Z góry dzięki za info!!
Wyjazd do Krosna-OSTATNIA SZANSA
-
Gość
- NaughtyBoy
-
Gość
-
Gość
Wystarczylo poczytac troche temat o meczu...
Ceny biletów (sezon 2005):
Szkolny: 8 zł
Normalny: 15 zł
Trybuna (zadaszona): 18 zł
Program: 3 zł
za http://members.lycos.co.uk/kkzkrosno/
EDIT:
Niektorym link do strony nie wystarcza
POzdr...
Ceny biletów (sezon 2005):
Szkolny: 8 zł
Normalny: 15 zł
Trybuna (zadaszona): 18 zł
Program: 3 zł
za http://members.lycos.co.uk/kkzkrosno/
EDIT:
Niektorym link do strony nie wystarcza
POzdr...
MOTORLUBLIN
Wolnych miejsc jest ok. 30. Jeśli zainteresowanie będzie dużo większe jest możliwość wynajęcia drugiego autokaru (na ok. 50) osób. Jak Mikas się w końcu obudzi
to poda dokładniejsze informacje - bo ja to się za bardzo nie znam
Napisałem tylko dla orientacji uprzedzając kolejne 20 postów o treści "A ile jest miejsc wolnych
"...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Re: Wyjazd do Krosna
sting126 pisze:Fan Klub organizuje wyjazd na mecz ligowy do Krosna. Cena tego wyjazdu to 25 zl, pieniadze beda zbierane we wtorek (30.04) w Pubie Tequilla przy ulicy Zachodniej 3 od godziny 18 i w czwartek (1.04) na stadionie w godzinach 10-14. Szczegolowe informacje pod numerami 693 549 664 oraz
502 428 372. Pozdrawiam
Jesli sie nie myle to 30 MARCA jest w srode a nie we wtorek, prosze o sprecyzowanie!!!
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
kasa bedzie zbierana we wtorek 29 marca, Tequilla ul. Zachodnia 3 (boczna Nadbystrzyckiej) od godziny 18. Jesli chodzi o zbieranie na stadionie, to juz sam Sting sie wypowie
Ale chodzi na 99% o czwartek (31 marca), godziny 10-14.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Gość
Hollywood pisze:Zarezerwujcie mi miejsce w autokarze nr 1 , żeby potem nie bylo nie sie nie zabiore![]()
Kase przyniose w wtorek do Tequilli.
Zasada jest taka-najpierw kasa, pozniej rezerwacja. a miejsce nr 1 juz zarezerwowane dla przewodnika wycieczki
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- ..::Maszni::..
- Kontakt:
Wyjaz do Krosna
Mam pytaanko odnosnie wyjazdu.Jesli mam nie ukonczone 18 lat, a dokladnie 16 moge jechac na meczyk do Krosna bez opiekuna?CZy koniecznie trzeba byc z pełnoletnim opiekunem.Prosze o odpowiedz
Dziex
Dziex
..::NA ZAWSZE Z TOBÄ„::..
Re: Wyjaz do Krosna
Maszni pisze:Mam pytaanko odnosnie wyjazdu.Jesli mam nie ukonczone 18 lat, a dokladnie 16 moge jechac na meczyk do Krosna bez opiekuna?CZy koniecznie trzeba byc z pełnoletnim opiekunem.Prosze o odpowiedz
Dziex
mozesz jechac bez opiekuna
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Gość
Mam pytaanko odnosnie wyjazdu.Jesli mam nie ukonczone 18 lat, a dokladnie 16 moge jechac na meczyk do Krosna bez opiekuna?CZy koniecznie trzeba byc z pełnoletnim opiekunem.Prosze o odpowiedz
Nie no chłopie opiekuna trza mieć w tym wieku.
Jak kupisz flaszke , to będe twoim opiekunem.Mówie poważnie.
Hollywood pisze:Mam pytaanko odnosnie wyjazdu.Jesli mam nie ukonczone 18 lat, a dokladnie 16 moge jechac na meczyk do Krosna bez opiekuna?CZy koniecznie trzeba byc z pełnoletnim opiekunem.Prosze o odpowiedz
Nie no chłopie opiekuna trza mieć w tym wieku.
Jak kupisz flaszke , to będe twoim opiekunem.Mówie poważnie.
UWAGA! dochodzi tu do demoralizacji dziecka, a może do czegoś więcej...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Gość
Uwaga Fan Klub nauczony poprzednim sezonem, gdy ludzie rezerwowali miejsca a poźniej nic nie mówiąc nie wybierali sie na wyjazd i w autokarze były wolne miejsca a na dodatek nie było za nie zapłacone,w tym sezonie rezerwacja następuje dopiero po zapłacie za wyjazd,żadnych wcześniejszych rezerwacji nie ma. Wpłata za wyjazd=rezerwacja. Innej możliwości nie ma.
Druga sprawa, każdy jest zapisywany na listę z imienia i nazwiska(nie wchodzą w grę żadne nicki itp.) wiąże sie to z tym,że gdyby się okazało,że ktoś w czasie wyjazdu nie będzie potrafił się w miarę przyzwoicie zachować, poprostu więcej się z FK na żaden wyjazd nie wybierze.Wiadomo,że nikt nie będzie wymagał niewiadomo czego jeśli chodzi o zachowanie,ale gdy ktos przekroczy granice zdrowego rozsądku to będzie to jego ostatni wyjazd z FK.
P.S.I jeszcze raz napisze,żeby juz nie było żadnych wątpliwości, bo wcześniej wkradł sie błąd. Zapisy na wyjazd będą miały miejsce we wtorek 29.03. w Pubie Teqilla od godz. 18.00 oraz w czwartek 31.03. na stadionie w godzinach 10.00-14.00
Druga sprawa, każdy jest zapisywany na listę z imienia i nazwiska(nie wchodzą w grę żadne nicki itp.) wiąże sie to z tym,że gdyby się okazało,że ktoś w czasie wyjazdu nie będzie potrafił się w miarę przyzwoicie zachować, poprostu więcej się z FK na żaden wyjazd nie wybierze.Wiadomo,że nikt nie będzie wymagał niewiadomo czego jeśli chodzi o zachowanie,ale gdy ktos przekroczy granice zdrowego rozsądku to będzie to jego ostatni wyjazd z FK.
P.S.I jeszcze raz napisze,żeby juz nie było żadnych wątpliwości, bo wcześniej wkradł sie błąd. Zapisy na wyjazd będą miały miejsce we wtorek 29.03. w Pubie Teqilla od godz. 18.00 oraz w czwartek 31.03. na stadionie w godzinach 10.00-14.00