Ultras-oprawa

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#101 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 09:16

peterix widać od razu, że należysz do tych 98%, ktore nie rozumiało napisu. Głosił on z tego co pamiętam mniej więcej " Serdecznie witamy w Lublinie". Gdzie tu jest coś PRZECIWKO Rzeszowowi :?: :roll: Gdzie rzucanie padliną :?: Jak chcesz coś skomentować to wypadałoby wypowiadać się w tematach o których ma się pojęcie, a tak robisz z siebie... :twisted:

peterix
Szkółkowicz

#102 Postautor: peterix » 21 marca 2005, o 09:33

Muszę Cię rozczarować Manitou bo ja akurat wiedziałem co miał głosić (dzięki forum :wink: ). Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.
Ale skoro ten napis uważasz za fajny element kibicowania to nasza dyskusja mija się z celem... Pozdro!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Geest
Senior

#103 Postautor: Geest » 21 marca 2005, o 10:05

peterix pisze:Muszę Cię rozczarować Manitou bo ja akurat wiedziałem co miał głosić (dzięki forum :wink: ). Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.
Ale skoro ten napis uważasz za fajny element kibicowania to nasza dyskusja mija się z celem... Pozdro!

jest jeszcze cos takiego jak 'poczucie humoru'...

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#104 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 10:19

peterix pisze: Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.

Muszę Cię rozczarować peterix - nie jestem członkiem FK więc pisani do mnie "chcieliście" jest pomyłką. Nie miałem nic wspólnego ze stworzeniem tej flagi, natomiast gdy ją zobaczyłem na stadionie, szczerze się uśmiałem. I chyba o to chodziło ludziom z FK.Tak jak pisze Geest - jest coś takiego jak poczucie humoru.
Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do życia.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#105 Postautor: $korzen$ » 21 marca 2005, o 10:58

Peterix gadasz jak bys byl dziadkiem w wieku 80 lat :wink: , zauwaz ze juz od pewnego czasu w Zielonce robia podobne transparenty, ktore na pierwszy rzut oka maja osmieszyc rywala ale z biegiem czasu wszyscy uwazaja to za swietny zart. To samo bylo podczas barazy wlasnie z TÅ»-em. No i jakos nigdy nie zauwazylem zeby ktos na Falubarz wrzucal za takie transparenty, wszystko jest robione po to ,zeby sie dobrze bawic.

peterix
Szkółkowicz

#106 Postautor: peterix » 21 marca 2005, o 14:39

Mnie osobiście flaga z Pacanowem też się podobała i wcale nie czułem się urażony. Ale tu akurat humor był dość czytelny. Może to rzecz gustu, ale mnie pozdrowienia Rzeszowa cyrulicą nie przekonało. Tak samo jak nazywanie kibiców rzeszowskich Józkami z Mojżeszowa. Cóż, kwestia gustu.
Ale to zupełnie inny temat... i nie rozwijajmy go tu bo się admini wnerwią :wink:
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#107 Postautor: GRISZA » 21 marca 2005, o 16:10

Holly powiem Ci jedno - JESTEŚ ŻAŁOSNY ...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Gość

#108 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 16:44

Holly powiem Ci jedno - JESTEŚ ŻAŁOSNY ...

zawsze sie znajdzie w stadzie jakaÅ› czarna owca :D

Mam prawo was nienawidzieć , i z niego korzystam.Oczywiście nie nienawidze Ciebie kolego lecz ogół ktory jest zwany Marma Polskie Folie Rzeszów.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, o 16:56 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#109 Postautor: dannie » 21 marca 2005, o 16:55

po pierwsze: ale dyskusja! ;)

po drugie: ja tez chce odpowiedziec na pytanie Bimmera.
Odp. Bo niektorych to kreci, niektorym oprawy sie podobaja, sporo osob lubi przyjsc na stadion i troche pokrzyczec... wiele osob mecz traktuje jako szanse do dobrej zabawy (bo dla kibicow sport to chyba rozrywka?) - a ze kazdego bawia troszke inne rzeczy to juz inna sprawa... ;)

po trzecie: FK i KK nie rywalizuja! bo niby na jakiej plaszczyznie? oprawa KK nie przeszkadza naszej oprawie - wszystko moze sie uzupelniac... np. na meczu z Zielona race byly Fanklubowe a napis TÅ» LUBLIN - KK... jak juz pisalem nie musimy sie kochac ani nienawidzic - jest jeszcze cos pomiedzy - mam tylko nadzieje ze KK wysiagnie w tym roku jakies wnioski i poprawi to i owo...

po czwarte: popieram kwestie dotyczace rozruszania I luku! ;)
Obrazek

Gość

#110 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 16:59

po czwarte: popieram kwestie dotyczace rozruszania I luku!

ja jestem stałym byalcem 1-łuku , ale co ja mogę sam :D jeżeli zbierzę sie grono chętnych chętnie sie zorganizujemy.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#111 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 17:06

Holly, a w którym miejscu na pierwszym łuku :?: W sektorze sąsiadującym od lewej strony z sektorem gości :?: Bo jeżeli tak to napewno nie będziesz sam. Siedzi tam cała ekipa, która drze się ile tylko może, ale jest nas maksymalnie 10-15 osób. Jeżeli masz do nas blisko to zapraszamy serdecznie. Każde gardło się przyda :lol: