Zawody amatorów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#51 Postautor: mikas » 23 października 2004, o 21:54

No zawody sympatyczne,miło było jeszcze poczuc "smak" zuzla na koniec sezonu. Zawody raczej same w sobie mało ciekawe, ale te dwie świece wykonane równoczesnie przez dwóch zawodników mogły sie podobać, dobrze ze nikomu nic sie nie stało.
Duże wrażenie zrobił na mnie Michał Bałabuch, ten chłopak ma papiery na jazdę i mam nadzieje ze nie zostanie to zmarnowane przez brak sprzętu i jazdy.Myślę ze gdyby miał dziś dobrą maszynę to mógłby powalczyć nawet z Klimkiem.
Mam tez nadzieje ze KK nie zmarnuje zebranych pieniędzy, bo z ciezkim sercem i obawą sięgałem dziś do portfela, ale jednak sie przemogłem :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

JAG
Senior

#52 Postautor: JAG » 24 października 2004, o 00:35

Gawrzyk pisze: skopał wybór pól. gdyby wybrał 3 albo 4

brawa dla michała bałabucha za pokazy tego jak sie inteligentnie atakuje rywala.

jak wybrał pierwsze pole sama sie zdziwiłam,tym bardziej ze w najlepszym wyscigu dnia czyli pierwszym półfinale jechał z czwartego i było bardzo ok.z pierwszego przy dobrym starcie moze i by wygrał ale na starcie został więc i tak dobrze ze w ogóle kogos minął.

a szkólkowicze jak juz napisałam b.dobrze wypadli i szkoda że Michał ma tak słaby motocykl bo mogło być jeszcze ciekawiej.

zawody zaskoczyły mnie in plus,nie licząc biegów w których niektórzy jechali nie składając się w wiraż i praktycznie bez gazu

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#53 Postautor: Przemas » 24 października 2004, o 10:18

zawody ciekawe troszke sie posmialem ale ogolnie bylo ok :)
mam pytanie jesli ktos pamieta albo posiada program zawodow moze przypomniec mi imie zwyciezcy i zawodnika ktory zajÄ… 3 miejsce
Z góry dzieki :wink:

Awatar użytkownika
sonyicius

Re: Zawody amatorów

#54 Postautor: sonyicius » 26 października 2004, o 21:46

Starter pisze:wielka szkoda, ale otzrymaliśmy informację że zawody amatorów planowane na 23 października się nie odbędą. a szkoda

POZDRO

Co za bzdury!!.Mecz sie normalnie odbyl!!.Swoja droga czemu na stronie TÅ» nie ma fotek z meczu AMATOROW :evil: !!
Nie zbadane sÄ… drogi PC-ta
Numer gg:5171756
Obrazek

djrafix

#55 Postautor: djrafix » 26 października 2004, o 21:54

No właśnie :evil: , też bym pooglądał fotki z zawodów amatorów !.
A tu Lipa nima :(.Ale nikt chyba nie robił fotek ani gawrzyk ani shack
szkoda:).
=>rAfIx:)<=

Awatar użytkownika
sonyicius

Re: Zawody amatorów

#57 Postautor: sonyicius » 27 października 2004, o 08:50

hehe a ja widzialem ze robili.Nawet w gazecie bylo kilka fotek :roll: .
Nie zbadane sÄ… drogi PC-ta

Numer gg:5171756

Obrazek

djrafix

#58 Postautor: djrafix » 27 października 2004, o 08:56

nom!, w gaziecie to robili bo też widziałem ze bylo kilka fotek :D .Planują na następny sezon zrobić mistrzostwa świata amatorów na żużlu :wink: .Ale czy to do tego dojdzie to sie okaze :D, hehehehhheh :)
Smiac sie chce :)
Pozdro:P!!

meesha
Trener
Kontakt:

#59 Postautor: meesha » 27 października 2004, o 08:58

Fotki jak fotki, ale ja bym chętnie poznał wyniki tych Pierwszych Mistrzostw Polski. Niestety nie mogłem być na tych zawodach, a jakby nie patrzeć jest to początek nowej historii :D Tak więc w imieniu maniaków statystyki proszę o zamieszczenie w tym temacie oficjalnych wyników (albo chociaż linka do takowych)... Dzięki :!:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#60 Postautor: Przemas » 27 października 2004, o 11:07

Awatar użytkownika
istred
Trener

#61 Postautor: istred » 27 października 2004, o 22:26

Tu są zdjęcia z Mistrzostw Polski Amatorów.
Spakowane.

http://www.pronet.lublin.pl/~pawelmalarz/amatorzy.zip

djrafix

#62 Postautor: djrafix » 2 listopada 2004, o 19:14

o spoko dzieki :D , fotki sie przydaly wypasowe :wink:

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#63 Postautor: Przemas » 5 listopada 2004, o 11:00

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#64 Postautor: Prymus » 5 listopada 2004, o 13:11

Swoją drogą chyba jedna z niewielu okazji do pokonania Jaskółek na ich torze... :wink:

Kurcze sam bym sie wybral z ciekawosci popatrzec!

Pozdro :)
Obrazek

djrafix

#65 Postautor: djrafix » 5 listopada 2004, o 13:31

hehe, ciekawe jak te zawody wyjdÄ… w Tarnowie, kto od nas pojedzie parÄ…?.Benek i Sternik?. :lol:

go!
Trener

#66 Postautor: go! » 5 listopada 2004, o 15:20

djrafix pisze:hehe, ciekawe jak te zawody wyjdÄ… w Tarnowie, kto od nas pojedzie parÄ…?.Benek i Sternik?. :lol:

Rywalami tarnowian będzie siedmioosobowa grupa amatorów z Lublina m.in. Andrzej Tarczyluk (wicemistrz Polski) ponadto Janusz Sternik, Jerzy Bróz, Grzegorz Kęska, Marcin Robak i Tomasz Zając.

go!
Trener

#67 Postautor: go! » 5 listopada 2004, o 15:27

djrafix pisze:świata amatorów na żużlu :wink: .Ale czy to do tego dojdzie to sie okaze :D, hehehehhheh :)
Smiac sie chce :)

Norbi sie przejÄ…Å‚ rolÄ… organizatora i mu sie wymyslilo, ze zrobi mistrzostwa swiata :P
Moze ze dwoch amatorow z Rownego przyjedzie jak bedzie ze 100 euro nagrody :lol:

djrafix

#68 Postautor: djrafix » 5 listopada 2004, o 15:53

nom, to fajnie :D Ten Tomasz Zając dobrze pocina, nawet na kole umie jeździć to już jest coś przynajmniej jeden od nas z amatorów umie pocinać na jednym :D

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#69 Postautor: Cz@rek » 5 listopada 2004, o 22:24

Mam propozycje dla p.Norbiego a może by tak mistrzostwa Galaktyki :!: :?: :lol:

I słówko do R.Klimka -powinieneś poznawać nowe tory,i mógłbyś
się wybrać do Tarnowa z lubelską ekipą.Napewno pośmigałbyś
między biegami jak w Lublinie i z nowymi rywalami.
Pozdro.

Awatar użytkownika
minia

#70 Postautor: minia » 5 listopada 2004, o 23:03

A ja sie ciesze że Norbi organizuje cos takiego jak zawody amatorów............. a to że sie "wczuwa" to chyba też nic złego................ :D :wink: 8) i pozdrawiam go serdecznie BLANKA

djrafix

#71 Postautor: djrafix » 6 listopada 2004, o 08:29

Cz@rek pisze:Mam propozycje dla p.Norbiego a może by tak mistrzostwa Galaktyki :!: :?: :lol:

I słówko do R.Klimka -powinieneś poznawać nowe tory,i mógłbyś
się wybrać do Tarnowa z lubelską ekipą.Napewno pośmigałbyś
między biegami jak w Lublinie i z nowymi rywalami.
Pozdro.

wiesz co, ja bym bardzo chętnie pojechal !.Ale niechcieli mnie wziaść :evil: .I co ja na to poradze, ja bym bardzo chętnie pozwiedzał i pojeźdizl na nowych jakiś torach poza Lublinem, no ale jak taka sytuacja jest :(.

Awatar użytkownika
Spider
Kontakt:

#72 Postautor: Spider » 6 listopada 2004, o 11:47

ObrazekObrazek
Dziś w Tarnowie na miejscowym torze żużlowym przy ulicy Zbylitowskiej dojdzie do pojedynku żużlowców amatorów. Rywalizować ze sobą będą drużyny z Tarnowa oraz Lublina. Tego typu drużynowe zawody mają być inspiracją do założenia Ligi Amatorów.

Zmagania amatorów rozpoczną się treningiem, który zaplanowano na 11:00. Godzinę później odbędzie się prezentacja zawodników a tuż po niej emocje związane z jazdą amatorów. To z pewnością ostatnia szansa w tym roku dla miejscowych fanów żużla, aby zobaczyć w akcji żużlowców na torze. Z jaskółką na plastronie wystąpią: Krzysztof Kłusak, Krzysztof Cichy, Krzysztof Małek, Mariusz Mamala, dodatkowo będzie ich wspierać dwóch rzeszowian: Grzegorz Rejman i Grzegorz Barłoga. Rywalami tarnowian będzie siedmioosobowa grupa amatorów z Lublina m.in. Andrzej Tarczyluk (wicemistrz Polski) ponadto Janusz Sternik, Jerzy Bróz, Grzegorz Kęska, Marcin Robak i Tomasz Zając.

Między wyścigami na tarnowskim owalu, najprawdopodobniej będzie można obejrzeć biegi w wykonaniu Roberta Wardzały, Pawła Barana oraz Dawida Bendzery.

Sobotnie spotkanie będzie rozgrywane według standardowej tabeli zawodów drużynowych, wyjątkiem będzie to iż jeźdźcy będą ścigać się na dystansie dwóch okrążeń. Wstęp na zawody będzie bezpłatny. Do puszek będą zbierane pieniądze dla byłych żużlowców Unii Tarnów a każdy kibic który wspomoże ich finansowo dobrowolną kwotą pieniędzy, otrzyma program na te zawody.

Źródło:www.sportowefakty.pl
Drużyna Marmy Mojrzeszów w sezonie 2005!!
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#73 Postautor: grzesieck » 6 listopada 2004, o 17:32

Niestety amatorzy z Lublina przegrali 41:37, ale ten wynik wstydu im nie przynosi...zyczylbym sobie zeby tylko taka roznica dzielila Unie i TŻcik...

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_turn ... 1089878498
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Spider
Kontakt:

#74 Postautor: Spider » 6 listopada 2004, o 18:00

Nie bylo tak źle. Gdyby jak to powiedział Grzesieck byla taka mała różnica nad Unią Tarnów i TŻ Lublin.
Drużyna Marmy Mojrzeszów w sezonie 2005!!

Obrazek

Awatar użytkownika
Proboszcz_Dobrodziej

#75 Postautor: Proboszcz_Dobrodziej » 6 listopada 2004, o 18:11

jak zakupicie szmaciorza, to raczej nie prędko dorównacie do Unii. Ja bym proponował jednak podrzucic go mojrzeszówkowi
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM

UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!