Shack pisze:w takim razie trzeba walczycalbo bedzie hitowy transfer, moze nawet hit okresu transferowego I ligi
albo solidny 100jan.
Czyli jeśli dobrze rozumiem to ktoś z dwójki Kościecha - Stojanowski zasili nas w przyszlym sezonie
Shack pisze:w takim razie trzeba walczycalbo bedzie hitowy transfer, moze nawet hit okresu transferowego I ligi
albo solidny 100jan.
meesha pisze:Czyli jeśli dobrze rozumiem to ktoś z dwójki Kościecha - Stojanowski zasili nas w przyszlym sezonie![]()
. Fajnie, ale mam nadzieję, że już niedługo podpiszą w Lublinie "starzy zajomi", bo coś czuję w kościach (tfu, tfu), że może być z tym kłopot
Åoptymista pisze:Gawrzyk pisze:OLaboga, nic sie nie mowi zle, powie sie prawde zle![]()
taka prawda ze straszne ma wymagania finansowe, ale co szkodzi ponegocjować...
Gawrzyk nie zrozumiałeś. Nie mówienie jest w pełni zrozumiałe. No może nie wpełni, ale trochę.Niezrozumiałe i wkurzające jest CELOWE wprowadzanie ludzi w błąd na temat prac nad budową składu i sianie dezinformacji.
coś się chłopie zawściekł na jakieś radykalne wymiany
Shack pisze:meesha pisze:Czyli jeśli dobrze rozumiem to ktoś z dwójki Kościecha - Stojanowski zasili nas w przyszlym sezonie![]()
. Fajnie, ale mam nadzieję, że już niedługo podpiszą w Lublinie "starzy zajomi", bo coś czuję w kościach (tfu, tfu), że może być z tym kłopot
a czy ja cos takiego powiedzialem ???moim (prywatnym)
zdaniem trzeba walczyc o tych dwoch zawodnikow, moze numer trzy Wardzala
Krychs pisze:Harry skoro już jesteś, mam pytanie. Jak rozmowy z naszą ubiegłoroczną ekipą i kiedy możemy się spodziewać pierwszych kontraktów
harry pisze:Krychs pisze:Harry skoro już jesteś, mam pytanie. Jak rozmowy z naszą ubiegłoroczną ekipą i kiedy możemy się spodziewać pierwszych kontraktów
Pierwszy dzisiaj - mam nadzieję, ze nie bedzie tak jak z Baranem. Reszta w ciągu tygodnia albo jeszcze w tym tygodniu. Kto się nie złapie to trudno.
harry pisze:Kto się nie złapie to trudno.
harry pisze:Krychs pisze:Harry skoro już jesteś, mam pytanie. Jak rozmowy z naszą ubiegłoroczną ekipą i kiedy możemy się spodziewać pierwszych kontraktów
Pierwszy dzisiaj - mam nadzieję, ze nie bedzie tak jak z Baranem. Reszta w ciągu tygodnia albo jeszcze w tym tygodniu. Kto się nie złapie to trudno.
Kiry pisze:Skoro Kosciecha twierdzi ze boi sie e-ligi to z niego ch.. nie zawodnik. Gadka podobna jak w przypadku Stefaniego i awansu z II do I ligi. Też sie bal ze nie bedzie tak łatwego zarabiania.
Hollywood pisze: Stojnowski ma kontrakt w ZG , co prawda może być wypożyczony ale chyba Huszcza z Kłopotem końcą z żużlem , wiec Zg musi musi mieć rezerwe.
A co do Krzysia S. - też go chcą w Gdańsku i oby zdecydował sie na E-lige
Hollywood pisze:Kościecha na milion procent nie będzie jeździł w Lublinie !!!!!!
Dym ??? wolne żarty !!!!!!
Mówiąc szczerze Nie wierze aby ktoś nowy z seniorów do nas przybył