Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
KrzyÅ›
Junior

#1777 Postautor: KrzyÅ› » 6 grudnia 2004, o 19:13

Fakt może za ostro to ujałem ale sie już poprawiłem :roll: za co przepraszam sz.p. Gawrzyka...

KrzyÅ›
Junior

#1778 Postautor: KrzyÅ› » 6 grudnia 2004, o 19:22

Zauważ Gawrzyku że większość klubów jest już na etapie przygotowań do sezonu( zawodnicy rozpoczynają zimową pracę) a u nas tylko 2 podpisiki...Nie interesują mnie potem takie teksty "źle przepracowałem zimę bo nie miałem czasu", "kondycyjnie jest źle" itp. W wiekszości klubów wiadomo z kim się rozmawia, a u nas cisza bo Siwkowi ktoś może sprzatnąć z przed nosa jakieś nazwisko...

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1779 Postautor: wojtas » 6 grudnia 2004, o 19:22

Doprawdy przegiales Krzychu, bo Gawrzyk to dobry ziom, moglby co prawda powiedziec szczerze od czasu do czasu cos ciekawego, no ale nie mozna miec wszystkiego....

Danio

#1781 Postautor: Danio » 7 grudnia 2004, o 08:00

Jeszcze nie jest to nic pewnego bo jak wspominałem ten zawodnik podpis złożył dopiero wstepny więc zapewne negocjacje z nim trwają a raczej z prezesem tego klubu gdyż żużlowiec ten nie jest na liście transferowej- jest zawodnikiem extraligowego klubu a do nas miałby trafić na zasadzie wypożyczenia- zdradze ze "istred" na forum niezle wyczuwa :D . Po co mamy rozpisywać się o nim skoro wiemy że Ostrów, Rzeszów może kilka innych klubów wciąż szukają po jednym seniorze a u nas nie jest jeszcze dopięte z tym młodym zawodnikiem na ostatni guzik.
Ale mam nadzieje że będzie u nas jeżdził na wypożyczeniu i nieżle zamiatał napewno lepiej niż K. Baran bo jeżdził w Extralidze

Martwie sie bardziej ze G, Knappem interesuja sie inne kluby :evil: :evil:

Danio

#1783 Postautor: Danio » 7 grudnia 2004, o 09:44

Nie ropuszczam plotek- bo napisałbym więcej ale wiem ze to narazie optymistyczne domniemanie. Mało kto zna szczegóły oprócz samego Pana J. Siwka i może prezesa Kępy i kilku działaczy a Ty chyba nie możesz przeboleć ze czegoś nie wiesz albo że nie jestes najlepiej wiedzący- ja nie wiem nie będe się sprzeczał- może i jesteś blisko całego Zarządu i nic nie nie umknie Ci z wieści. ale po jaką ch....e miałbym ploty siać- jeśli myślisz że mnie to by bawiło to jesteś w wielkim błędzie- podzieliłem się tylko na tym forum z wieściami od kolegi który działa w klubie - a może skoro tak wszystkich znasz to i powinieneś znać S. Ż.- kilka lat temu był kierownikiem służb porządkowych jak jeżdziliśmy w II lidze a obecnie tam działa dla własnej satysfakcji i miomochodem usłyszał co kolwiek co jak sam twierdzi, że pan Siwek nawet nikomo nie chce ujawniać nazwisk innym osobom nie wtajemniczonym - i jak widać Ty taką osoba jesteś!! skoro uważasz to za plotkę :D - oczywiscie myśleć i uważać sobie możesz wszystko co Ci się podoba

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1784 Postautor: Łoptymista » 7 grudnia 2004, o 09:53

Danio pisze: od kolegi który działa w klubie - a może skoro tak wszystkich znasz to i powinieneś znać S. Ż.- kilka lat temu był kierownikiem służb porządkowych jak jeżdziliśmy w II lidze a obecnie tam działa dla własnej satysfakcji

:idea: :!: Czy to się nazywa ochrona osobowych źródeł informacji. Bardzo prpfesjonalna. hehe. Jeszcze tylko numeru buta podać zapomniałeś. :wink: :roll:

KrzyÅ›
Junior

#1785 Postautor: KrzyÅ› » 7 grudnia 2004, o 09:59

Danio, a może masz przecieki od tych żuli co chodzą po stadionie i udają że coś robią... Rok temu Franków jeździł w e-lidze więc wszystko by się zgadzało że będziemy mieć zawodnika e-ligowego... :lol: :lol: :lol:

Danio

#1786 Postautor: Danio » 7 grudnia 2004, o 10:25

Tak jasne pije razem z nimi a agencja ochrony "MIRO" nam jeszcze dostarcza!!

Danio

#1788 Postautor: Danio » 7 grudnia 2004, o 12:17

Nie pracuje w Kojocie 8) tylko gdzie indziej ale widze że kumasz o kogo chodzi - to dobrze :wink: Ja mam nadzieje, że ta nowina wypłynie wkrótce i okaże się sukcesem w negocjacjach i że to nie sciema jak piszesz :!: inaczej w innym przypadku w tym roku nasi działacze doznają kompletnej porazki na rynku transferowym- bo z nikim rozmowy nie udają się a rynek coraz mniejszy od wartościowych żużlowców na miarą naszego klubu :?

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1789 Postautor: wojtas » 7 grudnia 2004, o 12:24

heheheh, coraz ciekawiej na naszym forum!! Danio i Gawzryk sprawiaja wrazenie jakby obydwaj wiedzieli o co chodzi 8) , ale obydwaj "inaczej" wiedza o co chodzi, tzn. twierdza inne mniemania.. A moze by tak zorganizowac czat z dyrektorem J.Siwkiem?? Wtedy wszyscy dowiedzieliby sie o co chodzi... O ile sam Pan Dyrektor wie o co chodzi.. Wiec kto w koncu wie o co chodzi??

Krychs
Senior

#1790 Postautor: Krychs » 7 grudnia 2004, o 12:29

wojtas pisze:Wiec kto w koncu wie o co chodzi??

Ja wiem. Jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze 8)

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1792 Postautor: wojtas » 7 grudnia 2004, o 12:39

Gawrzyk napisal: o jakies pieniadze??

Oczywiscie ze chodzi o pieniadze, bo w zuzlu zawsze chodzi o to samo, bo jest to drogi sport. Gdyby nie chodzilo o pieniadze to dzis mielibysmy skompletowany sklad z Kościechą i kim tam jeszcze na czele, wiec o pieniadze chodzi jednak. Wiem ze glupoty pisze ale nie ma o czym pisac, trzeba poczekac na jakies wydarzenie (wydarzenie - czytaj:zakontraktowanie zawodnikow). Kto wie czy Prezes Siwek ma GG??

P.S. Chyba moj nowy emblemat nie urazi Pana Dyrektora??

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1793 Postautor: Łoptymista » 7 grudnia 2004, o 12:44

wojtas pisze:P.S. Chyba moj nowy emblemat nie urazi Pana Dyrektora??

Bardzo urazi. Wszyscy wiedzą, że pan dyrektor nie lubi krawatów w tym kolorze. Ten założył tylko raz i później długo żałował.
PS Wojtas mam do sprzedania koszulki ze zdjęciem pana dyrektora. Łykniesz? Jeśli przyjdziesz w niej na wiosnę kupić karnety możesz liczyć na 8 proc ranbatu ekstra.

Zulu
Junior

#1794 Postautor: Zulu » 7 grudnia 2004, o 16:18

A mnie zastanawia fakt, że jak można wyczytać na forum Sportsboard, zawodnicy Atlasu rozpoczęli przygotowania do nowego sezonu bez Piotra Świderskiego. Pytanie dlaczego bez niego ? - zadają chyba nie tylko wrocławscy kibice.... 8)

http://www.sportsboard.pl/Forum/viewthr ... genumber=7

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1795 Postautor: Łoptymista » 7 grudnia 2004, o 16:45

Zulu pisze:A mnie zastanawia fakt, że jak można wyczytać na forum Sportsboard, zawodnicy Atlasu rozpoczęli przygotowania do nowego sezonu bez Piotra Świderskiego. Pytanie dlaczego bez niego ? - zadają chyba nie tylko wrocławscy kibice.... 8)

http://www.sportsboard.pl/Forum/viewthr ... genumber=7

:? Może ma anginę i dlatego nie trenuje. Gwiazda ponoć bez własnegop sprzętu w Lublinie? Co niektórzy z klubowej GTW tak psioczyli na wrocławskie rozpuszczenie zawodników, że trudno uwierzyć aby teraz nagle zechcieli kogoś z tego miasta. Po trzecie we Wrocku zostałoby zbyt mało zawodników gdyby oczywiście pozbyliby się Świderka.

rob7
Senior

#1796 Postautor: rob7 » 7 grudnia 2004, o 16:50

a dla mnie ważniejszy jest fakt, że już trenują /razem/ a w styczniu mają zgrupowanie w Cetniewie? Spale? będzie też Hans A. tak buduje się zespół a nie podpisując w lutym kontrakty bo może uda się trochę taniej

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#1797 Postautor: WojtekF » 7 grudnia 2004, o 17:01

To dziwne z tym Świderskim. Mimo prezentacji składu ZKŻ (przypomnę Świst,Staszeski,Okoń,Huszcza,Pedersen,Lee,Suchecki,Nowaczyk, inni juniorzy) widzę jeszcze miejsce dla jednego średniej klasy seniora w ZG, po to aby była walka o miejsce w składzie.Świderski również by mi pasował do ZG.
Nie wiem czy to jest prawda(wolałbym żeby to nie była prawda), ale podobno Kłopot ma do Was przejść(w Zielonej takie plotki krążą). Ja jednak póki nie widzę długiej ławki chciałbym aby Stojan czy Kłopot podpisali w ZG.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#1798 Postautor: WBA » 7 grudnia 2004, o 17:04

WojtekF pisze:................
Nie wiem czy to jest prawda(wolałbym żeby to nie była prawda), ale podobno Kłopot ma do Was przejść(w Zielonej takie plotki krążą).
...
Pozdrawiam

a to byłby kłopot :lol:

rob7
Senior

#1800 Postautor: rob7 » 7 grudnia 2004, o 19:07

ja nie dramatyzuje, stwierdzam fakty, skoro we Wrocławiu robią tak jak robią to coś w tym jest, zespół powstaje na wspólnym zgrupowaniu, o stawkach pisałem w kontekście takiego samego wynagrodzenia za tę samą pracę a Ty w innym temacie dałeś popis pisząc że Kępa nie robi nic
tylko daje kasę i ma plany od tego jest prezesem a plany ma jak najbardziej słuszne fakt że potrzeba czasu na ich realizację ale SSA to jest to