Skład na sezon 2005
- motorlublin
- Szkółkowicz
Gawrzyk pisze:moim zdaniem nie mamy szans w walce o Koscieche czy Drabika. I na tego i na tego nas nie stać, a zreszta sam Drabik wspomniał, że interesuje go tylko jazda w ekstralidze. Tak samo Kosciecha, skoro atakują fo Toruń, Zielona i Gdańsk. Myslę, że to samo tyczy się Bajerskiego, bo ma przed sobą ogromną szansę utrzymania się psim swędem w elidze. Zawodników mało, Toruń nie ma kim jechać, a taki Bajer jest na miejscu. Jemu też rzuciło się chyba coś na głowę w kwestii finansow.
Trzeba moim zdaniem pogodzić się z tym, że nie bedzie spektakularnego transferu. A zresztą, nazwiska nie jezdża..
Skoro nie będzie spektakularnych transferów w Lubline to zapowiadą się ,że pierwszą parę TŻ SIPMA tworzyć będą Mordel z Trumińskim!
"Niestety ale na balu nie dzialo sie nic ciekawego wiec i Administratorzy raczej nie beda mieli zadnych nowinek "
Jak to?! Nikt sie nie uchlał jak świnia, nikt nie usnął na szwedzkim stole, nikt nie narzygał do doniczek, ani nawet nikt nie złapał za tyłek nie tą żonę co trzeba?! To co to za bal? Ja się pytam
Jak to?! Nikt sie nie uchlał jak świnia, nikt nie usnął na szwedzkim stole, nikt nie narzygał do doniczek, ani nawet nikt nie złapał za tyłek nie tą żonę co trzeba?! To co to za bal? Ja się pytam
-
Gość
UWAGA KONKURS!!!
PYTANIE KONKURSOWE BRZMI:
Kogo tak skutecznie zasłania Seba na zdjęciach nr 18 i 19??
a)Hansa Nielsena
b)Andrzeja Leppera
c)Norbiego
d)Grzegorza Knappa
Odpowiedzi proszę wysyłać pod nr.:666 666 666(opłata 666zł bez vat)
Do wygrania uśmiech Jerzego Mordela odlany w betonie, oraz jego jedyna, niepowtarzalna, szałowa bluza w której był na balu!!!
PYTANIE KONKURSOWE BRZMI:
Kogo tak skutecznie zasłania Seba na zdjęciach nr 18 i 19??
a)Hansa Nielsena
b)Andrzeja Leppera
c)Norbiego
d)Grzegorza Knappa
Odpowiedzi proszę wysyłać pod nr.:666 666 666(opłata 666zł bez vat)
Do wygrania uśmiech Jerzego Mordela odlany w betonie, oraz jego jedyna, niepowtarzalna, szałowa bluza w której był na balu!!!
Boże, Knapp z Ojcem odwalili się jak stróże w Boże Ciało! Nie wiem, oficjalna impreza, zdjęcia pójdą w świat ... Ech szkoda, gadać. Na takiego Trumnę, Dawida, Franka, czy Jelenia przyjemnie popatrzeć, nawet Tomek Piszcz na luzie, ale SCP (schludnie, czysto, przyzwoicie
). Pewnie dlatego Grzesio z Jurkiem okupują tylne rzędy na fotkach.
To, że Ojciec się odstawił jak cham na zastrzyk to jakoś mnie nie dziwi, ale Grzesiek...macie racje, że przecież te zdjęcia obiegną Świat, a tu taki wstyd
Czasami w telewizji pokazują sportowców na różnych uroczystościach i jakoś nigdy nie widziałem Beckhama, czy jakiegoś innego Małysza w dresach. Widocznie panowie Mordel i Knapp nie dażą władz klubu i miasta zbytnim szacunkiem.
-
Piotrbaz
"Knapp jest the beściak i jemu wszystko wolno.. zostaw go "
Tak, oczywiście. Powienien przyjść w pidżamie, albo w samych kalesonach, jak mu wszystko wolno. Może i wszystko mu wolno tylko w ten sposób sam siebie ośmiesza, bo ludzie postronni patrzą na te zdejęcia i zastanawiają się. Co to za koleś, który się tak odstrzelił na oficjalną imprezę? I co on tam w ogóle robi?
Tak, oczywiście. Powienien przyjść w pidżamie, albo w samych kalesonach, jak mu wszystko wolno. Może i wszystko mu wolno tylko w ten sposób sam siebie ośmiesza, bo ludzie postronni patrzą na te zdejęcia i zastanawiają się. Co to za koleś, który się tak odstrzelił na oficjalną imprezę? I co on tam w ogóle robi?
Prymus pisze:Piotrbaz pisze:nie pierwszy raz spotykam sie z sytuacją ze jakis "oszołom" przyjdzie na impre w swatarku..
Chociazby Bill Gates
Tylko BG w tym sweterku wygladał całkiem ok (ten jego sweterek kosztował pewnie tyle co dobry garnitur hehe), czego nie mozna powiedzieć o Panach M i K
Są ludzie ktorzy nie lubią takich ubranek (np ja). Dla mnie ubranie sie w garnitur (za czasów studenckich) było wielkę męką
-
Siwek Patataj
Hollywood pisze:Knapp z Mordelem to już przegieli pałe !!!
Na Bal ubrać sie jak do garażu![]()
Nie wierze żę nie stać ich nawet na podrzędny gajer.
" Jak Cie widzą tak Cie piszą " Knapp stracił wiele w moich oczach.
Holly, znowu nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Ale pisałem już przecież o profesjonaliźmie naszych ulubieńców. Mordel ubrał pewnie strój bezpieczny przed zniszczeniem przez zarzyganie:-) Ale Knapp? Teraz wszyscy mogą sobie zobaczyć, kto poważnie podchodzi do tego sportu i szanuje władze, sponsorów, kibiców, a kto ma to wszystko daleko w dupie, bo go nie nauczono, że na oficjalne przyjęcia przychodzi się w krawacie i garniturze. Wiocha, po prostu wiocha.
lucki73
-
Michael