Senior 2005

żużel w Lublinie

Kto powinien zasilić TŻ Lublin w sezonie 2005

Tomasz Rempała
12
10%
Karol Baran
9
8%
Tomasz Bajerski
9
8%
Krzysztof Pecyna
1
1%
Krzysztof Stojanowski
2
2%
Zbigniew Czerwiński
5
4%
Robert Wardzała
3
3%
Grzegorz Rempała
4
3%
Krzysztof Słaboń
24
21%
Piotr Åšwiderski
18
15%
Michał Robacki
2
2%
Grzegorz Kłopot
3
3%
Robert Kościecha
25
21%

Liczba głosów: 117

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#251 Postautor: Mars » 29 listopada 2004, o 23:00

Johny Bravo hyhy wlasnie zauwazylem ze chyba cie listonasz odwiedzil i przyniosl pare groszy... dobrze ze to tylko raz w miesiacu tez POZDRAWIAM i przepraszam ze odbieglem od tematu...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#252 Postautor: mikas » 29 listopada 2004, o 23:11

Gdzieś ktos dziś wymienił zawodnikow którzy mieli średnie koło 2,0 w tamtym sezonie ale najwidoczniej wszyscy zapomnieli ze nasz Grzesio Knapp miał średnią 1,931,więc on tez wchodzi w rachubę w tym wypadku 8) Mam nadzieję ze nie trafi na listę transferową i już za kilka dni będzie miał z nami kontrakt.
Przy okazji, wiadomo juz kto z naszego klubu trafi na liste transferowÄ…??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Danio

#253 Postautor: Danio » 30 listopada 2004, o 07:32

Czyżby jeżdził u nas "Dymek" :?: - wiele na to wskazuje :!:

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#254 Postautor: Ar2rB » 30 listopada 2004, o 08:11

Danio pisze:Czyżby jeżdził u nas "Dymek" :?: - wiele na to wskazuje :!:

wszystko wskazuje na to, że to nie on. wiec cieszmy się :).

Danio

#255 Postautor: Danio » 30 listopada 2004, o 08:16

jak nie jeżeli Lublin jest Dymem zainteresowany!!
wejdż na stronkę i upewnij się w swoim niedowierzaniom- tylko nie wiadomo czy Dym dogada się z TŻL
chttp://www.sportowefakty.pl/index.php? ... 7&news_id=

go!
Trener

#256 Postautor: go! » 30 listopada 2004, o 08:30

Danio pisze:jak nie jeżeli Lublin jest Dymem zainteresowany!!
wejdż na stronkę i upewnij się w swoim niedowierzaniom- tylko nie wiadomo czy Dym dogada się z TŻL

Zjadles linka. Mozesz powtorzyc? A najlepiej uzyc Tiny?

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#257 Postautor: Ar2rB » 30 listopada 2004, o 08:30

Danio pisze:jak nie jeżeli Lublin jest Dymem zainteresowany!!

Tu jest prawidłowy link:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50137

Nic z tego nie wynika. co niby miałoby mnie upewnić? to, że komuś cośtam sie wydaje (i to nie związanemu z Lublinem)? Józefom tez sie wydawało, że Dobrucki juz jest u nich (a tymczasem on z nimi nawet nie za bardzo gadał).

go!
Trener

#258 Postautor: go! » 30 listopada 2004, o 08:39

Ar2rB pisze:Nic z tego nie wynika. co niby miałoby mnie upewnić?.

Tez mi sie wydaje, ze to zwykle zimowe bicie piany. 3/4 zawodnikow dowiaduje sie z gazet od kogo i za ile dostali propozycje i gdzie beda jezdzic w przyszlym sezonie... :wink:

PS. Dym jest cienki jak Polsilver

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#260 Postautor: KubuÅ› » 30 listopada 2004, o 10:46

Moim zdaniem to jest tylko takie pisanie jak bylo ze Bajerski bedzie jezdzil u nas albo Grzegorz Rempala czy Dobrucki w Stali Rzeszow.

max3
Zawodowiec

#262 Postautor: max3 » 30 listopada 2004, o 13:32

Najlepszym zmocnieniem naszej druzyny byl by Karol Baran na dobrym sprzecie gwarantuje zdobycze powyzej 10 punktow ,zawodnik zarowno twardego jak i przyczepnego toru, pozatym ma dobre starty.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#263 Postautor: Gelo » 30 listopada 2004, o 13:35

max3 pisze:Najlepszym zmocnieniem naszej druzyny byl by Karol Baran na dobrym sprzecie gwarantuje zdobycze powyzej 10 punktow ,zawodnik zarowno twardego jak i przyczepnego toru, pozatym ma dobre starty.

A na słabym sprzęcie robi po 2 punkty. Na wyjazdach przeważnie cieniuje. Różnica w statystykach wyjazdowych jest tak znaczna, że z dwojga złego lepszy byłby Stojan. Lepiej jeździł na obcych torach niż "u siebie". To powinno dać do myślenia, bo nie często się to zdarza.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#265 Postautor: Prymus » 30 listopada 2004, o 13:48

Gdyby udalo sie zatrzymac tych, ktorych jeszcze da sie zatrzymac, bede pelen optymizmu przed najblizszym sezonem. Przeciez kazdy z naszych potrafi jezdzic, co pokazal nieraz. Nawet Jelen na torze ekstraligowca zasuwal az milo. POmodle sie chyba tylko o sezon Piszczyka bez kontuzji. Bo jak tak dalej pojdzie bedziemy mieli renciste w druzynie.

z dwojga złego lepszy byłby Stojan. Lepiej jeździł na obcych torach niż "u siebie". To powinno dać do myślenia, bo nie często się to zdarza.

I wlasnie taki zawodnik bylby nam najbardziej potrzebny. Jeszcze teraz przy wprowadzeniu bonusow w dwumeczach. Wszyscy chyba wiemy jak wyglada sytuacja TZ-u na wyjazdach. I sam sie zastanawiam dlaczego jest jak jest. Miejmy tylko nadzieje ze bedzie lepiej. A ja w to wierze.

Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#266 Postautor: kdsz » 30 listopada 2004, o 13:58

Ru$eK pisze:Swoją drogą czytałem ostatnio TŻ i był wywiad z Frankiem który powiedział że raczej zostanie w Lublinie.

O mój Boze! Za jakie grzechy lubelscy kibice muszą tak cierpiec!

Rowniez jestem zwolennikiem kandydatury Stojana. Stac go na 8-10 punktow w kazdym meczu. Poza tym to rozsadny, ulozony chlopak, zupelne przeciwienstwo pierwszoligowego gwiazdora Karola B. Bardzo chetnie bym go u nas widzial
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#267 Postautor: grzesieck » 30 listopada 2004, o 14:10

Baran, Stojan....a moze obaj? 8)

Wtedy sprzedac w cholere trumne i mamy naprawde interesujacy sklad, ktory takze zapewnie duza walke o miejsce w skladzie.

9. Jensen
10. Stojanowski
11. Baran
12. Knapp
13. Piszcz
14. Kępa
15. Stachyra

rez. Franków i Jeleń - a jezeli ktorys z nich nie zgodzi sie na taki uklad to tez sprzedac w cholere;]

Tylko skad tu wziac $$$ na dwoch seniorow.... mniemam ze drozszych od Franka, Trumny czy Jelenia;]
METHANOL ADVENTURE TEAM

rumburaque
Szkółkowicz

#268 Postautor: rumburaque » 30 listopada 2004, o 14:34

No właśnie i tutaj Grzesicku możemy poruszyć wątek solidarności kibiców z klubem, mianowicie biletu droższe o 1,5 złotego, papier na programy zwykły szary, czarno-białe zdjęcia a kolory kasków zaznaczone tylko innym odcieniem ( kibice żużla wszak do inteligentnych należą i na drugim meczu każdy będzie wiedział jaki odcień szarości to jaki kask, a kto mniej mądrzejszy to siądzie sobie obok w/w) no i taki programik powiedzmy 2 złote. Poczym klub dostaje nagrodę od organizacji Ekologicznych za w/w paier, to wszystko idzie w świat i starmy się o kredyt w Banku Ochrony Środowiska i o dopłaty z funduszy ekologicznych z Unii, a gdy zachaczymy o fundusze unijne :D :D . A jakby jeszcze brakowało to starolubelską tradycją któryś z juniorów przeleci się z kaszkietem lub kaskiem po trybunach i heja mamy Barana i Stojana
P.S
Kurcze szkoda że mnie nie było na walnym, z takimi pomysłami to już bymbył no skromność mi nie pozwala :lol: :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#269 Postautor: meesha » 30 listopada 2004, o 14:36

grzesieck pisze:Wtedy sprzedac w cholere trumne

Tylko czy ktoś by dał zaniego chociaż przysłowiową "czapkę śliwek" :?: :D A tak BTW to Trumna nie jest zawodnikiem LKŻ-u na wypożyczeniu w TŻ??? Bo już się trochę pogubiłem :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Danio

#270 Postautor: Danio » 30 listopada 2004, o 14:57

Sprzedawać to TŻ nie może Trumny bo on jest zawodnikiem LKŻ- chyba że drewniane moga sprzedawać :D , tak wogóle to dla mnie chore jest iż Trumna jest żużlowcem klubu który istnieje tylko na papierze!. Poza tym zgadzam się że Trumna może pojeżdzić sobie w LKZ :D a nie w TŻ SIPMA!! A gdyby udało się taki składzik załatwić jak napisałeś to Extralige mamy bankowo :D :D -z takim składem to byłaby jazda :!: :!: :!: nawet po Ostrowie czy Gorzowie!! hehe

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#271 Postautor: Gelo » 30 listopada 2004, o 15:08

Danio pisze: A gdyby udało się taki składzik załatwić jak napisałeś to Extralige mamy bankowo

Na pewno nie.

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#272 Postautor: Fire » 30 listopada 2004, o 15:08

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50166

Jeśli dziś do godziny 24 Baran nie podpisze to trafia na liste transferową i będzie do wzięcia za darmo!
TÅ» MOTOR LUBLIN

Vince Carter

Krychs
Senior

#274 Postautor: Krychs » 30 listopada 2004, o 15:41

Fire pisze:http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50166

Jeśli dziś do godziny 24 Baran nie podpisze to trafia na liste transferową i będzie do wzięcia za darmo!

Za darmo, dobre sobie :lol:
Karolek ma wymagania finansowe na poziomie ekstraligi i sporo by nas kosztowało przejście tego zawodnika do nas.
Ja tam jestem za Stojanem. Lepszy na wyjazdach, profesjonalnie podchodzi do żużla...

KrzyÅ›
Junior

#275 Postautor: KrzyÅ› » 30 listopada 2004, o 16:02

Gawrzyk pisze:Hehe, warunki finansowe Grześka nie zmieniają sie, a to dobre... :shock:
Co do Dyma to prezes Kolejarza nadaje się jako śledczy do komisji :wink: . Była rozmowa z Dymem .... podczas IMSJ we Wrocku. Już wtedy powiedział, że w Ostrowie nie będzie jeździł...i na tym sie skonczylo.
Hm, Baran i Stojan. Obaj maja swoje zalety, mnie bardziej przekonuje jazda Barana choć Stojan imponuje podejściem do sportu, profesjonalizmem, Baran troche szajbnięty i niepewny. Ale jak to mawia trener "ministranci na zuzlu nie jeżdzą"...

Nie "wal sciemy" tylko przyznaj sie kto jest brany pod uwagÄ™ na nadchodzÄ…cy sezon...