Krzyś pisze:3) na e-ligę więc trzeba dłuuuuuuuuuugo poczekać............
niestety..........
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:I tu Krzysiu nawet nie wiesz jak batrdzo sie mylisz ( a moze ja sie myle?) Wlasnie klub powinien przyjac calkiem odwrotna droge do sukcesu. A nie budowa ekstradruzyny areszta to jakos to bedzie, ani szkolki, ani stadionu, ani kasy, ale za to wyjebany sklad... bez sensu. zeby sukces byl trwaly to buduje sie go latami. najpierw stadion, wychowankowie, sponsorzy, stabilizacja na lata, a dopiero pozniej \e-liga itd.
Kdsz ile ty masz lat? Coś mi początkiem podstawówki zalatuje albo jesteś niedorozwinięty!
mikas pisze:Wiesz ja przynajmniej jakiś czas temu poświęciłem kilka chwil,aby pomyślec jakie firmy z regionu i nie tylko moga wesprzeć nasz klub
Tobie nawet takiej banalnej rzeczy sie nie chce zrobić
Dudi pisze:Och! Jaki ty groźny jesteś! Zadałem sobie trud i poczytałem twoje wpisy...jestem zbudowany i rzeczywiście przy tobie nic nie znaczę...Jeszcze pomęczę kilku na forum , a zawsze można mnie nie czytać tak zawzięcie jak ty to czynisz!
Dudi pisze:Dzięki!Taki wpis jest budujący w momencie jak stara formułowa klika atakuje i prowokuje, nie dając praktycznie dojść do słowa. Pozdrawiam Cię również!