ODWOŁAĆ 1 KOLEJKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

żużel w Lublinie

CZY POWINNO SIĘ PRZEŁOŻYĆ 1 KOLEJKĘ I NIE ORGANIZOWAĆ IMPREZ MASOWYCH W NAJBLIŻSZYM CZASIE?

TAK
9
75%
TAK
3
25%

Liczba głosów: 12

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

ODWOŁAĆ 1 KOLEJKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1 Postautor: WojtekF » 1 kwietnia 2005, o 22:42

Może mój temat zabrzmi trochę prowokacyjnie, ale jak niczego innego w świecie, jestem pewien jednego.

Opcja do wyboru jest tylko jedna
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#2 Postautor: papi » 1 kwietnia 2005, o 22:48

oczywiscie ze tak bez wzgledu co sie stanie do niedzieli watpie zeby zawodnicy byli w stanie sie w 100% skupic na jezdzie, to po prostu nie ma sensu, bo moze przyniesc tylko kolejne kontuzje, sytuacja jaka nas spotkala jest bardzo ciezka i mysle ze nie ma sensu rozgrywac zadnych meczy nie tylko zuzlowych bo szczegolnie Polacy (choc nie tylko) na pewno bardzo ta sytuacje przezywaja, a w takich sytuacjach potrzebny jest odpoczynek a nie stres zwiazany z zawodami

Gość

#3 Postautor: Gość » 1 kwietnia 2005, o 22:57

Moim zdaniem , jeśli JP II będzie żył , ale będzie w stanie złym , powinna sie odbyć kolejka żużlowa.Lecz przed spotkaniem powinna sie odbyć dluga modlitwa na stadionie prowadzona przez kapelana !!!
Właśnie w gronie publiczności żużlowej na stadionie powinno sie oddać cześć oraz złożyć hołd Papieżowi.
Prosze nie odbierać mojego postu jako brak poszanowania , lecz jako właśnie oddanie cześci przez kibiców żużlowych oraz zawodników , a życie toczy sie dalej. :cry:

Snys
Zawodowiec

#4 Postautor: Snys » 1 kwietnia 2005, o 23:01

No wlasnie, we Włoszech zdecydowali ze bedą odwoływać wszelkie zawody ale tylko w wypadku śmierci Papieża.

Juz sam nie wiem,ale moze niech lepiej odwołają....

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#5 Postautor: Carew » 1 kwietnia 2005, o 23:06

Moim zdaniem 1 kolejka może się odbyć ale aby nie było jakiś specjalnych powitan,prezentacji bez zadnych wielkich zabaw z tej okzaji.
Wszystko powinno byc skromnie zrobione, ale oczywiście przed meczem bezpośrednio powinna odbyć się modlitwa wspólna na znak ze jestesmy wraz z Janem Pawłem II i ze wierzymy w jego powrót do zdrowia.

Prosze nie odbierać tego za braka szaczunku dla 2 osoby w potrzebie,ale jak tez Holly napisał życie toczy się dalej.
----- FORZA JUVE -----

Shack
Administrator

#6 Postautor: Shack » 1 kwietnia 2005, o 23:10

nie macie już innych tematów ? co to wogole za ankieta, zamykam a rano usuwam