Fanki, kibicki, dziewczyny i nie tylko

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kiry
Senior

Fanki, kibicki, dziewczyny i nie tylko

#1 Postautor: Kiry » 3 grudnia 2004, o 17:06

pamiętajcie tylko o tym żeby było związane ze speedway`em :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#2 Postautor: meesha » 3 grudnia 2004, o 17:25

Kiry, póki co fanki z Twojego avatara są bezkonkurencyjne :wink: A żeby było o żużlu... czy one siedzą może w sektorze "Marian" :?: :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Piotrbaz

#3 Postautor: Piotrbaz » 3 grudnia 2004, o 17:50

próbowałem kiedy namówić moją siostre zeby poszła na zuzel.. ona ciagle nie i nie.. no ale sie wkoncu zgodziła i..... w drugiem biegu bodajże dostała kamykiem jakies pol centymerta od oka.... dobrze ze teraz są deflektory ale chyba juz nigdy nie pojdzie na zuzel

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#4 Postautor: Cooper » 3 grudnia 2004, o 22:25

ja bylem z kolezanka jakies 2 lata temu, podobalo jej sie, ale najbardziej - uwaga - Janusz Stachyra! (i nie chodzilo o jego jazde :D )
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#5 Postautor: dannie » 3 grudnia 2004, o 22:36

na zuzel chodzi sporo dziewczyn to oczywiscie wszystkich powinno cieszyc ;)

a tak poza tym to ogolnie coraz wiecej kobiet interesuje sie sportem... dawniej bylo zdecydowanie gorzej. Dzis dziewczyna ogladajca mecz pilki noznej, zuzla, czy innej dyscypilny to nic nadzwyczajengo.

Coraz wiecej dziewczat garnie sie takze do uprawiania sportu, co mnie niezwykle cieszy ;) :D
a efekty tego widac bylo w Atenach... no, no... pelna feminizacja - takze w sporcie

P.S ogladajac mecze MŚ Kobiet do lat 19 bylem pod wrazeniem... także gry dziewczyn 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#6 Postautor: grzesieck » 3 grudnia 2004, o 22:37

No ja od siebie z klasy namowilem w tym sezonie 5 dziewczynek 8)

Dwom sie podobalo, dwie okazaly obojetnosc, a jedna udawala ze jej sie podobalo ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#7 Postautor: bkapusta » 3 grudnia 2004, o 22:53

grzesieck pisze:No ja od siebie z klasy namowilem w tym sezonie 5 dziewczynek 8)

Dwom sie podobalo, dwie okazaly obojetnosc, a jedna udawala ze jej sie podobalo ;]

Hyhy ale to duznacznie brzmi. ;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Krychs
Senior

#8 Postautor: Krychs » 3 grudnia 2004, o 22:59

bkapusta pisze:
grzesieck pisze:No ja od siebie z klasy namowilem w tym sezonie 5 dziewczynek 8)

5 w sezonie to całkiem niezły wynik, szkoda tylko, że dwie wykazały obojętność 8)

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#9 Postautor: jas » 3 grudnia 2004, o 23:04

bkapusta pisze:

a tam dwuznacznie. w sumie zgodnie z prawda napisal :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
SAS

#10 Postautor: SAS » 3 grudnia 2004, o 23:15

Bądź wytrwały namawiaj więcej! Aby były tylko pełnoletnie :lol:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#11 Postautor: grzesieck » 3 grudnia 2004, o 23:31

SAS pisze:

Bądź wytrwały namawiaj więcej! Aby były tylko pełnoletnie :lol:

z tych co namowilem to wszystkie sa pelnoletnie 8) (w tym jedna od wczoraj :wink: )

W przyszlym sezonie moze byc gorzej...no wiecie, matura sie sama nie zda :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
SAS

#12 Postautor: SAS » 3 grudnia 2004, o 23:34

Ech piękne chwile przed tobą!!! I te wieczorne uczenie się do matury z miła koleżanką obok.... :D

Snys
Zawodowiec

#13 Postautor: Snys » 3 grudnia 2004, o 23:36

wystarczy zeby nie miały mniej niz 15 8) :wink: bo inaczej art.200 KK :lol: A matura to jest parodia :lol:

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#14 Postautor: _piotrusss » 3 grudnia 2004, o 23:56

Mi jak dotąd nie udało się zrobić fanki żużlowej z żadnej dziewczyny... no ale wszystko przede mną.
Może odbiegnę troszke od tematu... ale dzisiaj zadzwonił do mnie jakiś gościo i prosił o udzielenie odpowiedzi na kilka pytań dotyczących Lublina... oczywiscie się zgodziłem... zadawał głównie pytania o atrakcje Lublina... po moich wypowiedziach wyszło że nasze miasto jest znane w calej polsce z... drużyny żużlowej :D Gościo się zbytnio nie znał i chyba zrozumiał, ze TŻ jest minimum mistrzem polski :D:D:D
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#15 Postautor: bkapusta » 4 grudnia 2004, o 00:26

Ja sila rzeczy zrobilem fanke zuzla ze swojej kobiety. Mimo ze pochodzi z Torunia o zuzlu nie wiedziala wiele. Kilkadziesiat godzin wykladow z teori zuzla, histori zuzla lubelskiego, terminologi sportowej, wychowania stadionowego, metodologi kibicowania oraz zmasowany atak materialami pogladowymi w postaci programow, szalikow, transmisji meczow w TV, zmuszanie do wspolnego przegladania TÅ» poskutkowaly lekkim zainteresowaniem;)

Potem powiedzialem ze na stadiony przychodza fajne malolaty i skoro ona nie chce ze mna chodzic na mecze to zarwe sobie jakas czike juz na stadionie:) Poskutkowalo.

Profilkatycznie wybralem na pierwsze danie mecz z Warszawa, bedac pewnym anszej wygranej niestety nasi sprawili mi straszny zawod [wyjazd w 2003] a idolem mojej panny zostal Andrzej "Parowa" Smith :P

Niezrazony ta porazka zabralem ja na cos jeszcze [bodajzre Tarnow i Gozrow w Lublinie] i calkiem jej sie podobalo.

W ostatnim sezonie wobec likwidacji zuzla w Wawie zostalismy odcieci od najblizszego zrodelka zcarnego sportu. Do Lublina jakos sie nie dala wyciagnac [paniczny strach przed tesciami]... Do Torunia jakos daleko [paniczny strach przed tesciami - wersja samcza], GP jakies takie drogie:)

Ale w sezonie 2005 jelsi ansz klub zakontraktuje jakiegos solidnego seniora [Koscieche] obiecuje co mecz przyprowadzac nowa panne na stadion nawet jesli za to moja powybija mi wszystkie zeby ;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Gość

#16 Postautor: Gość » 4 grudnia 2004, o 00:54

powiem tak, sport w postaci zuzla, jest tylko i wylacznie dla chlopów :twisted:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#17 Postautor: bkapusta » 4 grudnia 2004, o 00:56

mks_montex pisze:powiem tak, sport w postaci zuzla, jest tylko i wylacznie dla chlopów :twisted:

w sensie uprawiania a i owszem

w sensie ogladania to szczezre mowiac wole miec do okola siebie na trybunach troche babeczek

no ale jak wolisz samych facetow.. zyjemy w wolnym kraju;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Loram

#18 Postautor: Loram » 4 grudnia 2004, o 01:21

Snys pisze:wystarczy zeby nie miały mniej niz 15 8) :wink: bo inaczej art.200 KK :lol: A matura to jest parodia :lol:

A co ty taki obeznany w tym paragrafie czyżbyś miał niemiła przygode :D

Moim zdaniem widok dziewczyny na żużlu jest naprawdę bardzo miły i istnieją takie laski które mają fioła na punkcie żużla , a wtedy automatycznie ja mam fioła na ich punkcie:)

Awatar użytkownika
Boss

#19 Postautor: Boss » 4 grudnia 2004, o 08:57

Ale kobiety tesh jezdzą na zuzlu.Jakas tam ze stanów nawet dobra jest.
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#20 Postautor: czaszka » 4 grudnia 2004, o 10:20

Ja na wszystkich meczach w tym sezonie byłem razem z dziewczyną + 2 wyjazdy + kilkanaście treningów. Tak sie wciągneła że nawet juz Tygodnik sama kupuje :wink: A jak mnie nie ma przy kompie to zdaje mi telefonicznie relacje co tam nowego na stronkach żużlowych - wiecie transfery i takie tam. Zuch dziewczyna, a do tego śliczna :D

Pozdro.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#21 Postautor: grzesieck » 4 grudnia 2004, o 10:49

czaszka pisze:Ja na wszystkich meczach w tym sezonie byłem razem z dziewczyną + 2 wyjazdy + kilkanaście treningów. Tak sie wciągneła że nawet juz Tygodnik sama kupuje :wink: A jak mnie nie ma przy kompie to zdaje mi telefonicznie relacje co tam nowego na stronkach żużlowych - wiecie transfery i takie tam. Zuch dziewczyna, a do tego śliczna :D

Pozdro.

no to naprawde pozazdroscic :)

Tylko uwazaj zeby sie za bardzo nie zapoznala z ktoryms z zuzlowcow :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Siwek Patataj

#22 Postautor: Siwek Patataj » 4 grudnia 2004, o 13:52

A moja szacowna małżonka, jakby nie patrzeć przez całe swoje życie mieszkała... o rzut suchym beretem od "Skałki" w Świętochłowicach. Nie musiałem więc do niczego namawiać, wziąłem sobie "żużlówkę" z krwi i kości, nawet metanolem pachniała :-) :-) :-)

Jedyne tylko co ją dziwiło na meczach czy to w Lublinie czy w Warszawie, że.... nie sprzedają nigdzie "słoniola". Dla niewtajemniczonych wyjaśniam, że ów "słoniol" to słonecznik, który w Świętochłowicach był stałym elementem pomagającym przy oglądaniu żużla i był w nieograniczonych ilościach sprzedawany przed bramą. Miałem więc jeszcze trzy sezony wstecz trzy drużyny w II lidze, którym kibicowaliśmy:
- Warszawa - bo tutaj mieszkamy
- Lublin - bo to najlepsza drużyna w Polsce :-)
- Świętochłowice - bo to druga najlepsza drużyna w Polsce :-)

lucki73

Snys
Zawodowiec

#23 Postautor: Snys » 4 grudnia 2004, o 15:57

Loram pisze:
Snys pisze:wystarczy zeby nie miały mniej niz 15 8) :wink: bo inaczej art.200 KK :lol: A matura to jest parodia :lol:

A co ty taki obeznany w tym paragrafie czyżbyś miał niemiła przygode :D
:)

Na szczescie nie, ale egzamin z prawa karnego sie kłania :twisted: ostatnio widze same paragrafy :wink:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#24 Postautor: Talib » 4 grudnia 2004, o 17:30

lucki73 napisał:

"A moja szacowna małżonka, jakby nie patrzeć przez całe swoje życie mieszkała... o rzut suchym beretem od "Skałki" w Świętochłowicach. "

Szczęściarzu! Coś mi się wydaje, że gotowanie masz w domu wyborne.

"nawet metanolem pachniała "

Ojej, ale nie oślepła. A jakby co to zawsze przed spożyciem metanolu wystarczy ok. 150 ml etanolu (w zależności od organizmu) i już można metanol pić bezpiecznie. :)

Wybacz te niewybredne żarty. Ja również mam szczęście być z "żużlówką" z krwi i kości. Tak między Bogiem a prawdą to właśnie ona zaraziła mnie żużlowym bakcylem i chwała jej za to.

Jezus! Maria! Zapomniałem dodać, że jej również niczego nie brakuje. Uff... To tak na wypadek, gdyby zajrzała na forum :wink: .

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#25 Postautor: bkapusta » 4 grudnia 2004, o 17:53

fakt musze przyznac ze u lucki'ego73 niezle karmia ;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,