Skład na sezon 2005
[Kasa, misiu, kasa.
Dziwi mnie fakt torpedowania pomysłów, nawet tych irracjonalnych, przez kilku gości-brakiem kasy i ciszą przedwyborczą! Do czego więc jest forum? Wszyscy mają te same problemy ale jak zauważyłem,dyskusja otwarta trwa w innych klubach i kibice sa na bieżąco informowani o planach, zamiarach...Lublin musi się wyróżniać?
Dziwi mnie fakt torpedowania pomysłów, nawet tych irracjonalnych, przez kilku gości-brakiem kasy i ciszą przedwyborczą! Do czego więc jest forum? Wszyscy mają te same problemy ale jak zauważyłem,dyskusja otwarta trwa w innych klubach i kibice sa na bieżąco informowani o planach, zamiarach...Lublin musi się wyróżniać?
"Czy oficjalnie to znaczy, ze spodziewasz siÄ™ imiennego pisma do siebie? "
Tak na papierze czerpanym, dostarczony przez herolda w barwach klubowych.
"Taki cel był postawiony juz przed tym sezonem - trzeba było uważnie słuchać "
Ale cel nie został osiągnięty - trzeba było uważnie oglądać mecze
, wiÄ™c nie wiadomo, czy nie nadszarpniÄ™to finansów, nie osiÄ…gajÄ…c spodziewanych zysków (czyt. sponsorów) po awansie. Zobacz co siÄ™ staÅ‚o w Åodzi po nieudanym podejÅ›ciu do awansu w 2003.
Tak na papierze czerpanym, dostarczony przez herolda w barwach klubowych.
"Taki cel był postawiony juz przed tym sezonem - trzeba było uważnie słuchać "
Ale cel nie został osiągnięty - trzeba było uważnie oglądać mecze
- motorlublin
- Szkółkowicz
Tak jest! Najlepiej pogonić wszystkich:
trenera - bo nic nie robi, a wyniki bez niego byłyby takie same!
syna trenera - bo jest słaby i gdyby nie tata nie łapał by się w składzie!
Mordela - bo za stary i ma inne hobby niż żużel!
Jeleniewskiego - bo wychodzÄ… mu ze 3 dobre mecze i to pod koniec sezonu!
Trumińskiego - bo za słaby i nie załapie się do składu!
Frankowa - bo sprzedaje mecze!
Piszcza - bo się ciągle łamie!
Karlssona - bo za drogi!
Knappa - bo jak pogonimy wszystkich to czemu jego nie!
Tylko kto będzie jeździł
?
trenera - bo nic nie robi, a wyniki bez niego byłyby takie same!
syna trenera - bo jest słaby i gdyby nie tata nie łapał by się w składzie!
Mordela - bo za stary i ma inne hobby niż żużel!
Jeleniewskiego - bo wychodzÄ… mu ze 3 dobre mecze i to pod koniec sezonu!
Trumińskiego - bo za słaby i nie załapie się do składu!
Frankowa - bo sprzedaje mecze!
Piszcza - bo się ciągle łamie!
Karlssona - bo za drogi!
Knappa - bo jak pogonimy wszystkich to czemu jego nie!
Tylko kto będzie jeździł
Gawrzyk pisze:hmmm, kto ? Już Ci mówie
Obcokrajowiec który:
-będzie utozsamiał się z druzyną
-bedzie mu zalezalo na wyniku, a nie tylko na tym, zeby wziasc forse
-bedzie pomagał kolegom na torze i poza nim
-bedzie robil minimum 10 punktów w meczu
-nie wykonczy nas finanoswo bo droga na zuzlowe dno jest bardzo krotka,z czego co poniektorzy baaardzo by sie ucieszyli![]()
taki ktoÅ› jest potrzebny
proszę wypełnić ankiete:
1. ImiÄ™...................
2. Nazwisko..............
"Gelu chyba nie zacziles kontekstu wypowiedzi. Chodzilo o mojego przedmowce ktory twierdził że i tego i tego i jeszcze matego trzeba pogonić... "
Dziekuję za uznanie, ale wrodzona skromność nakazuje przyznać, że to nie moje pomysły, a jedynie streszczenie złotych myśli niektórych autorów publikujących swoje wypowiedzi na tym forum. Zapomniałem dołączyć jeszcze jednej:
Knappa też pogonić, bo chociaż waleczny to nadal nie zdobywa tylu punktów żeby uchodzić za lidera drużyny! Gorzej jak jego też już nie trzeba.
Dziekuję za uznanie, ale wrodzona skromność nakazuje przyznać, że to nie moje pomysły, a jedynie streszczenie złotych myśli niektórych autorów publikujących swoje wypowiedzi na tym forum. Zapomniałem dołączyć jeszcze jednej:
Knappa też pogonić, bo chociaż waleczny to nadal nie zdobywa tylu punktów żeby uchodzić za lidera drużyny! Gorzej jak jego też już nie trzeba.
Ponieważ nie chce mi sie szukać tego co już pisałem ale dla niektórych niezorientowanych powtórzę jeszcze raz. Na przyszły rok są dwie koncepcje:
1. Jutrzejsze rozmowy dadzą promyk nadziei i będzie można mówić o walce o extraligę.
2. Jeżeli nie, to walczymy z Krosnem i Opolem o utrzymanie i porządnie bierzemy się za szkolenie młodzieży.
Jeżeli ktoś ma pomysł jak z budżetem takim jak w tym roku walczyć na normalnych zasadach o extra a nie liczyć cały czas na farta to zapraszam na walne. Myślę, że przy "mądrej i fachowej" argumentacji stołek minimum dyrektorski a może i wiceprezesa pewny.
1. Jutrzejsze rozmowy dadzą promyk nadziei i będzie można mówić o walce o extraligę.
2. Jeżeli nie, to walczymy z Krosnem i Opolem o utrzymanie i porządnie bierzemy się za szkolenie młodzieży.
Jeżeli ktoś ma pomysł jak z budżetem takim jak w tym roku walczyć na normalnych zasadach o extra a nie liczyć cały czas na farta to zapraszam na walne. Myślę, że przy "mądrej i fachowej" argumentacji stołek minimum dyrektorski a może i wiceprezesa pewny.
Baju, baju będziesz w raju. Z bardzo dobrego źródła dowiedziałem sie, że dzisiaj do dobrego zawodnika przesłano kontrakt do podpisania ( oczywiście uzgodniony). Zawodnik z Grand Prix (wyleciał). Z drugim też podobno uzgodniono szczególy ( też pożegnał się z GP) i czekają na budżet. Zawodnicy porównywalni a dużo niby tańsi od Karlika.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
dumbli pisze:Baju, baju będziesz w raju. Z bardzo dobrego źródła dowiedziałem sie, że dzisiaj do dobrego zawodnika przesłano kontrakt do podpisania ( oczywiście uzgodniony). Zawodnik z Grand Prix (wyleciał). Z drugim też podobno uzgodniono szczególy ( też pożegnał się z GP) i czekają na budżet. Zawodnicy porównywalni a dużo niby tańsi od Karlika.
Nie wydaję mi się żebyś miał pewniejsze informacje niż Harry. Baju baju jesteś w raju...
Mam nadzieję, że jednak zaświeci dla nas promyk nadziei....
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Jinxsior pisze:A kogo chce pan szkolic??? W szkolce to chyba zbyt duzo chlopaczkow nie ma.
Tak jak pisalem jesli bedzie opcja druga stadion bedzie swiecil pustkami, a w takim wypadku to i na szkolenie nie bedzie sary
To znaczy, że jak ich jest 5-8 i bardzo zdolnych to mamy ich olać, i wyrzucić??? Nie ma gorszego widoku jak kilku zdolnych chłopaków błąkających się po parkingu.
Jeżeli się będzie wygrywało u siebie to niekoniecznie stadion będzie świecił pustkami. Ostatecznie w 2003 na wyjeździe wygraliśmy tylko 3 razy i ludzie przychodzili. A i koszty byłyby duzo mniejsze.