Hollywood pisze:Lucki ja Cie widze w piątek w Krośnie i nie ma tłumaczeń !!! bo inaczej to będziesz już skończony pluszowy misiu.
<ignore>
lucki73
lucki73 pisze:[...]choć uczciwie zdobytych było 6 punktów + bonus, bo 1 punkt zdobyty został na upadku Barana, a Jeleń w ogóle nie liczył się w tym biegu[...]
kdsz pisze:lucki73 pisze:[...]choć uczciwie zdobytych było 6 punktów + bonus, bo 1 punkt zdobyty został na upadku Barana, a Jeleń w ogóle nie liczył się w tym biegu[...]
3: Jeleniewski, Pietraszko, Rempała, Baran 5:1 (3pkt)
5: Max, Pietraszko, Jeleniewski, Śledź 3:3 (1+1)
9: Rempała, Jensen, Jeleniewski, Baran (up) (1+1)
10: Kuciapa, Jeleniewski, Pietraszko, Stachyra 3:3 (2)
12: Śledź, Pietraszko, Miesiąc, Jeleniewski 2:4 (0)
15: Max, Pietraszko, Kuciapa, Jeleniewski 2:4 (0)
W sumie 7+2 a nie 1 jak byłeś łaskaw napisać. Zero w biegu 12 to efekt słabnącej maszyny, więc suma szczęścia i pecha wyszła na 0 [szczęściem nazywam upadek Barana].
PS. Gelu, czy ja używam wobec Ciebie sformułowań w stylu "człowieczku" etc.? Odrobinkę kultury osobistej w stosunku do adwersarza proponuję, a wtedy nawet gdy będziemy mieli odmienne zdania, będziemy się wzajemnie szanowali.
Poza tym "odbij" już w bok proszę i daj mi spokój. Nie podobają Ci się moje symulacje, omijaj moje wpisy, ok? Z góry dzięki
Gelo pisze:PS. Gelu, czy ja używam wobec Ciebie sformułowań w stylu "człowieczku" etc.? Odrobinkę kultury osobistej w stosunku do adwersarza proponuję, a wtedy nawet gdy będziemy mieli odmienne zdania, będziemy się wzajemnie szanowali.
Jak sie obserwuje narastająca głupotę trudno zachowac kulturęPoza tym "odbij" już w bok proszę i daj mi spokój. Nie podobają Ci się moje symulacje, omijaj moje wpisy, ok? Z góry dzięki
Staram sie to robić ale niestety - nie sposób omijać te niestrawne tasiemce.
"Stachyra pewnie się teraz z nas naśmiewa i rozpowiada,a co to za żużlowcy w Lublinie,oni nic nie potrafią, bo to w jego stylu. Ale staniemy na głowie ,żeby mu udowodnić ,że jak zwykle się myli (...)"-mówi jeden z zawodników TŻ.
"Przed sezonem Rzeszów namawiał mnie na przejście do nich,ale zdecydowałem się zostać w Lubliniei jestem przekonany ,że dobrze zrobiłem"-mówi M.Franków
DonKamizi pisze:Tutaj http://stacho.com-connect.pl/donkamizi/
bieg 9, 14, Rybka na próbie toru, Jasio po meczu i nasze nowe Panie![]()
I apropos tych ostatnich.Chyba młodzieżowcom nie zawróciły bardzo w głowach....Kto wie dlaczego
![]()
![]()
Podziękowania dla Stacha85