Pamiętam, że założyłem taki temat kilka miesięcy temu.
Wtedy byliście jeszcze bez Pietraszki i wówczas sądziłem, iż stać Was na zajęcie 6 miejsca aczkolwiek nie możecie być w 100 procentach pewni miejsca w 1szej szóstce.
Teraz po przyjściu Pietraszki uważam, że z zajęciem miejsca w 1szej szóstce nie będziecie mieć problemu, a stać Was na wygraną o 5 te miejsce batalię z Grudziądzem.
Zapraszam do dyskusji.
Które miejsce zajmie TŻ Motor w sezonie 2005?
- WojtekF
- Szkółkowicz
Które miejsce zajmie TŻ Motor w sezonie 2005?
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Ja typuję jak poprzednio: 6miejsce, z tym że po przyjściu Pietraszki jest ono bardziej realne - wcześniej wg mnie to było "mozliwe do osiągnięcia marzenie". Przy bardzo dobrej postawie i dużym szczęściu - maksimum na co stać lubelski zespół to 4 miejsce.
Generalnie uważam, że będziemy walczyc z Krosnem i Opolem o utrzymanie się w lidze i wyjdziemy z tej walki zwycięsko.
Generalnie uważam, że będziemy walczyc z Krosnem i Opolem o utrzymanie się w lidze i wyjdziemy z tej walki zwycięsko.
Przy aktualnym składzie miejsce w pierwszej szóstce po rundzie zadadniczej jest jak najbardziej realne. Obstawiam miejsce piąte naszej drużyny na tym etapie rozgrywek. A co do tabeli końcowej I ligi 2005 to trudno wyrokować. Play offy rządzą się swoimi prawami i na tym etapie rozgrywek może być nietrudno o niespodzianki. Mam jednak czuja, że wskoczymy do półfinałów 
-
Gość
Ja mam cichą nadzieje, że Kacper szybko zacznie punktować. Wiadomo, że na początku nie można nic od niego wymagać ale chłopak napewno jest ambitny, prędkości się nie boi, ojciec też napewno zadba o jego szybki rozwój. Myśle że on może szybko załapać o co w tym chodzi i zacznie łapać punkciki, może nie wiele ale cenne napewno
-
Gość
Ja tak jak poprzednio- 3-4, wcześniej trochę na wyrost było, ale teraz myślę, że to całkiem realne do osiągnięcia. Jak większość z Was głosowałem jeszcze gruuubo przed przyjściem Focusa, i dziś uważam, że mnie trochę poniosło wtedy, ale na dzień dzisiejszy naprawdę sądzę, że powiniśmy zająć któreś z tych miejsc.
pav4u pisze:2 miejsce tuz za bardzo bogatym w tym roku Gorzowem
Rzeszow i Ostrow = przerost ambicji nad trescia
No Paweł troszke przesadziłeś
2. Ostrów
3. Rybnik
4. Rzeszów
5. LUBLIN
6. GrudziÄ…dz
7. Opole
8. Krosno
Pozdro.
- Volter_Apator