Junior potrzebny od zaraz!!!
Gawrzyku, Twoje wszystkie pytania sa retoryczne, albowiem Masz zawsze rację! Inwestować trzeba ale tylko w tych, którzy maja talent i rokują dobry poziom w przyszłości... Takim chłopakiem jest Kacper i pewno Klimek, a oni sobie , z wiadomych względów poradzą finansowo.
To jednak sprawa przyszościowa a na razie, na ten sezon jest tragedia z juniorami i wszelkie aspiracje drużyny trzeba włożyć między bajki.
To jednak sprawa przyszościowa a na razie, na ten sezon jest tragedia z juniorami i wszelkie aspiracje drużyny trzeba włożyć między bajki.
-
Danio
Tak, zamknąć temat juniora, seniora, cudzoziemca a rozbudować sprawy związane z oprawą zawodów, okrzykami na stadionie, czy ślubem Trumińskiego. Wszysyko to cechuje małolatów, którzy nic nie maja do powiedzenia w kwestiach najważniejszych.Robią zaś dobrą robotę działaczom, którzy we frajerski sposób przespali ,bądź nie potrafili znaleźć środków na zbudowanie przyzwoitego składu.
Re: Junior potrzebny od zaraz!!!
Dudi pisze:"Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać w błędzie - tylko głupi."
Cyceron
Napiszę ci coś, tylko nie wpadnij w depresję z obawy o wyniki. Cyceron niestety także nie jest juniorem...
Dudi pisze:Nie, tu też się żegnam i bawcie się beze mnie. I nie prowokujcie mnie bo nie chcę już uczestniczyc w tym wszystkim! Odpowiem za was- oooooo! nareszcie, tylko byś dotrzymał słowa...nie sądzę byś dał spokój, bo honoru nie masz...papa
Widzisz Dudi, jak chcesz, to potrafisz. Nareszcie jakiÅ› sensowny wpis.