SEBASTIAN TRUMIŃSKI SIĘ ŻENI
SEBASTIAN TRUMIŃSKI SIĘ ŻENI
13.11.2004r. w Urzędzie Stanu Cywilnego Madzia i Sebek wypowiedzą słowa przysięgi małżeńskiej.
Z tej okazji składam im najszczersze z głębi serca płynące życzenia, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, samych słonecznych dni w całym życiu, Bożej opieki, miłości, samych wspaniałych chwil i wszystkiego czego tylko sobie życzą.
Z tej okazji składam im najszczersze z głębi serca płynące życzenia, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, samych słonecznych dni w całym życiu, Bożej opieki, miłości, samych wspaniałych chwil i wszystkiego czego tylko sobie życzą.
Jeżeli kochać - to kochać stale
dopóki serce przestanie bić.
I swej miłości nie wstydzić się wcale,
bo bez miłości nie można żyć
Moc serdecznych życzeń, wszystkiego najlepszego, samych sukcesów i duuuuuużo szczęścia na nowej drodze życia Madzi i Sebastianowi
Pozdrówki gorrrące
dopóki serce przestanie bić.
I swej miłości nie wstydzić się wcale,
bo bez miłości nie można żyć
Moc serdecznych życzeń, wszystkiego najlepszego, samych sukcesów i duuuuuużo szczęścia na nowej drodze życia Madzi i Sebastianowi
Pozdrówki gorrrące
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
..... i żebyś w małżeństwie nie był taki nerwowy jak momentami na żużluRu$eK pisze:Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Sebastian, żeby twój wybór był trafny i żebyś był z niego zadowolony.
Serdeczne gratulację Sebastianie i Magdo oraz powodzenia na nowej drodze życia.
P.S. Tylko uważaj, bo ciężkie jest życie żony żużlowca
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
KUCIAPSZCZAK
Re: SEBASTIAN TRUMIŃSKI SIĘ ŻENI
benim pisze:13.11.2004r. w Urzędzie Stanu Cywilnego Madzia i Sebek wypowiedzą słowa przysięgi małżeńskiej.
dolaczam sie dp tego wszystkie
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze
-
Siwek Patataj
Fantys pisze:djrafix pisze:hehe,spoko ja też sie dołanczam do życzeń!!, i oby Sebkowi wiodło sie jak najlepiej;).
Ps. Fantys ja też sie zwruszyłem;], aż mi sie łezka w oku zakręciła...!![]()
![]()
Pozdrawiam wszystkich![]()
Widze że jesteśmy bardzo wrażliwi.![]()
Fantys, hehe niom, bez kitu widac ze tak
=>rAfIx:)<=
a koscielny bedzie? a beda ziomki Sebka z klubu na motorkach pod kosciolem? Moze popierdza mu troszke metanolem na nowa droge zycia?
(szczegolnie Jelen
).
P.S. Wszystkiego najlepszego Madzia & Seba.
(szczegolnie Jelen
P.S. Wszystkiego najlepszego Madzia & Seba.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
djrafix pisze:Fantys pisze:djrafix pisze:hehe,spoko ja też sie dołanczam do życzeń!!, i oby Sebkowi wiodło sie jak najlepiej;).
![]()
Musimy założyć kącik płaczu.I Ci co się wzruszą będą do nas przychodzić i będą pisać jak to jest.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
- fLiGiErT_MiSzCz
Fantys pisze:djrafix pisze:Fantys pisze:djrafix pisze:hehe,spoko ja też sie dołanczam do życzeń!!, i oby Sebkowi wiodło sie jak najlepiej;).
![]()
Musimy założyć kącik płaczu.I Ci co się wzruszą będą do nas przychodzić i będą pisać jak to jest.
Buhehehe !, Fantys dobre
=>rAfIx:)<=
djrafix pisze:Fantys pisze:djrafix pisze:Fantys pisze:djrafix pisze:hehe,spoko ja też sie dołanczam do życzeń!!, i oby Sebkowi wiodło sie jak najlepiej;).
![]()
Tylko trzeba wymyśleć nazwe naszego kąciku.Hmmm jaką by tu dać.Ale pomysł jest naprawde dobry.![]()
Buhehehe !, Fantys dobrecos takiego trzeba założyć kącik płaczek ;].Hehe
Musimy założyć kącik płaczu.I Ci co się wzruszą będą do nas przychodzić
i będą pisać jak to jest
Tż Sipma Lublin-Mój Klub