#227 Postautor: Dudi » 3 grudnia 2004, o 03:01
Jak ja nie lubiÄ™ gamoni! Harry chociaż mam szacunek do tego co zrobiÅ‚eÅ› dla naszego zużla , daj spokoj i nie rób z siebie idioty! I Ty dołączasz do tej miernoty? PostanowiÅ‚em wyjść z forum, bo uważam,ze przerastam swojÄ… wiedzÄ… i poziomem wiÄ™kszosc tu wystÄ™pujÄ…cych! I nie prowokujcie bym tu jeszcze zaistniaÅ‚! Wypisujcie nadal gÅ‚upoty, takie, ze aż zbiera siÄ™ na torsje i mdÅ‚oÅ›ci! Banda imbecyli i gÅ‚uptaków! To nie jest towarzystwo dla mnie, Wielkiego Dudiego! Å»egnam oziÄ™ble! Pozdrawiam ÅoptymistÄ™ ,Gela i jeszcze kilku przytomnych goÅ›ci! JesteÅ›cie mojÄ… nadziejÄ…, bo źle siÄ™ dzieje w paÅ„stwie lubelskiego żużla!
P.S. Harry- pudło, nie trafiłeś znowu,kiepskie te środki dopingujące, może mało %? A Twój piesek ujada bez sensu,chyba trzeba go uśpić! Fakt ,że nie będzie juniora , to największy błąd i to przypomnę w swoim czasie! I zobaczymy czyja WIEDZA i INTUICJA była większa!
Nadal Cię szanuję Harry i chciałbym, Byś nadal przewodził klubem! Słuchaj jednak mądrych ludzi...Powodzenia w sezonie 2005!
Ostatnio zmieniony 3 grudnia 2004, o 09:03 przez
Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.