Sponsor 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#151 Postautor: Mars » 17 listopada 2004, o 17:35

mikas pisze:A jak przebiegały wczorajsze rozmowy z sponsorami?? Wiemy już na czym stoimy, czy budżet dalej jest niewiadomą??

jak widze nasi dzialacze maja duzy problem z ustaleniem budzetu chlopaki mnie rozmiejszaja tym argumentem,niech powiedza naczym stoimy a nie owijaja w bawelne ,mam nadzieje ze wiedza dobrze ze na miernote duzo ludzi nie przyjdzie....
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Gosia
Szkółkowicz

#152 Postautor: Gosia » 17 listopada 2004, o 18:47

niech powiedza naczym stoimy a nie owijaja w bawelne ,

A jak mają powiedzieć na czym stoimy skoro sami tego dobrze nie wiedzą??? W dzisiejszych czasach o sponsora nie łatwo, więc moglibyśmy tak już nie naciskać, tylko cierpliwie poczekać na finito tej sprawy.

mam nadzieje ze wiedza dobrze ze na miernote duzo ludzi nie przyjdzie....

To co działacze maja swój dorobek życia posprzedawać, żeby ściągnąć do klubu jakiegoś dobrego zawodnika?? Jeszcze kilka lat temu dostawaliśmy take baty na wyjazdach i u siebie że aż strach wspominać a teraz każdy się denerwuje bo jeszcze składu nie mie ma, bo to, bo tamto. Ja rozumiem że apetyt rośnie w miare jedzenia ale mamy jeszcze czas więc po co panikować Chyba Ci co siedzą w zarzadzie sami najlepiej wiedzą co robia... A prawdziwy kibic jak ma przyjść to i tak przyjdzie pokibicować swojej drużynie

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#153 Postautor: Cooper » 17 listopada 2004, o 18:50

szcerze mowiac mozna sie bylo spodziewac takiego info i tego, ze Sipma nie da wiecej kasy. To jest dobry sponsor (pewny), po prostu trzeba jeszcze jednego takiego.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Gość

#154 Postautor: Gość » 17 listopada 2004, o 18:54

hehe, czyli znow klapa, no ale moze starczy znow na takiego super zawodnika jakim byl Frankow w tym sezonie. jak mu dobrze poszlo to nawet 8 pkt potrafil przywiezc w meczu :) w tamtym roku Tż oglosil ze maja w budrzecie 1,4 mln co podobnie jest bardzo malo w tym sporcie, a jakis portal pamietam podawal ze Tz mial 800 tys zl, komu teraz wierzyc heeh, Ale i z ta pierwszą jak i z ta drugą kwotą do e-ligi nie wjedziemy szybko. Pozdrawiam.

harry
Trener

#155 Postautor: harry » 17 listopada 2004, o 19:02

Mars pisze:jak widze nasi dzialacze maja duzy problem z ustaleniem budzetu chlopaki mnie rozmiejszaja tym argumentem,niech powiedza naczym stoimy a nie owijaja w bawelne ,mam nadzieje ze wiedza dobrze ze na miernote duzo ludzi nie przyjdzie....

Jak dla mnie nieporozumienie miesiąca mówiąc najdelikatniej. Jeżeli dla ciebie różnica w budżecie 300-400tys jest żadna (o takich pieniądzach są rozmowy z nowym sponsorem) to może wyskocz z tych pieniedzy bohaterze i zostań nowym sponsorem a wtedy klub "nie bedzie owijał w bawełnę" tylko kupi sie Kościechę i finito :twisted: 8)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#156 Postautor: mikas » 17 listopada 2004, o 19:08

Harry czyli mamy rozumiec ze rozmowy ze sponsorami sie jeszcze nie zakończyły?? Czy mogłbyś napisac czy prowadzone są rozmowy z jakims nowym powaznym sponsorem, bez wymieniania jego nazyw oczywiscie jeśli cos takiego ma miejsce??
edit:
P.S. Zauważyłem w Twoim poście słowo "nowy" ale chce sie upewnić :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

harry
Trener

#157 Postautor: harry » 17 listopada 2004, o 19:13

tz fan pisze:) w tamtym roku Tż oglosil ze maja w budrzecie 1,4 mln co podobnie jest bardzo malo w tym sporcie, a jakis portal pamietam podawal ze Tz mial 800 tys zl, .

Ech dzieciaku! TŻ ogłosił w tamtym roku, że zaplanowany budżet na rok 2004 ma wynieść 1,4 mln a nie, że ma. Różnica polega na tym, że nie wiadomo jak to się potoczy w ciągu roku. Wystarczy jeden beznadziejny mecz (Rzeszów) i na drugim już komletna klapa finansowa ( Gorzów). Czy ktoś z tu piszących przewidział w najczarniejszych snach i myślach zachowanie Śledzia???
A ponieważ ten rok się jeszcze nie skończył to nie można powiedzieć jaki budżet był w tym roku. Na moje oko coś około 1,1 - 1,2mln.

harry
Trener

#158 Postautor: harry » 17 listopada 2004, o 19:15

mikas pisze:Harry czyli mamy rozumiec ze rozmowy ze sponsorami sie jeszcze nie zakończyły?? Czy mogłbyś napisac czy prowadzone są rozmowy z jakims nowym powaznym sponsorem, bez wymieniania jego nazyw oczywiscie jeśli cos takiego ma miejsce??
edit:
P.S. Zauważyłem w Twoim poście słowo "nowy" ale chce sie upewnić :wink:

No przecież to napisałem. :lol: :lol: :idea:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#159 Postautor: mikas » 17 listopada 2004, o 19:20

Wiesz po tylu negatywnych informacjach w ciagu dwóch dni trudno w takie rzeczy uwierzyć :wink: Mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze i damy rade jeszcze powalczyć w nowym sezonie 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

harry
Trener

#160 Postautor: harry » 17 listopada 2004, o 19:24

tz fan pisze:hehe, czyli znow klapa, no ale moze starczy znow na takiego super zawodnika jakim byl Frankow w tym sezonie. jak mu dobrze poszlo to nawet 8 pkt potrafil przywiezc w meczu :).

Znowu klapa to znaczy znowu baraże??? :shock: :shock: :shock:
Ponieważ może zmienić się struktura wydawania pieniędzy to z takim budżetem życzyłbym sobie tego.
A propo Franka to przyszedł on w ostatnie chwili ze złomem a nie sprzetem ponieważ ostatnie pieniądze w Pile dostał rok wcześniej. I ten brak dobrego sprzętu i rozjeżdżenia ciągnął się za nim cały sezon. Jak sam stwierdził sprzęt chodził mu w sezonie tylko raz dobrze ( zgadniecie kiedy?) ale zaraz po meczu stwioerdził, że rozrząd się rozsypał i już potem nie było to takie dobre.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#161 Postautor: Apocalips » 17 listopada 2004, o 19:30

harry pisze:
tz fan pisze:hehe, czyli znow klapa, no ale moze starczy znow na takiego super zawodnika jakim byl Frankow w tym sezonie. jak mu dobrze poszlo to nawet 8 pkt potrafil przywiezc w meczu :).

Znowu klapa to znaczy znowu baraże??? :shock: :shock: :shock:
Ponieważ może zmienić się struktura wydawania pieniędzy to z takim budżetem życzyłbym sobie tego.
A propo Franka to przyszedł on w ostatnie chwili ze złomem a nie sprzetem ponieważ ostatnie pieniądze w Pile dostał rok wcześniej. I ten brak dobrego sprzętu i rozjeżdżenia ciągnął się za nim cały sezon. Jak sam stwierdził sprzęt chodził mu w sezonie tylko raz dobrze ( zgadniecie kiedy?) ale zaraz po meczu stwioerdził, że rozrząd się rozsypał i już potem nie było to takie dobre.

Patrząc po wynikach to sprzęt miał dobry jedynie na pierwszym meczu sezonu na własnym torze z GKM-em.... Lecz wiem, że się mylę... Niestety inne wyniki nie ukazują, żeby chociaż w jednym meczu jechał na E-Ligowym poziomie/sprzęcie :?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#162 Postautor: Lublin_Fan » 17 listopada 2004, o 19:37

Ja stawiam na Ostrów (5 czerwca). Woził Jedrzejaka jak wiejski romet furmanke :lol: :lol:

Pozdr.

Gosia
Szkółkowicz

#163 Postautor: Gosia » 17 listopada 2004, o 19:42

A ja stawiam na mecz w Gorzowie zakończony remisem albo na mecz z Grudziądzem u nas ( 4 kwietnia)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#164 Postautor: Łoptymista » 17 listopada 2004, o 19:48

Po mojemu Franek najlepiej był przygotowany sprzętowo na pamiętny i przegrany mecz z Manymi Józkami.
Miało być rewelacyjnie, a wyszło...

Awatar użytkownika
Facter

#165 Postautor: Facter » 17 listopada 2004, o 21:07

Mi się wydaje, że sprzęt to miał na mecz w Zielonej Górze bo kilka dni wcześniej w turnieju zajął bodajże trzeice miejsce i zrobił 13 punktów 8)

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#166 Postautor: Mars » 17 listopada 2004, o 23:34

harry pisze:
Mars pisze:jak widze nasi dzialacze maja duzy problem z ustaleniem budzetu chlopaki mnie rozmiejszaja tym argumentem,niech powiedza naczym stoimy a nie owijaja w bawelne ,mam nadzieje ze wiedza dobrze ze na miernote duzo ludzi nie przyjdzie....

Jak dla mnie nieporozumienie miesiąca mówiąc najdelikatniej. Jeżeli dla ciebie różnica w budżecie 300-400tys jest żadna (o takich pieniądzach są rozmowy z nowym sponsorem) to może wyskocz z tych pieniedzy bohaterze i zostań nowym sponsorem a wtedy klub "nie bedzie owijał w bawełnę" tylko kupi sie Kościechę i finito :twisted: 8)

bohatera to ty odgrywasz na tym forum i robisz z siebie wielkiego "cfaniaka" oby mniej takich nieporozumien...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#167 Postautor: jas » 17 listopada 2004, o 23:54

jesli chodzi o ten mecz to raczej kazdy sie domysla -> z Rzeszowem przegrany u nas :?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

harry
Trener

#168 Postautor: harry » 17 listopada 2004, o 23:55

Mars pisze:[
bohatera to ty odgrywasz na tym forum i robisz z siebie wielkiego "cfaniaka" oby mniej takich nieporozumien...

Nie czuje się ani bohaterem ani tym bardziej cfaniakiem ale niedobrze mi sie robi jak ktoś pisze aż takie bzdury nie za bardzo wiedząc o co w tym wszystkim chodzi. Przysrać na forum można anonimowo każdemu bardzo łatwo bez żadnego powodu i bez cienia racji. Klawiatura wszystko przyjmie a niech inni się martwią...

harry
Trener

#169 Postautor: harry » 18 listopada 2004, o 00:25

Naprawdę wygrywa Gosia. Franek tak do końca był zadowolony z silnika w drugim meczu w Gorzowie. Reszta raz mniej lub bardziej.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#170 Postautor: Gelo » 18 listopada 2004, o 00:31

harry pisze:Naprawdę wygrywa Gosia. Franek tak do końca był zadowolony z silnika w drugim meczu w Gorzowie. Reszta raz mniej lub bardziej.

Tak po prawdzie to jedyne z czego w tym meczu mógł być zadowolony Franek to skład Stali. Ale to nieistotny szczegół

Siwek Patataj

#171 Postautor: Siwek Patataj » 18 listopada 2004, o 02:29

Jak się nie potrafi jeździć, to zwala się na sprzęt, taka prawda. I to jak ulał pasuje do kolegi Frankowa. W tym sezonie po raz pierwszy obserwowałem go na torze i z całą stanowczością stwierdzam, że jest i słaby technicznie i mało waleczny. Ale niech mu będzie, że to wina sprzętu. Mam jednak nadzieję nie ujrzeć go w przyszłym sezonie przy Zygmuntowskich.

lucki73

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#172 Postautor: motorlublin » 18 listopada 2004, o 11:23

lucki73 pisze:Jak się nie potrafi jeździć, to zwala się na sprzęt, taka prawda. I to jak ulał pasuje do kolegi Frankowa. W tym sezonie po raz pierwszy obserwowałem go na torze i z całą stanowczością stwierdzam, że jest i słaby technicznie i mało waleczny. Ale niech mu będzie, że to wina sprzętu. Mam jednak nadzieję nie ujrzeć go w przyszłym sezonie przy Zygmuntowskich.

lucki73

ZGADZAM się w 100% z tą opinią i mam wątpliwą przyjemność z oglądania tego zawodnika!

Gosia
Szkółkowicz

#173 Postautor: Gosia » 18 listopada 2004, o 14:22

Naprawdę wygrywa Gosia. Franek tak do końca był zadowolony z silnika w drugim meczu w Gorzowie. Reszta raz mniej lub bardziej.

Ach ta kobieca intuicja 8)
Pozdrawiam

Gość

#174 Postautor: Gość » 18 listopada 2004, o 15:04

lucki73, wkoncu ktos dobrze napisal :P Ja tez mam nadzieje ze nie podpisze kontraktu z Tż-em. A co do Harrego, pisalem tam klapa w sensie ze znow soebie kupimy takiego zwodnika jak Franek (max 8 pkt), a nie ze klapa bo tylko baraze. Ten sezon byl dobry i baraze to wcale nie jest malo, to juz duzy krok. Ale jak mamy wydawac kase na zawodnika typu Franek, to puscie 2 lata wczesniej Klimka na egzamin, bo 8 pkt to on zrobi z powodzeniaem na meczu i nie trzeba bedzie mu tyle kasy placic ile sobie zyczy Frankow.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#175 Postautor: grzesieck » 18 listopada 2004, o 15:11

tz fan pisze:lucki73, wkoncu ktos dobrze napisal :P Ja tez mam nadzieje ze nie podpisze kontraktu z Tż-em. A co do Harrego, pisalem tam klapa w sensie ze znow soebie kupimy takiego zwodnika jak Franek (max 8 pkt), a nie ze klapa bo tylko baraze. Ten sezon byl dobry i baraze to wcale nie jest malo, to juz duzy krok. Ale jak mamy wydawac kase na zawodnika typu Franek, to puscie 2 lata wczesniej Klimka na egzamin, bo 8 pkt to on zrobi z powodzeniaem na meczu i nie trzeba bedzie mu tyle kasy placic ile sobie zyczy Frankow.

Milczenie jest złotem kolego :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM