Gawrzyk pisze:nisko mierzycie
A tam. Edek jak dla mnie mógłby być. Chociaż słabo u niego ostatnio z formą po kontuzji. Ale takie "stójki" jak on robil, to nawet Mariuszowi nie wychodzą
Nisko mierzymy
Gawrzyk pisze:nisko mierzycie
sting126 pisze:To ja mam propozycje na drugiego obco. Fajnie byloby jakby mogl jezdzic w meczu razem z Jesperem, ale jako zmiennik tez bylby ok wg mnie. Ten zawodnik to Sebastian Alden - wymiatal w tym roku w barwach Kolejarza
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
przydaloby sie cos poczytac zanim sie napisze prawda? W II-lidze nie odjechal zadnego meczu... Jechal tylko w fazie finalowej i to przeciw I-ligowym rywalom. Poza tym pisalem o nim raczej jako o ewentualnym drugim zawodniku zagranicznym a nie zastepcy Jespera... Poza tym chlopak ma 19 lat co oznacza, ze rozwijajac sie dalej w tym tempie ma szanse stac sie naprawde klasowym zawodnikiem i to juz w przyszlym roku.
borys88 pisze:Jeśli nic się nie zmieni to drugiego obco proponuję Mateja Zagara... co wy na to:?:
To może jakaś konkretna propozycja? Może Hamill? Widzisz kogoś na 10 punktów z zagranicy z niewygórowanymi wymaganiami finasowymi do wzięcia? Bo ja mam z tym problemy.
Metalliczny pisze:Tylko czy Norris RZECZYWIŚCIE jest w stanie robić po te 10 pkt. w każdym meczu, bo o ile się nie mylę nie miał okazji startować na polskich torach. Potencjał ten facet ma, ale to jest jak kupowanie kota w worku. Lepiej dać szansę NKI, ale na niego zapewne nas nie będzie stać. Ech, pomarzyć, zawsze można....
JAG pisze:borys88 pisze:Jeśli nic się nie zmieni to drugiego obco proponuję Mateja Zagara... co wy na to:?:
jakbyś czytał to byś wiedział że Zagar w tym roku nie zamierza jeździć w polskiej lidze więc twoja propozycja jest bez sensu!!
tak więc proponuję czytać forum trochę
to strasznie wkur...takie lekcewazenie innych,którzy czytają później bezsensowne wypociny
$korzen$ pisze:To może jakaś konkretna propozycja? Może Hamill? Widzisz kogoś na 10 punktów z zagranicy z niewygórowanymi wymaganiami finasowymi do wzięcia? Bo ja mam z tym problemy.
Owszem sa zawodnicy DOSWIADCZENI ktorzy moga zrobic te 10 pkt, typowym przykladem jest chocby wymieniony w ankiecie Norris, juz przed poprzednim sezonem pisalem ze na 2 obco byl by wysmienita opcja i obecnie nadal podtrzymuje to zdanie. Powalczyc moze z kazdym, przyklad jego jazda z dzika karta w GP. Jest swietny technicznie i wedlug mnie jest w stanie robic te 10 pkt.
Cz@rek pisze:Moim zdaniem Norris nie jest nie tylko zawodnikiem na 12pkt,
ale nawet na 10 nie widzÄ™ dla niego szans![]()
W nasztych warunkach to zawodnik na góra-6:8pkt![]()
To typowy angielski wyjadacz który poza swoim krajem praktycznie
nie istnieje.
A to jak sie ceni dowodzi tylko że nie zależy mu na startach na kontynencie.Typowa kwota zaporowa tak na odczepnego.