Gawrzyk pisze:piłkarze mają ten komfort ze moga pojechać do Piździchowic i tam grać. Torów żuzlowych nie ma na podorędziu.
czemu... przecież w Głusku jest
pozdrawia w nieutulonym żalu:
Rafał Borowski
JAG pisze:po h. nam monitoring???czy komukolwiek stało sie coś złego na meczu żuzlowym w Lublinie?
przecież to paranoja!!jakim prawem chcą nam zamknąć stadion?
gorączki dostałam z tego wszystkiego
Czarek pisze:A czy w Piździchowicach i Głusku jest monitoring?
Czarek pisze:ravajas pisze:Gawrzyk pisze:piłkarze mają ten komfort ze moga pojechać do Piździchowic i tam grać. Torów żuzlowych nie ma na podorędziu.
czemu... przecież w Głusku jest
A czy w Piździchowicach i Głusku jest monitoring?
Koper pisze:Manitou pisze:Ktoś kiedyś podawał link na forum UM, czy czegoś takiego. Mógłby to zrobić jeszcze razbo zaginął po włamaniu, a dobrze by było rozpocząć od pikietowania właśnie tego forum.
http://www.um.lublin.pl/pl/
Tam aby dostac sie do watku o stadionie nalezy kliknac na:Czym zyje miasto-forum a nastepnie Gospodarskim okiem.
Johnny Bravo pisze:Zadziwia mnie zaślepienie Krzysia oraz Luckiego.
Johnny Bravo pisze:Dziennikarze pojęli, wiekszość forumowych kibiców pojęła, że wina leży po stronie MOSiR.
ravajas pisze: pewne kroki ze strony urzędników trzeba było podejmować w odpowiednim czasie, a nie przeddzień ligi. Winnych znaleźć i przykładnie ukrać!
pozdrawia:
Rafał Borowski
papi pisze:Czarek pisze:ravajas pisze:Gawrzyk pisze:Czarek w Piździchowicach i GÅ‚usku nie musi być monitoringu bo obowiazek zainstalowania monitoringu nadano OSIR-owi w Zamosciu, Hali MOSIR, stadionowi MOSIR Bystrzyca w Lublinie i stadionowi w ÅÄ™cznej i tylko stadion przy Zygmuntowskich nie podjal zadnych dzialan, dlatego motor moze grac gdzie chce, np. w lubartowie, tam nie ma monitoringu, ale oni nie dostali takiego obowiazku, koniecznosc miala łęczna - zrobila i motor teraz prowadzi z nimi rozmowy na temat ewentualnej gry na stadionie górnika
Johnny Bravo pisze:Jeszcze chciałbym się podzielić jedną uwagą. Zadziwia mnie zaślepienie Krzysia oraz Luckiego. Dziennikarze pojęli, wiekszość forumowych kibiców pojęła, że wina leży po stronie MOSiR. Kolegi Majora nie wymienię bo jak sam przyznał jest urzędnikiem, wieć to oczywiste dla niego , że wina jest klubuChoć po wpisie Gawrzyka Lucki już się nie odezwał. Czyżby zrozumiał
meesha pisze:Koper pisze:Manitou pisze:Ktoś kiedyś podawał link na forum UM, czy czegoś takiego. Mógłby to zrobić jeszcze razbo zaginął po włamaniu, a dobrze by było rozpocząć od pikietowania właśnie tego forum.
http://www.um.lublin.pl/pl/
Tam aby dostac sie do watku o stadionie nalezy kliknac na:Czym zyje miasto-forum a nastepnie Gospodarskim okiem.
Na wszelki wypadek bezpośredni link do właściwego działu jakby ktoś nie mógł trafić:
http://www.um.lublin.pl/phpBB2/viewforu ... ce62f43bd3
Co do pikiety pod UW to wydaje mnie się, że wtorek po świętach to nie za dobry termin - wszystkie urzędasy-darmozjady będą się jeszcze wypasać w swoich chałupach, choć z drugiej strony dobry - bo wolny od szkoły więc i frekwencja lepszaW sumie najważniejsze, żeby nas pokazali w telewizorze (TeleExpress, Wiadomości, Fakty w TVN i Wydarzenia w Polsacie powinny wystarczyć
![]()
)
Johnny Bravo pisze:Jestem przekonany, że wojewoda da zgodę jeśli Drabko zacznie zagęszczać ruchy. Wojewoda też człowiek i wątpie, aby chciał zadrzeć z kibicami. Toż to pewna przegrana.
Jeszcze chciałbym się podzielić jedną uwagą. Zadziwia mnie zaślepienie Krzysia oraz Luckiego. Dziennikarze pojęli, wiekszość forumowych kibiców pojęła, że wina leży po stronie MOSiR. Kolegi Majora nie wymienię bo jak sam przyznał jest urzędnikiem, wieć to oczywiste dla niego , że wina jest klubuChoć po wpisie Gawrzyka Lucki już się nie odezwał. Czyżby zrozumiał
Hollywood pisze:Ludzie nie panikujcie ! przecież to bzdura !!!! do Warszawy napeno nie przeniosą drużyny bo to jest ekonomicznie niemożliwe !!!!
Albo wiec dopuszczą stadion do rozgrywek albo trzba bedzie wycofać klub z rozgrywek 1 ligi.
W drugiej też nie - ewentualnie przy pustych trybunach. Monitoring nie jest wymogiem PZM dla 1 ligi żużla - jest wymogiem wojewody do wydania zgody na organizowanie imprez masowych na stadionie przy Al. Zygmuntowskich 5 w LublinieŚliwa pisze:Hollywood pisze:Ludzie nie panikujcie ! przecież to bzdura !!!! do Warszawy napeno nie przeniosą drużyny bo to jest ekonomicznie niemożliwe !!!!
Albo wiec dopuszczą stadion do rozgrywek albo trzba bedzie wycofać klub z rozgrywek 1 ligi.
To zawaliste pocieszenie zamiast ścigać sie w 1 lidze będziemy jeździć w drugiej.