Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
Wojtek, ja sie odnosze tylko i wylacznie do tez lansowanych przez RKS'a i argumentow ktorych uzywa. Skoro obecnie [po ostatnim walnym] klub oficjalnie nazywa sie TÅ» Sipma Lublin, to rozumiem, ze sytuacja jest identyczna jak w przypadku Monteksu kilka lat temu. RKS'owi nie przeszkadza, ze kibice skandujÄ… nazwe [bylego] wlasciciela klubu, wrecz jest tym faktem zachwycony, a grzmi potwornie gdy mlodziez identyfikuje sie z SipmÄ…. Dla mnie to hipokryzja i brak konsekwencji
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Jeżeli kogoś śmieszy wywieszanie flag Sipmy (sponsor żużlowców) lub flag z logo Reala (sponsor fan-clubu), to na logikę - tak samo powinno go śmieszyć wywieszanie flagi szwedzkiej (w tym sezonie) lub brytyjskiej ( w zeszłym). Można zrozumieć, że to na cześć Karlssona czy Richardssona, ale w końcu mecze TŻ-tu nie są występami narodowych reprezentacji... Mnie nie śmieszą ani flagi Sipmy, ani Reala, ani Szwecji ani Wielkiej Brytanii ( w przyszłym sezonie pewnie Danii). Podzielam zdanie Krzysia, że ta dyskusja jest bezsensowna.