10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Buber
Kontakt:

#26 Postautor: Buber » 2 kwietnia 2005, o 20:44

Gelo pisze:Żeby trochę rozruszac temat i częsciowo odpowiedziec na pierwszy wpis postanowilem przytoczyć klasyka.
Jesli ja mógłbym cos poradzić, to proponuje taki scenariusz "przyjęcia" ukraińców w Lublinie. Proponuje od razu na dobry poczatek,jeszcze przed meczem wyłapać ich co do jednego.Następnie zebrać ich w jednym pomieszczeniu i pojedynczo wzywać na przesłuchanie.podczas przesłuchania dozwolone tortury to: nakłuwanie,przypalanie,zrywanie paznokci oraz bicie z plaskacza. Nastepnie,jak juz wszystko wyspiewaja,radzę zabrać im wszystkie hrywny, i zamienić na złotówki. Za kase kupić sztychy od łapat (jesli macie NOMI, to sa po ok 6-8zł) i z owymi sztychami dojechac józków na meczu.Regularnie wpieprzać im po co trzecim biegu, a po kazdym biegu dozwolone jest ublizanie,plucie rzucanie jajami w strone józków. Po meczu wpieprzyc im bardzo mocno,tak,zeby sobie nie myśleli, i zeby odechciało im sie przyjeźdzać raz na zawsze, a następnie wypuścić w stronę powrotną.następnie dogonić na wysokości Kraśnika, i znów wpierdzielić.Znów wypuscić,ale pod Stalową Wolą,kiedy sie już nie będą spodziewać,znów złapać i wpierdzielić.Podczas tego wpierdolu mozna równiez powybijac szyby w ukraińskim Ikrausie,co by mieli klimę aż do mojrzeszowa. Na koniec,juz przed samym mojrzeszowem,przez wybite okno wrzucic im do środka gaz łzawiacy, i kiedy będą wyłazić kaszlając z autobusu, czekac koniecznie przed wejściem i bić po plecach sztychami. Następnie trzeba ich wszystkich wytruć, zawieść otrutych pod pomnik wielkiej kuciapy, i ułożyć z nich napis: MARNY MOJRZESZÓW

Hmmm, dziwne. Jak czasami jakiś tarnowiak napisał coś w tym stylu to to nawet śmieszne było, śmiałem sie mimo, że własnej drużyny. A to ? Autor wyraźnie próbuje byc śmieszny, ale coś nie bardzo mu to wychodzi ...]

Cieszy mnie, że w końcu ktoś zaczyna zwracać uwagę na osobników którym jedynym celem bycia na tym forum jest obrażanie Rzeszowa.

Upominajcie ich, bo kilku takich dałnów potrafi zepsuć obraz Was wszystkich.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#27 Postautor: jas » 2 kwietnia 2005, o 20:48

te, Buber, a nie zauwazyles, ze to co wkleil Gelo to cytat z "jakiegos tarnowiaka" :lol: :lol: :lol: ?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#28 Postautor: Jasiek_Sydney » 3 kwietnia 2005, o 01:44

Gelo, sam to wymysliles? :D

Bo Proboszcz nigdy cos takiego nie pisal. :wink:

P. S. Rzeszow wygra. :P
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#29 Postautor: Gelo » 3 kwietnia 2005, o 09:40

Jasiek_Sydney pisze:Gelo, sam to wymysliles? :D

Bo Proboszcz nigdy cos takiego nie pisal. :wink:

P. S. Rzeszow wygra. :P

1. a skÄ…d
2. owszem
ps - owszem

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#30 Postautor: Lublin_Fan » 3 kwietnia 2005, o 11:16

No i już mam nerwa :?
Mecz z Krosnem zapewne przełożą na 22 maja bo wtedy jest termin rezerwowy. Zatem musimy przeboleć ukraińską szarańczę na sam początek sezonu :?

Co ja będę ukrywał.... to jest klub którego nie lubie najbardziej ze wszystkich. Za napinactwo, pyskówki i wrzuty na naszych zawodników (a na punkcie Piszcza jestem przewrażliwiony), w których dominowali gimnazjaliści Kamil, haj i inni.

Nie ma innego wyjścia jak wygrać to. Kwestie finansów i składów obu ekip schodzą na dalszy plan bo przegrać z józkami na własnym torze to hańba. Patrząc obiektywnie skłąd mają silniejszy od nas i organizacyjnie również stoją piętro wyżej. Ale taka rola kibica, żeby wierzyć w swoich. Wynikiem moich marzeń byłoby 75 - 15, w tym 4 defekty śledzia i jeden płot miesiąca. Jednak 46-44 dla naszych zadowoli mnie w zupełności :)

Pozdr. :lol:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#31 Postautor: $korzen$ » 3 kwietnia 2005, o 11:35

Ojjj ciezko bedzie ciezko, nie ma co ukrywac, personalnie i organizacyjnie Jozki bija nas na glowe i mimo ze nie wypada mi tego pisac, z remisu bede zadowolony jak ze zwyciestwa. Torem takze ich nie zaskoczymy, bo Janusz mimo wszystko wie co i jak, a betonu przeciez takze nie zrobimy :P Wiecej wiedziec bedziemy juz w srodku tygodnia, bo jak cwierkaja wrobelki od wtorku nasi maja trenowac, mile widziany byl by takze Jesper. Ciekawe czy potwierdzi sie to o czym mowil dyro, ze odpuszczania treningow nie bedzie.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#32 Postautor: jataman20 » 3 kwietnia 2005, o 11:37

patrząc racjonalnie na sprawe to uwazam że dwumecz przegramy ale u siebie musimy sie postarac i ich pojechać. Problem jest w tym że nasz specyficzny tor nie bedzie tak wielce specyficzny dla rzeszowa w tym roku poniewaz jest tam i śledz i stachyra(nie chce mi sie pisac ich z duzej litery:-/) i moga sobie całkiem nieżle radzic...

p.s:a moze zbierzemy my kibice tak po złotówce przed meczem uzbieramy z 5 tyś zł i pójdziemy do parku maszyn darka śledzia...jestem przekonany ze napewno nie odmówi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
;]

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#33 Postautor: WojtekF » 3 kwietnia 2005, o 11:45

Za napinactwo, pyskówki i wrzuty na naszych zawodników (a na punkcie Piszcza jestem przewrażliwiony), w których dominowali gimnazjaliści Kamil, haj i inni.

Wybacz Lublin_Fanie, ale takie teksty niczemu dobremu nie służą. Zresztą kibice rzeszowscy mogliby napisać "i vice versa", gdyż pyskówki i obraźliwe teksty to domena obydwu stron.

Ciekaw jestem Gelo, czy podpisałbyś się imieniem i nazwiskiem pod przytoczonym przez Ciebie tekstem.

Jeśli chodzi o wynik to na razie na zasadzie "czuja" obstawiam 50-40 dla Lublina, co wynika z faktu, iż w sezonach 2003-2004 tor przy al. Zygmuntowskich nie leżał Stalowcom.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Michael

#34 Postautor: Michael » 3 kwietnia 2005, o 12:00