Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#1351 Postautor: Gość » 16 listopada 2004, o 18:11

G. i M. Rempałowie zostają w Tarnowie

no to Rzeszów ma Rempałów :D

Peter Karlson nie dla Rzeszowa

olał Józków ciepłym moczem , za co szacunek dla niego :D

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1353 Postautor: mikas » 16 listopada 2004, o 19:25

Kolejna dobra wiadomośc dziesiejszego dnia.Żaden Rempała nie będzie u nas jeździł,bo Tomasz podpisał w Rzeszowie.
A jak tam u nas dzisiejsze rozmowy ze sponsorami??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Mrucky

#1354 Postautor: Mrucky » 16 listopada 2004, o 19:25

Gawrzyk pisze:co tu dużo gadać. Powinni sie oni nazywac "Ma(r)miarze Rzeszów". tak ludzi omamiać...

Jak byśmy się nie nazywali, powolutku kompletujemy skład http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=49177

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#1355 Postautor: Apocalips » 16 listopada 2004, o 19:36

Mrucky pisze:
Gawrzyk pisze:co tu dużo gadać. Powinni sie oni nazywac "Ma(r)miarze Rzeszów". tak ludzi omamiać...

Jak byśmy się nie nazywali, powolutku kompletujemy skład http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=49177

Na nasz skład też przyjdzie czas. O to już się Wy nie martwcie.

Jedyną dobrą wiadomością dzisiejszego dnia jest to, że Karlik nie trafi do Was... A druga już ta gorsza, ale może nie tragiczna to taka że do nas również :?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Mrucky

#1356 Postautor: Mrucky » 16 listopada 2004, o 19:41

Apocalips pisze:Na nasz skład też przyjdzie czas. O to już się Wy nie martwcie.

Cóż na razie to wygląda wręcz odwrotnie. Jak byście się bardziej martwili tym kto będzie jeździł u nas, niż tym kto zostanie w lublinie.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#1357 Postautor: Apocalips » 16 listopada 2004, o 19:47

Mrucky pisze:
Apocalips pisze:Na nasz skład też przyjdzie czas. O to już się Wy nie martwcie.

Cóż na razie to wygląda wręcz odwrotnie. Jak byście się bardziej martwili tym kto będzie jeździł u nas, niż tym kto zostanie w lublinie.

Tak, tyle że tutaj chodziło o Karlssona, a była szansa, że on u nas zostanie. Niestety tak się nie stało, ale nie ma co płakać. Karlsson podobnie jak Lee nie jest niezastąpiony. Poprostu takich ludzi niezastąpionych nie ma. Wy macie już pewnych Kuciape i Rempałe czyli dwóch kandydatów z forum do składu TŻ-u. Kolejni odpadają... Ale może klub szykuje jednak jakąś niespodziankę :?: :twisted: Mam nadzieję :)

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1358 Postautor: Gelo » 16 listopada 2004, o 19:59

Ja na chwilę obecną widzę taki skład:
Mark Loram, Tomasz Piszcz, Grzegorz Knapp, Tomasz Bajerski, Piotr Świderski, Dawid Stachyra, Kacper Kępa. To powinno gwarantować awans do pierwszej czwórki.

Snys
Zawodowiec

#1360 Postautor: Snys » 16 listopada 2004, o 20:06

no to widze ze obudzimy sie z reka w nocniku....

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#1361 Postautor: Apocalips » 16 listopada 2004, o 20:07

Gelo pisze:Ja na chwilę obecną widzę taki skład:
Mark Loram, Tomasz Piszcz, Grzegorz Knapp, Tomasz Bajerski, Piotr Świderski, Dawid Stachyra, Kacper Kępa. To powinno gwarantować awans do pierwszej czwórki.

Moim zdaniem jest to skład porównywalny ze składem Wybrzeża z tego roku... Przypuszczam, że w tym roku liga będzie silniejsza, więc sądze, że z takim powinniśmy się włączyć znowu do walki o awans. Tylko czy stać nas na sprowadzenie dwóch seniorów z E-Ligii :?: Bo na Świderskiego ma chrapke kilka klubów nie tylko I ligowych, Bajerskim też pierwszoligowcy nie pogardzą.... Ale ten skład mi pasuje :) Gelu w takim razie załatwiaj wszystkie formalności i informuj nas o postępie w rozmowach z zawodnikami :wink: :wink: :wink:

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1362 Postautor: Gelo » 16 listopada 2004, o 20:15

Apocalips pisze:

Moim zdaniem jest to skład porównywalny ze składem Wybrzeża z tego roku... Przypuszczam, że w tym roku liga będzie silniejsza, więc sądze, że z takim powinniśmy się włączyć znowu do walki o awans. Tylko czy stać nas na sprowadzenie dwóch seniorów z E-Ligii :?: Bo na Świderskiego ma chrapke kilka klubów nie tylko I ligowych, Bajerskim też pierwszoligowcy nie pogardzą.... Ale ten skład mi pasuje :) Gelu w takim razie załatwiaj wszystkie formalności i informuj nas o postępie w rozmowach z zawodnikami :wink: :wink: :wink:

A co ja mogę? Ukladam sobie klocki z tego co zostało. Czy ten sklad jest porównywalny z Wybrzezem? Tylko na papierze. Bajerskiemu nie ufam i wydaje mi sie, ze bedzie to zawodnik pokroju Franka. Ale i tak go wolę. Świderski powinien wypełnic lukę po Sledziu, wiec sklad ten porównałbym do naszego najmocniejszego z tego roku.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1363 Postautor: Gelo » 16 listopada 2004, o 20:18

Apocalips pisze:

A co ja mogę? Ukladam sobie klocki z tego co zostało. Czy ten sklad jest porównywalny z Wybrzezem? Tylko na papierze. Bajerskiemu nie ufam i wydaje mi sie, ze bedzie to zawodnik pokroju Franka. Ale i tak go wolę. Świderski powinien wypełnic lukę po Sledziu, wiec sklad ten porównałbym do naszego najmocniejszego z tego roku.

Awatar użytkownika
Kuba-STAL G.
Kontakt:

#1364 Postautor: Kuba-STAL G. » 16 listopada 2004, o 20:45

Witam!!!!!!!

Gelo te zdiecie było naprawde zajebiste a może tak kibice jeszcze wyglądają hehe........ :D :D: :D: :D: D:D :D: :D :D :D

Pozdrawiam od Kibiców STAL GORZÓW

http://www.stalgorzow.forum.glt.pl

OD KIBICÓW STALI GORZÓW!!!!

TÅ» TÅ» TÅ» TÅ» TÅ» TÅ» TÅ»!!!!!!!!!!!!!!!
STALECZKA GORZÓW SIALALALA!!!!!
Tylko Gorzów STAL KS!!!

Siwek Patataj

#1365 Postautor: Siwek Patataj » 16 listopada 2004, o 21:28

A gdzie Śledź??? Utonął???

lucki73

Gość

#1366 Postautor: Gość » 16 listopada 2004, o 21:41

Z Tym twoim składem Gelu : Loram , Bajer, Świder , Knapp , Piszcz , Stchayra i Kępa to jazda w sezonie 2005 bez porażki !
Ale oczywiście takiego składu nie zobaczymy i o awansie to możemy sobie pomażyć.

Gość

#1368 Postautor: Gość » 16 listopada 2004, o 22:02

Jeśli Sipma sie wycofa z obietnicy i nie wzomcnimy sie znacząco , to jak gdzieś na mieście spotkam jakiś bilboard lub reklame to ją rozpierdole w pył.
Co do zarządu , to śmieszne i tyle - AMATORZY !!!

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#1369 Postautor: GRISZA » 16 listopada 2004, o 22:04

Wieść z południa... Dziś umowy podpisali T. Rempała i M. Max.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Snys
Zawodowiec

#1370 Postautor: Snys » 16 listopada 2004, o 22:13

wiemy juz wiemy

Gość

#1372 Postautor: Gość » 16 listopada 2004, o 22:20

A takiej k... obietnicy , którą po przegranych barażach Sipma zapewniała że w sezonie 2005 dołożą wszelkich starań (wzmocnień ) by znów walczyć o e-lige! a na dzień dzisiejszy rynkek obcokrajowców dla nas sie skrócił na tyle że nie ma już w czym przebierać.
A wiadomo że od obcokrajowca kompletuje sie drużyne !!!! a tymczasem co sie dzieje ?????
ZarzÄ…d prowadzi burzliwe negocjacie w klubowej kawiarence z Jurkiem Mordelem :D

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#1374 Postautor: DonKamizi » 16 listopada 2004, o 22:25

Sam słyszałem w pewnym miejscu obietnice i zapewnienia pewnych panów w garniturach czego to oni nie zrobią w przyszłym roku...Niestety było to jeszcze przed meczem w Zielonce i może tamta przegrana wszystko odwróciła do góry nogami.A może wszystko jest o.k tylko wszyscy siędza cicho żeby zrobić nam MEGA NIESPODZIANKĘ.
Oby tak to sie skończyło....
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413