Lubelskie programy żużlowe
Jeśli jednak coś by się miało zmienić z programami w Lublinie to mwszystko tylko nie format. Niech zostanie A5 tylko więcej stron, bo A4 jest po prostu NIEPORĘCZNY

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A4? to moze od razu B1? Format powinen zostać taki jeki jest.
Do tabelek i ich czytelności (w tym roku) nic nie mam. Niech tak zostanie.
Powinno być jeszcze dodatkowo 4 stronki (czyli jedna kartka A4) z jakimiś ciekawostkami, statystykami, wywiadami i byłoby idealnie. ciut lepszy papier i.. moglbym za coś takiego płacić nawet 3-4 zł.
Do tabelek i ich czytelności (w tym roku) nic nie mam. Niech tak zostanie.
Powinno być jeszcze dodatkowo 4 stronki (czyli jedna kartka A4) z jakimiś ciekawostkami, statystykami, wywiadami i byłoby idealnie. ciut lepszy papier i.. moglbym za coś takiego płacić nawet 3-4 zł.
większość kibiców wolałaby zapłacić więcej za program, który wyglądałby jak program a nie jak do tej pory - kawałek makulatury. powinno być więcej informacji związanych z żużlem i inny układ tabeli.tu się zgadzam z gawrzykiem.nie potrzeba powtarzać nazwisk. a i sponsorów mozna umieścić gdzieś indziej a nie wplatac do tabeli.poczekamy,zobaczymy.
Ja drukuję sobię sam programy przed każdym meczem i tylko okazjonalnie kupuję programy (np. mecz barażowy w Zielonej Górze). Jestem z nich bardzo zadowolony, nie muszę często kreślić nazwisk zawodników. Program, jest przejrzysty, bez zbędnych reklam. Statystyki, informacje o zawodnikach itp. mogę sobię przeczytać w necie.
Drukowanie programów polecam każdemu, szczególnie że w sieci są dostępne gotowe arkusze, gdzie wpisuje się tylko składy drużyn.
Programy można sciągnąć ze stronki - http://www.lotosgdansk.pl
Drukowanie programów polecam każdemu, szczególnie że w sieci są dostępne gotowe arkusze, gdzie wpisuje się tylko składy drużyn.
istred pisze:Drukowanie programów polecam każdemu, szczególnie że w sieci są dostępne gotowe arkusze, gdzie wpisuje się tylko składy drużyn.
jak chcecie sami drukowac to moge polecic strone http://www.speedwayzone.prv.pl/ tutaj sa programy na wszystkie zawody - lige, gp, dps i inne; pzdr
-
Gość
Programy najprawdopodobniej będą droższe (jeśli ktoś chce kupić niech weźmie parę złotych więcej, żeby nie było przykrej niespodzianki przy kasie) a czy lepsze to sobie każdy oceni po pierwszym meczu
A w zasadzie to nie zaszkodziłoby gdyby ktoś z kręgów "klubowych" podał jakie będą ceny biletów i programów na mecz ze Stalą Rz. bo do meczu 4 dni a nigdzie chyba nie ma takiej informacji
A w zasadzie to nie zaszkodziłoby gdyby ktoś z kręgów "klubowych" podał jakie będą ceny biletów i programów na mecz ze Stalą Rz. bo do meczu 4 dni a nigdzie chyba nie ma takiej informacji
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Gość
-
Gość
Gawrzyk pisze:Śliwa pisze:Też jestem ciekawy ale coś mi się zdaje że zmian nie będzie. Mogli by zrobic drozsze ale naprawde dobre programy.![]()
Bo te co były w sezonie 2004 to każdy wie
Zmiany będą i to spore. Począwszy od treści, skończywszy na cenie.
Będzie coś do poczytania, trochę zdjeć, troche statystyk. Różnica diametralna.
Ceny biletow bez zmian, program 5 zł .
Sporo bo aż 5 złotych ale jezeli ma byc naprawde fajny z fotkami,komentarzami itd to ja się na to zgadzam
Gawrzyk pisze:Zmiany będą i to spore. Począwszy od treści, skończywszy na cenie.
Będzie coś do poczytania, trochę zdjeć, troche statystyk. Różnica diametralna.
Ceny biletow bez zmian, program 5 zł .
to dobrze ze bedzie jakas zmiana, cena tez mi nie przeszkadza, ale mam nadzieje, ze sam program do wypelniana bedzie mial jak kiedys 2 strony, a nie 8 jak ostatnio, a nowe dodatki to spoko, pamietam program z Wawy gdzie byla sylwetka jednego zawodnika WKM i informacje o klubie gosci, mam nadzieje ze to wlasnie bedÄ… te nowe elementy
-
sledzio