A tak apropo's obozu, wie ktoś może o której planowany jest powrot ekipy z Krsko
Zgrupowanie w Krško '05
- WojtekF
- Szkółkowicz
Danio pisze:Dzisjaj też nie wyjechali na tor w Ostrowie! więc gdzie jest ten przechwalający sie kibic z Ostrowa co mówił że już wczoraj wyjadą![]()
Cóż naiwność ludzka nie zna granic zdrowego rozsądku
Danio Ja stane w obronie kibica z Ostrowa. Zaloze sie, ze powodem niewyjechania na tor nie bylo to, iz toru nie dalo sie odsniezyc tylko opady deszczu spowodowaly przelozenie treningu. W Ostrowie gorale nie mieszkaja i ludzie nie sa w stanie prognozowac pogody na podstawie obserwacji nieba. Niemniej jednak co to za roznica, czy Ostrow wyjedzie w piatek czy w poniedzialek. Kibice klubow, ktore nie wyjezdzaja musza liczyc na laskawosc niebios a toromistrze musza robic wszystko, aby przygotowac tor jak najszybciej.
W Krosnie czy Lublinie tory sa polozone odpowiednio blisko Wisloka i Bystrzycy wiec mozecie sobie wyjezdzac, gdyz prawdopodobienstwo przygotowania torow wKrosnie czy Lublinie w przeciagu tygodnia, aby nadawly sie do jazdy jest niewielkie.
Zreszta co za roznica, czy ktos wyjezdza na tor w czwartek czy poniedzialek. Przelozenie to moze miec jedynie w 1szej, 1szych dwoch kolejkach. Tym bardziej, ze sa projekty przesuniecia sezonu, nad czym najbardziej upiera sie na podstawie "Tygodnika Zuzlowego"....moj ulubieniec czyli wiadomo kto.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
co do tych wyjazdow to chyba taki przydalby sie Stali Rz. (moze juz wyjechali, albo wyjezdzaja, nie wiem) bo podobno sytuacja w stolicy Podkarpacia jest trudna... z tego co uslyszalem w TVN24 to ogloszono tam stan zagrozenia powodziowego... nie sadzilem ze to powiem ale... mam nadzieje ze pogoda powroci do normy i nie beda tam mieli problemow z "wielka woda" 
-
meridol
dannie pisze:co do tych wyjazdow to chyba taki przydalby sie Stali Rz. (moze juz wyjechali, albo wyjezdzaja, nie wiem) bo podobno sytuacja w stolicy Podkarpacia jest trudna... z tego co uslyszalem w TVN24 to ogloszono tam stan zagrozenia powodziowego... nie sadzilem ze to powiem ale... mam nadzieje ze pogoda powroci do normy i nie beda tam mieli problemow z "wielka woda"
jak dla mnie to na torze moze leżec woda i pół roku...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
O to coś długo sobie nie pobyli. Dwa dni jazdy na torze ? Czy to aby na pewno Naszym wystarczy ?
Na lubelski tor wyjadą najwcześniej za 5-6 dni i to przy "dobrych wiatrach"
No ale nic. Trzeba być optymistą odnośnie pogody i wyniku w Krośnie. Adam niedługo jedzie w Anglii pierwszy mecz w sezonie więc trzymajmy za niego mocno kciuki. Może On się okazać w tym sezonie "czarnym koniem"
Do zobaczenia w Krośnie !
P.S. Mikas widzę, że w końcu porządny avatar powrócił

P.S. Mikas widzę, że w końcu porządny avatar powrócił
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Z tego co rozmawiałem ze Stingiem to o 21 30 byli we Wiedniu. Tomek Piszcz miał dzisiaj upadek i trochę się potłukł.
Ogólnie z młodzieżowców najlepiej jezdził Kacper, a Szymek był lepszy od Krzyśka, chociaż obaj robią postępy i radzą sobie coraz lepiej i to widać z okrążenia na okrążenie.
Od siebie: dziękujemy Januszowi S. za dw latni trening na 2 palce tych zawodników. Tylko sobie tylko teraz mogę pomarzyć jak by jezdził Daniel z innym treningiem.
Pozdrawiam
Ogólnie z młodzieżowców najlepiej jezdził Kacper, a Szymek był lepszy od Krzyśka, chociaż obaj robią postępy i radzą sobie coraz lepiej i to widać z okrążenia na okrążenie.
Od siebie: dziękujemy Januszowi S. za dw latni trening na 2 palce tych zawodników. Tylko sobie tylko teraz mogę pomarzyć jak by jezdził Daniel z innym treningiem.
Pozdrawiam
Kamil78 pisze:Od siebie: dziękujemy Januszowi S. za dw latni trening na 2 palce tych zawodników. Tylko sobie tylko teraz mogę pomarzyć jak by jezdził Daniel z innym treningiem.
Pozdrawiam
To jest po słoweńsku? Nie można pisać staranniej?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
dannie pisze:co do tych wyjazdow to chyba taki przydalby sie Stali Rz. (moze juz wyjechali, albo wyjezdzaja, nie wiem) bo podobno sytuacja w stolicy Podkarpacia jest trudna... z tego co uslyszalem w TVN24 to ogloszono tam stan zagrozenia powodziowego... nie sadzilem ze to powiem ale... mam nadzieje ze pogoda powroci do normy i nie beda tam mieli problemow z "wielka woda"
Przynajmniej Śledź będzie się czuł w Rzeszowie jak ryba w wodzie.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Danio pisze:Dzisjaj też nie wyjechali na tor w Ostrowie! więc gdzie jest ten przechwalający sie kibic z Ostrowa co mówił że już wczoraj wyjadą![]()
Cóż naiwność ludzka nie zna granic zdrowego rozsądku
No ale dziś już w Ostrowie wyjechali,więc jednak naiwność to aż taka nie była,bo jednak tak źle na ich torze nie było.
-
Gość
Hollywood pisze:fotki fajne , ale nie zauwązyłem na żadnej Jerzego Mbył wogóle w Krsko ? czekamy na więcej informacji.
http://foto.zuzel.info/album171/DSCN0088
A tu Jurek nie jest? a i jeszcze jedno czy Adam P w piątek już nie jeździł?
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:Było 25 stopni, można było się opalać.
Widać
Fanie ze wam sie wyjazd udał
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
Cooper pisze:Mogles Gawrzyk jakis dziennik tam prowadzic, jakby pamietnik, teraz bys wszystko przepisal i bylaby cacy relacja
Spoczko pomysł Cooper. Marek Niedźwiecki coś takiego prowadzi na stronie Trójki - z każdego zagranicznego wyjazdu dziennik i zdjęcia, zjebiście to wychodzi.
Co do zdjęć z obozu to mało nie wyszedłem z siebie jak je oglądałem
A prezesuncio to się ukrywał przez cały trzeci dzień, że dopiero na ostatnich zdjęciach jest
Pogoda jak widać extra (przynajmniej trzeciego dnia)-nic tylko pogratulować wyjazdu Panowie.
Patrząc na sylwetkę Kacpra na motorze jestem dobrej myśli w porównaniu z pozostałymi juniorami wychodzi jak stary wyjadacz.
I jeszcze mała uwaga. Nie po raz pierwszy pojawiają się na OFICJALNEJ stronie klubu zdjęcia osób PRYWATNYCH, jeżdżących na PRYWATNYCH motorach za PRYWATNE pieniądze. Troszkę to nie halo mi się wydaje...Jak już wcześniej pisałem nie mam nic na przeciwko panu Sternikowi i jego kolegom, a nawet im trochę zazdroszczę, że stać ich na takie hobby, ale umieszczanie zdjęć z jazdy tych panów na oficjalnej stronie klubu jest moim zdaniem bezpodstawne, przecież ani to zawodnicy, ani trenerzy, ani działacze...