by jakims cudem nikt nie gral w grach liczbowych itp. to jednym slowem liga nie mogla by ruszyc.bo tak jest w extra ze jest wymog oswietlenia na stadionie...
Ja mysle ze TZ specjalnie przegral ostatni mecz zeby nie wejsc do extra i w tedy byloby mniej wydatkow.

Obrazek

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#173 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 4 listopada 2004, o 16:54

sonyicius pisze:
Gawrzyk pisze:

wywiad z prezydentem Pruszkowskim na tzlublin.com

"Głównie środki budżetowe, ale liczymy także na środki z dopłat do stawek w grach liczbowych"

No a jak by jakims cudem nikt nie gral w grach liczbowych itp. to jednym slowem liga nie mogla by ruszyc.bo tak jest w extra ze jest wymog oswietlenia na stadionie...
Ja mysle ze TZ specjalnie przegral ostatni mecz zeby nie wejsc do extra i w tedy byloby mniej wydatkow.

no to troch ediwnie myślisz, jeśli byśmy się dostali do ekstraligi to na bank i znalazły się pieniądze na oświetlenie...

mr. Noe

#175 Postautor: mr. Noe » 5 listopada 2004, o 03:56

Chrzanić oświetlenie
ja chce nagłośnienie

łęczna wybuliła 3 mln zl na oświetlenie + dostała jeszecze 2mln z ministerstwa

za 3mln to można taką drużynę złożyć że to baja...