Skład na sezon 2005
Gawrzyk pisze:to zalezy jak na to spojrzeć. Akurat u nas w druzynie zarowno Knapp, Piszcz jak i Franków jezdzili dość nierowno. Raz zawodzil jeden, a dwoch jako tako punktowało, pozniej zawodzilo dwoch a jeden Piszcz cos pojechal i tak w kolko. Franek i Piszcz maja podobne srednie.
chodzi mi o to, że Franek (moze z wyjątkiem Ostrowa) ani razu nie pociągnął wyniku drużyny. Raz dzieki jednemu wyscigowi wygralismy w Rzeszowie. Ale to tylko jeden wyscig. Nie jest to zawodnik, który jezdzi wprost proporcjonalnie do mozliwosci i nie jest to materiał na lidera. Jego sezon u nas to klapa.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gelo pisze:Gawrzyk pisze:to zalezy jak na to spojrzeć. Akurat u nas w druzynie zarowno Knapp, Piszcz jak i Franków jezdzili dość nierowno. Raz zawodzil jeden, a dwoch jako tako punktowało, pozniej zawodzilo dwoch a jeden Piszcz cos pojechal i tak w kolko. Franek i Piszcz maja podobne srednie.
chodzi mi o to, że Franek (moze z wyjątkiem Ostrowa) ani razu nie pociągnął wyniku drużyny. Raz dzieki jednemu wyscigowi wygralismy w Rzeszowie. Ale to tylko jeden wyscig. Nie jest to zawodnik, który jezdzi wprost proporcjonalnie do mozliwosci i nie jest to materiał na lidera. Jego sezon u nas to klapa.
Franków wygrał nam pierwszy mecz sezonu z Grudziądzem. To był jego pierwszy mecz na naszym torze i odziwo najlepszy
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Jak widać Rzeszów tez marzy...
joo pisze:Hlib - widze go z numerem 7 w zespole jeÅ›li któryÅ› z seniorów jedzie sÅ‚abo PaweÅ‚ wskakuje w jego miejsce. MiesiÄ…c też nie bÄ™dzie chÅ‚opcem do bicia - taki wariant stasuje Unii T . JUNIORZY TO DUÅ»A BROŃ. ( DWA PAWÅY )
Karllson na 1 sezon...
Rybnik będzie najgroźniejszy wiec trzeba szykować zespół na bezpośrednie mecze, bo jakiś Ostrów czy Lublin-mamy rozjeżdżać w pył...
Kuciapa Trojan Baran Rempała Karlsson Miesiąc Hlib.
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:Jak widać Rzeszów tez marzy...
Oni sÄ… jednak niereformowalni
Kuciapa Trojan Baran Rempała Karlsson Miesiąc Hlib.
A gdzie Rafał Dobrucki
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
kolejny po Bajerskim zawodnik ktory rzekomo ma jezdzic w Lublinie to G. Rempala , mam nadzieje ze skonczy sie tak samo jak w przypadku Bajerskiego tj. tylko na kaczkach dziennikarskich
http://sport.gazeta.pl/moto/1,35367,237 ... as=1&ias=3
http://sport.gazeta.pl/moto/1,35367,237 ... as=1&ias=3
-
Gość
Hollywood pisze: CZY ONI SÄ„ NORMALNI ???
Oto jakich zawodników w ankiecie na seniora 2005 na stronie Mojżeszowa można zobaczyć :
Kościecha , Hilb , Robacki , Krzyżaniak , Drabik
zapomnieli dodać jeszcze Walaska , Chrzanowskiego i Jagusia ..
już sam nie wiem czy sie śmiać , czy może współczuć
odpowiadając - oczywiscie że nie są. Największym kretynizmem były dywagacje jakiego stranieri zakontraktowac na baraże - oczywiscie jeszcze przez meczem u nas. Debilizm do kwadratu. Tym bardziej smakuje notorycznie ich upokorzanie.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Grzegorz Rempała to moim zdaniem poroniony pomysł. Jednak z drugiej strony.... on wydaje się lepszy od Trumińskiego i Jelenia. Ten pierwszy to istny gwiazdor, któremu kara meczu grozi w każdym momencie. No przecież on robi sie spokojniejszy z dnia na dzień
. A Jeleniowi wyszły ze 3 mecze na koniec sezonu i już go ludzie chcą w podstawowym składzie. Koniec świata....
Moje marzenie, które mam nadzieje, kiedyś sie spełni:
jelen out
trumna out
mordel out
franków out
Pozdr.
Moje marzenie, które mam nadzieje, kiedyś sie spełni:
jelen out
trumna out
mordel out
franków out
Pozdr.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Już o tym pisałem. Potrzebujemy prawdziwego lidera. Średniaków mamy praktycznie cały skład. Niestety żaden z nich nie gwarantuje stałego wysokiego poziomu. Jedynie Knapp wybija sie z szarzyzny, ale i jemu zdarzą sie wpadki. Jako lidera teamu widziałbym kogoś z trójki Kościecha/Dobrucki/Kuciapa. Ten drugi odpada. A szkoda, bo jest to zawodnik baaaardzo poukładany, spokojny i profesjonalnie traktujący swoją pracę. Trzeci byłby najrozsądniejszym wyborem, ale odczuwam do niego niezrozumiałą
niechęc. Idealny byłby Kościecha.
Natomiast jeśli chodzi o reszte składu. To nie muszą być gwiazdy ani jacyś extra fighterzy. Niech to po prostu będą ludzie, którzy poważnie traktują swoje obowiązki i potrafią normalnie przejechać wiraż. Dlatego Trumiński, Mordel, Franków i Jeleniewski moim zdaniem nie pasują do ekipy, która chce wreszcie skutecznie zawalczyć o awans. Niby jaka jest gwarancja, że będą jeździć. Na Jelenia to moim zdaniem szkoda słów. 5 sezonów jazdy a on wraz ledwo wyrabia sie na wyściu z wirażu. O frankowie mówiło się, żeby dać mu jeszcze troche czasu a on na pewno zacznie jeździć. No i odczekaliśmy 20 spotkań a on nie sie nie rozkręcił. Mordel no comment. Trumna no comment. Odjechał z 5 meczów i już zarobił karę od sędziego. Profesjonalista jak sie patrzy.
Dlatego uważam, że przydatny byłby Kszysiek Stojanowski. Żaden z niego gwiazdor o zawyżonym ego. Normalny, poważny zawodnik, który swoje punkty zrobi.
I wtedy byłoby:
1. obco
2. knapp
3. piszcz
3. senior - lider (np.Kościecha)
4. senior - 2 linia (np. Stojan)
5. dawid
6. kacper
Przydałby sie jednak ktoś kto będzie straszakiem na pozostałych seniorów, żeby nikt nie czuł sie pewny miejsca w składzie. I wtedy nawet twój obiekt westchnień nadawałby się do tej roli.
Pozdr.
Natomiast jeśli chodzi o reszte składu. To nie muszą być gwiazdy ani jacyś extra fighterzy. Niech to po prostu będą ludzie, którzy poważnie traktują swoje obowiązki i potrafią normalnie przejechać wiraż. Dlatego Trumiński, Mordel, Franków i Jeleniewski moim zdaniem nie pasują do ekipy, która chce wreszcie skutecznie zawalczyć o awans. Niby jaka jest gwarancja, że będą jeździć. Na Jelenia to moim zdaniem szkoda słów. 5 sezonów jazdy a on wraz ledwo wyrabia sie na wyściu z wirażu. O frankowie mówiło się, żeby dać mu jeszcze troche czasu a on na pewno zacznie jeździć. No i odczekaliśmy 20 spotkań a on nie sie nie rozkręcił. Mordel no comment. Trumna no comment. Odjechał z 5 meczów i już zarobił karę od sędziego. Profesjonalista jak sie patrzy.
Dlatego uważam, że przydatny byłby Kszysiek Stojanowski. Żaden z niego gwiazdor o zawyżonym ego. Normalny, poważny zawodnik, który swoje punkty zrobi.
I wtedy byłoby:
1. obco
2. knapp
3. piszcz
5. dawid
6. kacper
Przydałby sie jednak ktoś kto będzie straszakiem na pozostałych seniorów, żeby nikt nie czuł sie pewny miejsca w składzie. I wtedy nawet twój obiekt westchnień nadawałby się do tej roli.
Pozdr.
[b]Lublin_Fan do swojej koncepcji potrzebujesz jeszcze bogatego sponsora i dużego rynku transferowego, tak naprawdę z braku dużej ilości dobrych zawodników kluby zrobią wszystko aby zatrzymać zawodników na przyszły sezon więc nie ma co marzyć o zatrudnieniu "krajowego lidera". W tej sytuacji koncepcja Gawrzyka zatrzymania zawodników i zainwestowania w sprzęt jest jedyną słuszną.
Należałoby jednak z tych inwidualistów zrobić zespół, w zimie jakieś wspólne zgrupowanie byłoby wskazane, niech się lepiej poznają niech nawet jakieś piwo razem wypiją to nie są wielkie koszty a jakie korzyśći.
Po tym sezonie nie należy oceniać Frankowa zbyt póżno dołączył do zespołu, miał problemy finansowe (Piła nie zapłaciła mu za sezon 2002),
sprzetowe, nowy klub nowy sezon pokaże jaka jest prawda o Frankowie
Należałoby jednak z tych inwidualistów zrobić zespół, w zimie jakieś wspólne zgrupowanie byłoby wskazane, niech się lepiej poznają niech nawet jakieś piwo razem wypiją to nie są wielkie koszty a jakie korzyśći.
Po tym sezonie nie należy oceniać Frankowa zbyt póżno dołączył do zespołu, miał problemy finansowe (Piła nie zapłaciła mu za sezon 2002),
sprzetowe, nowy klub nowy sezon pokaże jaka jest prawda o Frankowie
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Stojanowski to mniej wiecej to samo co Franek wiec to jeden karabin, ktory z nich.
Pod względem sportowym faktycznie są bardzo podobni, z małym wskazaniem na tego pierwszego. Różnica jest taka, że wokół Frankowa wytworzyła sie w trakcie sezonu bardzo niemiła atmosfera. Tymczasem w Gdańsku nikt na Stojana nie narzekał. To daje podstawy to sądzenia, że Krzysiek jest jednak bardziej odpowiedzialny.
Pozdr.
Lublin_Fan pisze:
I wtedy byłoby:
1. obco
2. knapp
3. piszcz
5. dawid
6. kacper
Pozdr.
Ja nie wiem co wy widzicie tak tego Kępe w składzie??
Drużyna Marmy Mojrzeszów w sezonie 2005!!

- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Gość
Wynik G.Rempały z meczów w sezonie 2003 w Lublinie :
6 Lipiec : 0,0,1 - kompromitujÄ…cy mecz w jego wykonaniu !!!
10 sierpień 3,3,3,1,2 - bardzo dobre zawody !!!!
lecz ja osobiście nie widze w Lublinie .......
Żadnych Rempałów , Ślączek , Kuciapszczaków itp
W Lublinie chętniebym widział
Piotrka Åšwiderskiego i Tomasza Bajerskiego !!!
6 Lipiec : 0,0,1 - kompromitujÄ…cy mecz w jego wykonaniu !!!
10 sierpień 3,3,3,1,2 - bardzo dobre zawody !!!!
lecz ja osobiście nie widze w Lublinie .......
Żadnych Rempałów , Ślączek , Kuciapszczaków itp
W Lublinie chętniebym widział
Piotrka Åšwiderskiego i Tomasza Bajerskiego !!!
ja nasz skład widze tak:
1.b.dobry senior
2.b.dobry senior
3.b.dobry senior
4.b.dobry senior
5.b.dobry stranieri
6.b.dobry młodzieżowiec
7.b.dobry młodzieżowiec
i extraliga nasza
a tak na poważnie sądze że wystarczy zainwestować w sprzęt jednego seniora i obco. Boję się tylko o frankowa. No i o motory Piszcza i Frania
-----------
Nastepnym razem uzywaj przycisku ZMIEŃ a nie piszesz 3 posty m.in o tym ze w poprzednim zapomniales dac przecinka.
kubbas
1.b.dobry senior
2.b.dobry senior
3.b.dobry senior
4.b.dobry senior
5.b.dobry stranieri
6.b.dobry młodzieżowiec
7.b.dobry młodzieżowiec
i extraliga nasza
a tak na poważnie sądze że wystarczy zainwestować w sprzęt jednego seniora i obco. Boję się tylko o frankowa. No i o motory Piszcza i Frania
-----------
Nastepnym razem uzywaj przycisku ZMIEŃ a nie piszesz 3 posty m.in o tym ze w poprzednim zapomniales dac przecinka.
kubbas
vonmigal pisze:ja nasz skład widze tak:
1.b.dobry senior
2.b.dobry senior
3.b.dobry senior
4.b.dobry senior
5.b.dobry stranieri
6.b.dobry młodzieżowiec
7.b.dobry młodzieżowiec
i extraliga nasza![]()
![]()
![]()
Super skład. A jeśli chcesz bardzo dobrych zawodników to daj pieniądze!
Drużyna Marmy Mojrzeszów w sezonie 2005!!