Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#1676 Postautor: Fire » 2 grudnia 2004, o 14:20

Ar2rB pisze:to nei wiem jak ty czytasz... pewnie co 25 wpis. bylo napisane, że jeśli dług zostanie uregulowany to automatycznie kntrakt Dawida sie przedłuża. dług pozostał, wiec Dawid trafił na listę transferową. A teraz poszukaj sobie - było już o tym pisane.
Zwracam honor 8)
TÅ» MOTOR LUBLIN

Vince Carter

Danio

#1677 Postautor: Danio » 3 grudnia 2004, o 11:31

No to jednego niby kandydata na naszego seniora mozemy skreślić- A. Pietraszko- bankowo- ciekawie z kim konkretnie klub rozmawia :?:
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_opol ... 1089878867

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#1678 Postautor: KubuÅ› » 3 grudnia 2004, o 13:10

Danio pisze:No to jednego niby kandydata na naszego seniora mozemy skreślić- A. Pietraszko- bankowo- ciekawie z kim konkretnie klub rozmawia :?:
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_opol ... 1089878867

I bardzo dobrze ze podpisal kontrakt z Opolem nie chcialbym go u nas w druzynie. Moim zdaniem to on by nie byl zadnym wzmocnieniem.

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#1679 Postautor: Fire » 3 grudnia 2004, o 13:40

Też bym go nie widział u nas w składzie. Mam nadzieje, że nie podpisze z nami Dym bo takie plotki chodzą, że Lublin jest nim zainteresowany.
TÅ» MOTOR LUBLIN

Vince Carter

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1680 Postautor: grzesieck » 3 grudnia 2004, o 14:27

Fire pisze:Też bym go nie widział u nas w składzie. Mam nadzieje, że nie podpisze z nami Dym bo takie plotki chodzą, że Lublin jest nim zainteresowany.

Ktos to juz chyba dementowal ostatnio na forum...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Gość

#1681 Postautor: Gość » 4 grudnia 2004, o 00:33

a ja powiem tak:: chetnie bym widzial w kladzie 2-och z tej trojki !!
K.Baran P.Dym i K.Stojanowski, pod wzgledem sportowym sÄ… bardz ozblizneni do siebie, natomiats jesli chodzi o zdobycz punktowÄ… to sawialbym takÄ… kolejnosc!!
1) Baran
2) Dym
3) Stojanowski

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1682 Postautor: Radzio » 4 grudnia 2004, o 08:24

Myślę, że jednym z głównych kandydatów do jazdy w TŻce jest Baran. Przynajmniej ja chciałbym go widzieć. A co do innych zawodników, to chciałbym jeszcze Kościeche, ale boje się że jest za drogi na nasz klub skoro interesują się nim kluby z E-Ligi.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#1683 Postautor: czaszka » 4 grudnia 2004, o 12:48

Ja tez bym chciał widziec u nas Barana, ale mam jakies przeczucie że zostanie w Rzeszowie :( bo w ZG miałby za dużą konkurencje: Świst, Okoń, Lee, Stacho i Huszcza, no i jeszcze Kłopot, który na własnym torze bylby chyba skuteczniejszy niz Baran. A u nas mial juz w tamtym sezonie jezdzic i gowno z tego wyszlo.. Chcialbym sie mylic ale czuje ze jednak Stal :evil: A o Kościesze nawet nie marze :roll:

Michael

#1684 Postautor: Michael » 4 grudnia 2004, o 14:47

Odnosnie Kostka to jest jeszcze taka sprawa ze moze woli on jezdzic w 1 lidze bo w ekstra na pewno nie zdobywalby tylu pukntow ile obecnie zdobywal.

meesha
Trener
Kontakt:

#1685 Postautor: meesha » 4 grudnia 2004, o 15:04

To ja tak ni w ch** ni w oko - może już zamknijmy ten temat bo się rozrósł do niebotycznych rozmiarów a na dodatek się popsuł (technicznie a nie merytorycznie oczywiście :wink: ). Chyba wiadomo o co chodzi - "nie istnieją żadne posty dla tego tematu". Już mi się coś robi jak ten napis widzę :twisted: więc skoro nie da się tego naprawić to może zamknijmy ten temat i otwórzmy nowy, który będzie kontynuował dyskusje tu rozpoczęte. To tyle ode mnie. Dziękuję i pozdrawiam :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1686 Postautor: Mars » 4 grudnia 2004, o 17:21

sklad TZ SIPMA LUBLIN 2005
9.Kosciecha
10.Frankow lub Jelen
11.Knapp
12.Jensen
13.Piszcz
14.Stachyra -watpliwe..
15.Kepa

POZDRAWIAM..

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1687 Postautor: Talib » 4 grudnia 2004, o 17:48

Mars napisał:

"14.Stachyra -watpliwe.. "

Czyli kto? Może jednak Gomólski :lol: ?

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#1688 Postautor: Ar2rB » 4 grudnia 2004, o 18:42

Talib pisze:Mars napisał:

"14.Stachyra -watpliwe.. "

Czyli kto? Może jednak Gomólski :lol: ?

tia... pewnie Wrona ;). Eh... :)

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#1689 Postautor: fcb » 4 grudnia 2004, o 19:18

Mars pisze:sklad TZ SIPMA LUBLIN 2005
9.Kosciecha
10.Frankow lub Jelen
11.Knapp
12.Jensen
13.Piszcz
14.Stachyra -watpliwe..
15.Kepa

POZDRAWIAM..

skad ten nius o kosciesze?
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#1691 Postautor: Fire » 4 grudnia 2004, o 19:50

Gawrzyk pisze:Niektorym kapcie spadły...

A kto teraz w kapciach chodzi :?: :twisted:

Ale to bylo pewne, że Kościecha na I lige będzie chciał dużo sary. Ciekawe czy pani Prezes Marmy dała by tyle sary Kościeszce??? bo Marma też byla nim zainteresowana.
A tak jeszcze mówiąc jeśli nas nie stać na takich zawodników to z czym my byśmy poszli do e-ligi jak awansował by TŻ ?? jak o każdym mamy zapomnieć. :?:
Ostatnio zmieniony 4 grudnia 2004, o 19:55 przez Fire, łącznie zmieniany 2 razy.
TÅ» MOTOR LUBLIN

Vince Carter

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1692 Postautor: Cooper » 4 grudnia 2004, o 19:52

kurde no!

do tej pory bardzo stonowane byly moje wypowiedzi na temat dzialalnosci klubu. Ba, nawet popieralem go calym sercem. Dla J. Siwka szacuneczek pelny. Ale dzis cholera mnie wziela. wchodze na forum a tu Gawrzyk pisze ze o Kosciesze mozemy zapomniec. Kurde no, kolejny do zapomnienia. Niedlugo bede musial zapomniec pewnei tez o Trumnie i Jeleniu, nie mowiac o Knappie i Piszczu, bo klub STWIERDZI, ze sa za drodzy. Cholera, czy oni mysla, ze przyjdzie do nas Rickardsson i bedzie chcial startowac tylko dla idei? Ja sie chce miec dobrego zawodnika, to trzeba sporo zaplacic, a jak nie stac, to po co mielic jezorem? Ludzenie sie, ze zatrudnimy zawodnika klasy Kosciechy, za nie duze pieniadze, jest idiotyzmem. Tymczasem czytam o budzecie i prezentuje sie on calkiem calkiem. O wiele lepiej niz w zeszlym roku. W zeszlym roku sciagnelismy Dadosa, Frankowa, poszlo kupe kasy na dosprzetowanie przed sezonem (co w przypadku Kosciechy chyba nie takie konieczne), nie mowiac juz o bardzo drogim Karlssonie. W tym roku ZADNEGO transferu, tanszy obco i wiecej kasy, ale NA NIC nas nie stac. Moze na JEDNEGO JEDYNEGO Koscieche (bardzo dobrego zawodnika) warto sie byloby szarpnac?!
Mam wrazenie, ze klub zachowuje sie jak emerytka z niezla emerytura ktora skÄ…pi na szynke, bo uwaza, ze pasztetowa tez sie mozna najesc. Tylko ja sie pytam-do trumny te oszczednosci zabierze?
Zaraz sie nozyce na forum odezwa, wiec dodam gwoli jasnosci, ze nie ejstem zwolennikiem zycia ponad stan i bezsensownych wydatkow. jednak realnie patrzac na jednego porzadnego i nawet troche drogiego seniora mozemy i powinnismy sie szarpnac. Nawet jesli komus maja kapcie spasc.

Pozdrawiam!
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1694 Postautor: Cooper » 4 grudnia 2004, o 20:07

I jeszcze jedno! Na mase irytujace jest gdy wiele osob dobrze zorientowanych pisze, ze klub prowadzi rozmowy, ze bedzie jakies wzmocnienie itd. (np. harry, gawrzyk), a gdy inne osoby wypisuja jakies nazwiska (mowie o takich realnych propozycjach, ktore bede tez wzmocnieniem), to jedyna odpowiedzia jest: zapomnij o nim. Kurde to z kim klub negocjuje? z Mordelem? czy z Muszynskim?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1695 Postautor: Cooper » 4 grudnia 2004, o 20:09

Gawrzyk pisze:Masz racje

tu mnie troche zaskoczyles, przyznam

Gawrzyk pisze: "pasztetowa" w stosunku do poprzedniego roku teraz zbliza sie cenowo do "szynki".

tu natomiast Ty masz racje.

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#1696 Postautor: fcb » 4 grudnia 2004, o 20:09

takie zycie :( ale dziwi mnie tylko prezes który postanowil ze bedzie walka o extralige......smutne i zalosne
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

KrzyÅ›
Junior

#1697 Postautor: KrzyÅ› » 4 grudnia 2004, o 20:22

Gawrzyk pisze:Masz racje, jednak wez jeszcze pod uwagÄ™ ze i ta "pasztetowa" w stosunku do poprzedniego roku teraz zbliza sie cenowo do "szynki".

Przestań Gawrzyk się kompromitować i pisać o wzroście cen w stosunku do ubiegłego sezonu...Powiedz otwarcie że nie ma kasy w klubie, a nie cały czas próbujesz w dość naiwny sposób usprawiedliwiać włodarzy naszego klubu...Słyszymy o budżetach o większej liczbie członków zarządu i tak szczerze nic z tego nie wynika...Obcokrajowca mamy z dolnej półki, prawie z nikim nie podpisany kontrakt i coraz bardziej skąpy (albo już żadny) rynek wartościowych zawodników którzy mogliby okazać się wzmocnieniem dla klubu...

p.s.
Jeżeli Kościecha krzyczy takie kwoty że niektórym kapcie spadają to powstaje pytanie - Z KIM I Z CZYM DO E-LIGI?

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#1698 Postautor: Jinxsior » 4 grudnia 2004, o 20:22

Sluchajcie,trabi sie ze sa prowadone rozmowy z czterema zawodnikami z posrod nich klub mialby wybrac jednego.Jesli na nikogo nas nie stac z eligi i I ligi to znaczy ze szukamy wzmocnien wsrod klubow II ligowych.Ja sie w tamtych nazwiskach nie orietuje ale pewnie czterech sie znajdzie ze srednia 2,0
Plakac czy sie smiac. :cry: :lol:

A juz mialem delikatna nadzieje ze Kostek bedzie tu smigal.