Ale za to motocykl jakoś dziwnie znajomy, chyba sam nie może się zdecydować w czyich barwach pojedzie w 2 kolejce
10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
Talib pisze:"http://stal.rzeszow.pl/news//fullnews.php?id=922 - jakis ten Darek zmieniony "
Ale za to motocykl jakoś dziwnie znajomy, chyba sam nie może się zdecydować w czyich barwach pojedzie w 2 kolejce
Tu na zdjeciu obie lubelskie gwiazdeczki i znajomy motocykl to ma Dawidek, ale Darek to jakos niebardzo podobny do tego z zeszlego roku...

METHANOL ADVENTURE TEAM
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Może Dawid dalej jest sponsorowany przez Sipmę. 
Ostatnio zmieniony 4 kwietnia 2005, o 14:58 przez K.A.M.I.L., łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
- WojtekF
- Szkółkowicz
ale nie probuj wmawiac innym że wyłącznie na ich podstawie można przewidziec wynik meczu.
Mikas
Ale ja siÄ™ nie upieram, ja nic nikomu nie wmawiam.
Te czynniki, które wymieniłeś również są bardzo ważne i mam tego świadomość. Jednak kwestie związne z inwestowaniem w sprzęt są trudne do dostrzeżenia dla kibica. Z "Tygodnika Żużlowego" czy stron żużlowych czy też żużlowych mediów można się dowiedzieć, ile zawodnicy otrzymali na sprzęt, gdy dokładnie śledzi się media i strony. Ale ile dani zawodnicy zainwestowali z tych otrzymanych pieniędzy na sprzęt, to już wie tylko Pan Bóg i Księża, u których Ci zawodnicy się spowiadają.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Talib pisze:"Tu na zdjeciu obie lubelskie gwiazdeczki i znajomy motocykl to ma Dawidek, ale Darek to jakos niebardzo podobny do tego z zeszlego roku... "
No fakt, ale ja jakoś nigdy nie rozpoznawalem zbyt dobrze rzeszowskich zawodników.
a teraz jak maja kosmiczne kevlary to juz w ogole bedzie ciezko...
METHANOL ADVENTURE TEAM
WojtekF to jak zawodnicy inwestują w sprzęt można właśnie przekonać sie m.in obserwując ich dotychczasową karierę i na tej podstawie można w pewnym stopniu stwierdzić czy dany zawodnik większośc kasy przeznaczy na sprzęt czy na przyjemności.Nie jest to az tak niemożliwe do ocenienia.