Sponsor 2005
-
rysiek ochódzki
goł ! na zywo i w szkole tez jestes taki elokwentny? dobrze gawrzyk pisze: kto ma jakies pomysly, niech wpadnie na walne. skond ja to znam?jestem zrzeszony w pewnym związku, nazwijmy go sportowym. ten sam problem - duzo napierdalanki na forum, a robic nie ma komu. PS post jest rzeczowy. nie dyskutuję - ja nakazuje
. potrzebna jest kontrrewolucja. po prostu nauczony jestem, wypowiadac sie powsciagliwie i na temat - na studiach nie dalo sie lac wody...
Gawrzyk napisał:
"Talib, to nie ze jak ktoś Ci plunie w twarz to trzeba udawać ze deszcz pada. Tym bardziej jak ma sie czyste sumienie..."
Jeżeli uważasz, że jestem zwolennikiem takiej filozofii to jesteś w dużym błędzie. Co do czystego sumienia równiez nie mam żadnych wtpliwości. Mam co najwyżej wątpliwości do niektórych wypowiedzi. Po co się wdawać w przepychanki słowne z niedowartościowanymi gówniarzami i frustratami i to publicznie. Jeżeli masz takie możliwości, spróbuj zidentyfikować frajera i załatwcie to poza forum, a jak nie to bana i do widzenia. Zresztą popatrz Kyniak napisał 1 post, a wy z harrym od razu 8 i to niektórych bardzo nerwowych i ostrych. Dla kogoś naiwnego może to sprawić wrażenie, że może w tym co napisał ten cały jemioł (Kyniak, czy jakoś tak) jest coś na rzeczy.
"Talib, to nie ze jak ktoś Ci plunie w twarz to trzeba udawać ze deszcz pada. Tym bardziej jak ma sie czyste sumienie..."
Jeżeli uważasz, że jestem zwolennikiem takiej filozofii to jesteś w dużym błędzie. Co do czystego sumienia równiez nie mam żadnych wtpliwości. Mam co najwyżej wątpliwości do niektórych wypowiedzi. Po co się wdawać w przepychanki słowne z niedowartościowanymi gówniarzami i frustratami i to publicznie. Jeżeli masz takie możliwości, spróbuj zidentyfikować frajera i załatwcie to poza forum, a jak nie to bana i do widzenia. Zresztą popatrz Kyniak napisał 1 post, a wy z harrym od razu 8 i to niektórych bardzo nerwowych i ostrych. Dla kogoś naiwnego może to sprawić wrażenie, że może w tym co napisał ten cały jemioł (Kyniak, czy jakoś tak) jest coś na rzeczy.
Właśnie wróciłem od ciotki, która ma na podwórku takiego uroczego, małego szczeniaczka-kundelka. Ów piesek strasznie głośno szczeka na wszystkich wchodzących do tej mojej ciotki, ale gdy tylko zrobi się ruch w jego stronę, to się chowa pod taboret
taki jest malutki i tchórzliwy. Zupełnie jak niejaki kyniak, wyszczekał się, a gdy ludzie na forum go objechali jak święty Michał diabła to stulił uszy po sobie i sie nie odzywa. Ludzie dajcie sobie spokój, ten półmózg pewnie teraz siedzi przed kompem i sie spuszcza jakie to poruszenie wywołał na forum.
Do niejakiego kyniaka: synu!!więcej szacunku dla mądrzejszych od ciebie(a taki napewno jest pan Siwek i pan Stachyra)
Do niejakiego kyniaka: synu!!więcej szacunku dla mądrzejszych od ciebie(a taki napewno jest pan Siwek i pan Stachyra)
- Łoptymista
- Trener
harry pisze:Tak macie rację!!!To nie była najlepsza pora i kondycja na odpisywanie na te wypracowanie. Szkoda nerwów. Ja też uwielbiam krytykować innych - szczególnie polityków ale jak mnie chcieli zapisać oststnio do jednej partii to od razu w dałem dyla w długą
![]()
Czemu? Miałbyś może gustowny krawacik
A skoro juz jesteÅ› to jak rozmowy z nowym sponsorem?
harry pisze:Nie wiem dlaczego ale teksty Kyniaka, Dudiego i Adlera są bardzo podobne do siebie. Czyżby ktoś miał takiego cykora? Robienie zdjęć na imprezach z alkoholem to wielka wpadka ale bez przesady.Jak się dostało po mordzie to winy odkupione![]()
![]()
No to niezła imprezka była
O gawrzyk & harry nierozłączna parka - walne w klubie dla mnie to parada oszustów . Ponadto harry - czy dyrektorowi wypada tak komuś ubliżać , może się mylę ale wydaje mi się że cały zbulwersowany harry to dyr. siwek.A gawrzyk to typowy "brown nose" czyli po naszemu wdupowłaz jego i pozostałych osób związanych z klubem . Ilość postów jak to sugerował jakiś ćwol nie świadczy przecież o inteligencji i znajomości tematu , można pisać i zadawać różne pytania typu ...gawrzyk a co myślisz? ... , ....gawrzyk a masz czym myśleć....? i ilość postów w nawiasie rośnie co nie wpływa na charakter i rzeczowość wypowiedzi.Pozdrowienia dla wiernych kibiców którym dobro klubu leży na sercu.
P.S. -coś się strasznie dyrektor harry przejął mniemam iż wyjarał całe cygaro , a zamiast wykoleć mi oko raczej kolnij gawrzyka
P.S. 1 - a gawrzyk jest dla mnie frajerem któremu ręki bym nigdy nie podał , a przebywając w jego towarzystwie trzeba majtki u kowala zamówić - jesteś dla mnie ciotą
P.S. 2 - mam mało czasu na pisanie na forum dlatego od czasu do czasu piszę
P.S. -coś się strasznie dyrektor harry przejął mniemam iż wyjarał całe cygaro , a zamiast wykoleć mi oko raczej kolnij gawrzyka
P.S. 1 - a gawrzyk jest dla mnie frajerem któremu ręki bym nigdy nie podał , a przebywając w jego towarzystwie trzeba majtki u kowala zamówić - jesteś dla mnie ciotą
P.S. 2 - mam mało czasu na pisanie na forum dlatego od czasu do czasu piszę
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
kyniak pisze:...P.S. 1 - a gawrzyk jest dla mnie frajerem któremu ręki bym nigdy nie podał , a przebywając w jego towarzystwie trzeba majtki u kowala zamówić - jesteś dla mnie ciotą...
Czemu nie powiesz mu tego prosto w twarz?? Odwagi zbraklo?? Nie to ze bronie go, ale nazwac kogs frajerem to duzy policzek. U kowala to sadzac po poziomie Twoich wypowiedzi glowe zamawiales
No to Kyniak zaszalałeś! Ja tez nie zgadzam się często z Gawrzykiem, bo jest przemądrzały i ma patent na wszystko! Ale przesadziłeś ciutke!Wybacz mu, jest młody i jeszcze mało biegów żużlowych w życiu oglądał...Ma za to pasję i kocha ten sport, za co go cenię!Dobrze by było , by miał więcej pokory dla kibiców z wielkim stazem a Harremu życze , by miał lepszych doradców...kilku dobrze znam!
Słuchaj Don Q kiedyś klepaliśmy faktycznie ryje jeśli ci to coś powie : Szmata , Tuniek, Bełkot ,Edi , Siwy ..... i wielu innych wartościowych ludzi, liczne wyjazdy ,a do wiadomości różnych pajaców :we dwóch z Siwym wyprowadziliśmy kibiców lechii gdańsk z naszego dworca na róg fabrycznej i 1maja . To było bardzo dawno i już z tego wyrosłem stałem się bardziej obserwatorem.Już zaprzestaję pisaniny gdyż nie chcę cukrować jak to na tym forum jest w zwyczaju ,interesuje mnie tylko dobro klubu - na dyra J. Ziółkowski , trener wiadomo ..... dużo się wśród starych kibiców mówi .A wy no cóż brnijcie dalej w swej nieświadomości chwalcie harrego .Pozdrawiam wszystkich tych którzy nie obrzucali mnie błotem i nie szukali jakichś porównań - na pochybel gawrzykowi. TŻ Lublin E-liga .Do wiosny .
- Łoptymista
- Trener
kyniak pisze:To było bardzo dawno i już z tego wyrosłem stałem się bardziej obserwatorem.Już zaprzestaję pisaniny gdyż nie chcę cukrować jak to na tym forum jest w zwyczaju ,interesuje mnie tylko dobro klubu
Nie odchodź... proszę. Jesteś dla tego forum tym czy Samoobrona dla Polski - powodem do śmiechu, zażenowania, żywym dowodem chodzącej frustracji i kompleksów, które odbierają ci zdolność oceniania rzeczywistości. Takiej bucuwy jak ty to nawet przedszkolaki z Rzeszowa nie uskuteczniają. Dlatego jeszcze raz prosze zostań z nami...
Znasz takie powiedzonko "kiedy garbus pojawi się w towarzystwie śmiechom żartom nie ma końca"? Czy masz garba, bo cała reszta pasuje do ciebie jak ulał.
kyniak pisze:Słuchaj Don Q kiedyś klepaliśmy faktycznie ryje jeśli ci to coś powie : Szmata , Tuniek, Bełkot ,Edi , Siwy ..... i wielu innych wartościowych ludzi, liczne wyjazdy ,a do wiadomości różnych pajaców :we dwóch z Siwym wyprowadziliśmy kibiców lechii gdańsk z naszego dworca na róg fabrycznej i 1maja
To z Lechii Gdańsk dzieci przyjeżdżały?
.Już zaprzestaję pisaniny gdyż nie chcę cukrować jak to na tym forum jest w zwyczaju
Jeżeli to było cukrowanie to az strach pomyśleć jak będzie wyglądało dopieprzanie komuś, czuje jak mi ciarki przechodzą po grzbiecie.
interesuje mnie tylko dobro klubu - na dyra J. Ziółkowski
Pytałeś sie go? Ja go meczę o to od dłuższego czasu i nic ,
.A wy no cóż brnijcie dalej w swej nieświadomości chwalcie harrego
Masz coś konkretnego do zarzucenia Harremu czy tylko cię nie wpuścił na stadion bez biletu i go nie lubisz? A może nie zaprosił cie na bankiet, czy nie dał ci za darmo karnetu? Napisz chociaż jeden konkretny zarzut a nie bądź teraz jak struś chowający głowę w piasek.
w obrzucaniu błotem możesz równać się tylko z JózkamiPozdrawiam wszystkich tych którzy nie obrzucali mnie błotem i nie szukali jakichś porównań
na pochybel gawrzykowi. TÅ» Lublin E-liga .Do wiosny .
Kto nie z nami ten przeciwko nam!
DonKamizi pisze:kyniak pisze:..... dużo się wśród starych kibiców mówi .A wy no cóż brnijcie dalej w swej nieświadomości
Powiem tylko tyle...wiem o pewnych rzeczach co się mówi ale nie potrafie tego udowodnić więc siedze cicho.Jak masz dowody na to co piszesz o dyrekcji sprawa wydaje się prosta.....
Nie ma problema jak mawiaÅ‚ Zorro. W klubie jest caÅ‚e mnóstwo dowodów na wyjÄ…tkowÄ… niestety GÅUPOTĘ dyrektora. OsobiÅ›cie nie mogÄ™ siÄ™ już doczekać tego kto go w koÅ„cu z tej totalnej gÅ‚upoty wyleczy. Jest jeszce tydzieÅ„ czasu - może zmÄ…drzeje i da se w koÅ„cu z tym g..nem spokoj, czego sobie i jemu życzÄ™, chociaż niestety w to nie wierzÄ™
- WojtekF
- Szkółkowicz
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=15586
Jesli to prawda to gratuluje. Jesli nie, to prosze o sprostowanie plotki.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
WojtekF pisze:http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=15586
Post umieścileś w temacie o sponsorze. Rozumiem więc, że Twoje pytanie dotyczy Perły, o której pisze Kurier. Oto odpowiedź na Twoje pytanie WojtkuF. http://www.tzlublin.com/index.php?action=fullnews&id=93
A tak na marginesie to wypadałoby czasem zajrzeć na naszą stronkę, a nie tylko na forum
-
sledzio
sledzio pisze:Skoro Perła jest dużym sponsorem Teżetu będzie można nabyć na koronie stadionu albo przed bramą wejściowa na stadion browarek ???
hehe chciałbyś i każdy z nas też by chciał