Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Siwek Patataj

#376 Postautor: Siwek Patataj » 19 marca 2005, o 22:11

Hollywood pisze:Lucki czy to jesteś naćpany ? czy nie wiesz co prawisz ?
Żeby uznać zawodnika za dobrego musi u Ciebie robić okreśłoną liczbę punktów , z tego wynika że jak :

Jensen 13
Piszcz 11
Franków 9
Pietraszko 9
Jeleniewski 6
Kepa 2
Bałabuch 0

czyli jak Jeleń zrobi 2 ptk , ale Pietraszko 12 i Franków 11 i mecz zostanie wygrany to co to za różnica że Jeleń pojechał słabiej skro mecz zosatnie wygrany ????

Twoje wypowiedzi kompletnie nie nadają sie do sportu żużlowego !!! lecz do sportów inwidualnych ! Tu sie liczy wynik drużyny a nie jednostek.

ukłony

?????????
Jak wytrzeźwiejesz, napisz swą myśl raz jeszcze, tylko tym razem poprawnie stylistycznie i gramatycznie, bo nijak nie mogę rozszyfrować o co Ci chodzi. Będę zobowiązany.

ukłoniki
lucki73

Gość

#377 Postautor: Gość » 20 marca 2005, o 00:06

moja zdanie jest takie co do punktacji naszych zawodników :
Mysle ze duzo osob podzieli sie z racjÄ… mojego zdania!!

T.Piszcz - 9 punktów
A.Pietraszko - 13 stawiam za niego najwiecej poniewaz zna krosnienski tor badzo dobrze co potwierdza ub. wynik w krosnie gdzie zdobyl 13 punktów
M.Franków - 7
J.Jensen - 11
D.Jeleniewski 3-4
K.Kępa 4

Tak wiec wychodzi 9+13+7+11+3+4=47 lub ewentualnie 48, tyle mam nadzieje nasi zdobędą w krosnie i wygrają mecz!! pozdrawiam!

maloh
Szkółkowicz

#378 Postautor: maloh » 20 marca 2005, o 08:49

mks_montex pisze:moja zdanie jest takie co do punktacji naszych zawodników :
Mysle ze duzo osob podzieli sie z racjÄ… mojego zdania!!

... nie sÄ…dze, bo...

mks_montex pisze:K.Kępa 4

pierwszy mecz i 4 punkty :) - więcej od Jelenia :)
czyli jest lepszy ? 8)

a po za tematem - uwielbiam wasze sprzeczki, przynajmniej coÅ› sie dzieje, a nie to co u nas :roll:

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#379 Postautor: GRISZA » 20 marca 2005, o 09:06

Lucki ja chyba jeszcze jestem pijany 8) i jak mówią pijany pijanego zrozumie. Ale Hollego to ni cholery nie mogę.
CHŁOPIE NAWET JAK DRUZYNA WYGRA,A ZAWODNIK KTÓRY ZROBI 3 PKT JEST CIENKI !!! I TO BEZ DWÓCH ZDAŃ.Kreowanie Jelenia na gwiazdę Lublina wydaje mi się lekko przesadzone. Wiesz spójrz sobie na niektóre wyniki Wilka w Krośnie i tym samym tokiem myślenia możesz dojść do tezy ,że będzie nie do ugryzienia :wink:
Pzdr.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

tepy

#380 Postautor: tepy » 20 marca 2005, o 18:47

Jeszcze sie nigdy tak nie usmialem jak teraz czytajac wypociny niektorych. Jak cierpicie na nadmiar energii to zjedźcie na recznym,ulzy wam po za tym slyszalem o dwoch perwerach lublinskich.Ja slyszalem ze wasz jelen ma zrobic 16 w 5(nie bac sie to nie literowka) taki ma motor i slyszalem ze ojciec bedzie robil za chirliderke,tanczac kankana. Ja mam takie pytanie ile zrobiliscie rok temu punktow z Ostrowem na wyjezdzie??
Czesc ludzi jak widze ma tak na oko ze 14 lat i sa dyslektykami a Moze dysdebilami,wiara czyni cuda ale musi byc poparta argumentami
Dla waszej wiadomosci jestem starszy od wiekszosci tutaj na forum ale co ja tam krakus wiem :roll:

Snys
Zawodowiec

#381 Postautor: Snys » 20 marca 2005, o 18:53

tepy pisze: lublinskich.:

Co to znaczy ? :roll:

Dla waszej wiadomosci jestem starszy od wiekszosci tutaj na forum

A geografie miałeś ? Wiec wytlumacz co to znaczy "lublińskich" ?
Ostatnio zmieniony 20 marca 2005, o 18:59 przez Snys, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Vince

#382 Postautor: Vince » 20 marca 2005, o 18:56

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#383 Postautor: Lublin_Fan » 20 marca 2005, o 18:57

tepy pisze:Ja mam takie pytanie ile zrobiliscie rok temu punktow z Ostrowem na wyjezdzie??

49.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Gretzky

#384 Postautor: Gretzky » 20 marca 2005, o 18:58

tepy pisze: Ja mam takie pytanie ile zrobiliscie rok temu punktow z Ostrowem na wyjezdzie??

49

a co do dyslektykow to faktycznie masz cos z niego bo pisze "lubelskich" a nie "lublińskich" wiec zanim cos napiszesz to siegnij po slownik a oszczedzisz sobie troche wstydu, chyba zeTwoj nik jest adekwatny do Twojej inteligencji

Awatar użytkownika
papi
Trener

#385 Postautor: papi » 20 marca 2005, o 18:59

opadła, ale dalej nie jest do pozazdroszczenia, maja szczescie ze pojechali na Węgry bo inaczej musieli by startowac po kilku treningach, ale i tak wygra TŻ :D

Snys
Zawodowiec

#386 Postautor: Snys » 20 marca 2005, o 19:01

No jak wczoraj zobaczyłem foty stadionu w Krosnie to myslalem ze jakiś zalew czy co ?

Ale dzis o wieeele lepiej. Nie jest dobrze, ale szansa na mecz w terminie rośnie 8)

PODOBNO wedlug tvn (bo sam nie oglądałem) teraz ciepło do.....kwietniowego weekednu kiedy ma byc mróz :roll: A potem znow wiosna....

Awatar użytkownika
ravajas
Trener