Ale za to motocykl jakoś dziwnie znajomy, chyba sam nie może się zdecydować w czyich barwach pojedzie w 2 kolejce
10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
Talib pisze:"http://stal.rzeszow.pl/news//fullnews.php?id=922 - jakis ten Darek zmieniony "
Ale za to motocykl jakoś dziwnie znajomy, chyba sam nie może się zdecydować w czyich barwach pojedzie w 2 kolejce
Tu na zdjeciu obie lubelskie gwiazdeczki i znajomy motocykl to ma Dawidek, ale Darek to jakos niebardzo podobny do tego z zeszlego roku...

METHANOL ADVENTURE TEAM
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Może Dawid dalej jest sponsorowany przez Sipmę. 
Ostatnio zmieniony 4 kwietnia 2005, o 14:58 przez K.A.M.I.L., łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
- WojtekF
- Szkółkowicz
ale nie probuj wmawiac innym że wyłącznie na ich podstawie można przewidziec wynik meczu.
Mikas
Ale ja siÄ™ nie upieram, ja nic nikomu nie wmawiam.
Te czynniki, które wymieniłeś również są bardzo ważne i mam tego świadomość. Jednak kwestie związne z inwestowaniem w sprzęt są trudne do dostrzeżenia dla kibica. Z "Tygodnika Żużlowego" czy stron żużlowych czy też żużlowych mediów można się dowiedzieć, ile zawodnicy otrzymali na sprzęt, gdy dokładnie śledzi się media i strony. Ale ile dani zawodnicy zainwestowali z tych otrzymanych pieniędzy na sprzęt, to już wie tylko Pan Bóg i Księża, u których Ci zawodnicy się spowiadają.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Talib pisze:"Tu na zdjeciu obie lubelskie gwiazdeczki i znajomy motocykl to ma Dawidek, ale Darek to jakos niebardzo podobny do tego z zeszlego roku... "
No fakt, ale ja jakoś nigdy nie rozpoznawalem zbyt dobrze rzeszowskich zawodników.
a teraz jak maja kosmiczne kevlary to juz w ogole bedzie ciezko...
METHANOL ADVENTURE TEAM
WojtekF to jak zawodnicy inwestują w sprzęt można właśnie przekonać sie m.in obserwując ich dotychczasową karierę i na tej podstawie można w pewnym stopniu stwierdzić czy dany zawodnik większośc kasy przeznaczy na sprzęt czy na przyjemności.Nie jest to az tak niemożliwe do ocenienia.
-
hayabusarider
Coś mi się wydaje iż,aura "pomoże" nam w przygotowaniu się do niedzielnego meczu
z Józkami.W sobotę zapowiadane są intensywne opady deszczu.W niedzielę także ma pokropić.
Także jeśli pogoda się sprawadzi, mecz może się nie odbyć.
Ciekawe na kiedy wtedy przeniosÄ… ten arcyciekawy meczyk?
Więc znów miałaby się opóżnić inauguracja sezonu?
z Józkami.W sobotę zapowiadane są intensywne opady deszczu.W niedzielę także ma pokropić.
Także jeśli pogoda się sprawadzi, mecz może się nie odbyć.
Ciekawe na kiedy wtedy przeniosÄ… ten arcyciekawy meczyk?
Więc znów miałaby się opóżnić inauguracja sezonu?