mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębę
Krosno - Lublin 50:40
Dada, czy ja mam deja vu czy gdzieś już to czytałem
mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębę
Ale nawet jak pojedziesz samochodem to nie bój, nie bój i tak cię znajdę 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:
mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębęAle nawet jak pojedziesz samochodem to nie bój, nie bój i tak cię znajdę
To brzmi co najmniej jak groźby karalne...
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, o 15:27 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
-
Siwek Patataj
-
Gość
No prosze pogoda siÄ™ robi
oby tylko nie padało do 4 kwietnia.
Powątpiewam czy gospadarze zdąrzą przygotoać tor , mam nadzieje że 1 liga wymaga więcej profesjonalizmu niż druga.
O wynik jestem spokojny , bo wynik może być tylko jeden - wygra lepszy tego dnia.
Powoli trzeba chyba myśleć o wyjeździe , kiedy można wpłacać cash za wyjazd i kto będzie zbierał ?
Powątpiewam czy gospadarze zdąrzą przygotoać tor , mam nadzieje że 1 liga wymaga więcej profesjonalizmu niż druga.
O wynik jestem spokojny , bo wynik może być tylko jeden - wygra lepszy tego dnia.
Powoli trzeba chyba myśleć o wyjeździe , kiedy można wpłacać cash za wyjazd i kto będzie zbierał ?