Krychs pisze:RobackiO czym ty mówisz. Przecież on już dawno podpisał w Bydgoszczy
Heh to mi gdzie sto umknelo....
Już dzisiaj dowiemy się, jakiego klubu plastron w sezonie 2005 przywdzieje wychowanek Stali Rzeszów - Karol Baran. Sam zawodnik zadeklarował chęć pozostanie w klubie ze stolicy Podkarpacia, ale zaznaczył, że chce dysponować środkami, które gwarantują Mu "znaczące zdobycze punktowe". Ostatnia runda negocjacji już dzisiaj! Jeśli działacze rzeszowskiego klubu nie dojdą do porozumienia z 23-letni zawodnikiem, to podpisze On kontrakt z pewnym ekstraligowym zespołem. Jakim? Tego sam Baran nie chce zdradzić, ale nieoficjalnie mówi się, że chodzi o ZKŻ Zielona Góra.max3 pisze: mam nadzieje ,z uda nam sie podpisac kontraktz Karolem Baranem .
Zdradze ze wiadomość jest sprawdzona i że to jest zawodnik z Extraligi i wcale nie chodzi tutaj o Stojana który jest zawodnikiem Zielonej G. lecz ten zawodnik regularnie jeżdził w meczach extraligowych z niezłymi wynikami i do tej pory nie był brany chyba na tym forum pod uwagę - jest młody i ma potenciał na dobrego seniora dobrze punktującego w I lidze
Krzyś pisze:Czarno to widzę oj czarno...ale raczej nie powinnismy spaść do II ligi...
Krzyś pisze:awans to przedewszystkim wygrane na wyjeździe, a to raczej nam nie grozi skoro 90% składu to zawodnicy własnego toru...
Snys pisze:Zdradze ze wiadomość jest sprawdzona i że to jest zawodnik z Extraligi i wcale nie chodzi tutaj o Stojana który jest zawodnikiem Zielonej G. lecz ten zawodnik regularnie jeżdził w meczach extraligowych z niezłymi wynikami i do tej pory nie był brany chyba na tym forum pod uwagę - jest młody i ma potenciał na dobrego seniora dobrze punktującego w I lidze
No wiec kto ????
meesha pisze:Krzyś pisze:awans to przedewszystkim wygrane na wyjeździe, a to raczej nam nie grozi skoro 90% składu to zawodnicy własnego toru...
No akurat przy nowym genialnym systemie rozgrywek można awansować nie wygrywając żadnego meczu na wyjeździe. I to jest nasza szansa![]()