Wieczorek nowym dyrektorem ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Johnny Bravo

Re: A ja powiem jedno!!!

#26 Postautor: Johnny Bravo » 16 kwietnia 2005, o 12:07

Belfer pisze:Wiem że kto by nie przyszedł to bedzie zle , w takim mieście jak Lublin

W jednym zgodzić się muszę. Problemem tego klubu nie jet dyrektor. prezes czy księgowa. Problem tego klubu jest brak pieniędzy, szczególnie przed sezonem gdy są one najbardziej potrzebne (transfery, sprzet). Do rządzenia kasą nadałby się pierwszy lepszy. Z pełnym szacunkiem dla Pana Ziółkowskiego, ale zobaczcie jak z nim było. W Lublinie nie mógł sobie poradzić. Ale nie dlatego, że jest kiepskim działaczem, tylko dlatego że nie było kasy. Poszedł do Rzeszowa, ma ogromne fundusze i wtedy można szaleć.

tu tylko układy polityczno-biznesowe mogą uratować ten klub i sport w mieście. Przykładem jest obecny motor , a przecież to Kurczuk go wspiera gdyby nie on i lewica dawno by ten stadion zaorali . Znam Pana Wieczorka i wiem że może wiele , trzeba mu tylko w tym pomuć a nie na poczatku rzucać kłody pod nogi.Moze nam więcej pomuc niż zaszkodzić,

Człowieku nie pisz takich rzeczy więcej. Piłem kawe jak czytałem to coś napisał, ale jak doszedłem do fragmentu, że Wieczorek jest wpływowy i duzo może to zabryzgałem sobie cały monitor.
Jeśliś łaskaw oświeć mnie kim jest ów Wieczorek. Bo z tego co wiem to tylko krętaczem i koniunkturalistą. Zastępca wójta w jakieś dziurze zabitej dechami, wieczny podróznik pomiędzy poselskimi biurami (tam gdzie się na nim poznali to wylatywał od razu). Dziwi mnie dalej jak on się dostał do tego zarządu. Domyślam się, że przez nawciskanie Kępie lub Siwkowi niezłych kłamstw. On ma niezwykły tupet, maniery rodem z KC (dzień dobry, dziękuję, całuję rączki) i głowę do zmyslania rozmiarów kasku żużlowego.

Nie porównuj Kurczuka z Wiczorkiem bo to tak jakbyś porównał mercedesa z polonezem. Ten typek nic w polityce nie znaczy, a znany jest jedynie ze swoich przekrętów. Dziwne, że wszystko czego się tykał to spierzył, a wszędzie gdzie pracował zostawiał smród.

czy karierowic i trampolina polityczna to się jednak okaże , nie sadze ma dobre relacje z zawodnikami i szanuje ludzi w przeciwieństwie do Siwka.

Mam nadzieję, że się nie okaże, bo wierzę w to, że ludzie uczą się na błędach i Kępa drugiego "wielbłąda" nie popełni.

Przeciez kazdy wie że w tym klubie to nie zarzad decyduje tylko Siwek czego widac przykłady , a biuro Tż jest w walizce Siwka

Nie jestem niczyim zwolennikiem, ale zadam jedno pytanie.
Kto ma decydowac? Zarząd do banda figurantów, a największym spośród nich jest własnie Wieczorek. Gdyby choć chciało im się pracować. Co zrobił dla tego klubu Wieczorek? Ja widzę tylko dwie osoby, które pracują na codzień na rzecz klubu.

Pozdrawiam i przemyślcie to sobie

Ja przemyślałem, a com wymyślił to napisałem. I mam dziwne wrażenie, że pod psedonimem Belfer kryje się obietkzainteresowań w tym temacie, lub jego wysłannik :twisted:

Siwek Patataj

Re: A ja powiem jedno!!!

#27 Postautor: Siwek Patataj » 16 kwietnia 2005, o 12:25

Johnny Bravo pisze:
Belfer pisze:Wiem że kto by nie przyszedł to bedzie zle , w takim mieście jak Lublin

W jednym zgodzić się muszę. Problemem tego klubu nie jet dyrektor. prezes czy księgowa. Problem tego klubu jest brak pieniędzy, szczególnie przed sezonem gdy są one najbardziej potrzebne (transfery, sprzet). Do rządzenia kasą nadałby się pierwszy lepszy. Z pełnym szacunkiem dla Pana Ziółkowskiego, ale zobaczcie jak z nim było. W Lublinie nie mógł sobie poradzić. Ale nie dlatego, że jest kiepskim działaczem, tylko dlatego że nie było kasy. Poszedł do Rzeszowa, ma ogromne fundusze i wtedy można szaleć.

Problemem tego klubu są ludzie, którzy tkwiąc w chorym układzie na linii klub-sponsor nie są zainteresowani pozyskiwaniem nowych dużych sponsorów dla klubu.
Problemem w końcu są też ludzie, którzy w ogóle nie potrafią stworzyć dobrego klimatu w Lublinie dla żużla, poprzez swoje nieodpowiedzialne zachowania i wypowiedzi.
Problemem w końcu są także ludzie, którzy nie mają pojęcia o tym w jaki sposób pozyskiwać fundusze dla działalności klubowej i ... wciąż biadolą że w klubie nie ma pieniędzy.

Johnny Bravo pisze:
Belfer pisze:tu tylko układy polityczno-biznesowe mogą uratować ten klub i sport w mieście. Przykładem jest obecny motor , a przecież to Kurczuk go wspiera gdyby nie on i lewica dawno by ten stadion zaorali . Znam Pana Wieczorka i wiem że może wiele , trzeba mu tylko w tym pomuć a nie na poczatku rzucać kłody pod nogi.Moze nam więcej pomuc niż zaszkodzić,

Człowieku nie pisz takich rzeczy więcej. Piłem kawe jak czytałem to coś napisał, ale jak doszedłem do fragmentu, że Wieczorek jest wpływowy i duzo może to zabryzgałem sobie cały monitor...

Tu masz Johnny 100% racji. Wprowadzić politykę do naszego klubu otwartymi drzwiami to tak jakby od razu skazać ten klub na powolną śmierć.

ukłony
lucki73

Castor
Kontakt:

Johnny Bravo wiesz co to wogóle mówisz?

#28 Postautor: Castor » 16 kwietnia 2005, o 13:36

Johnny Bravo za takie słowa mozna odpowiedzięć w tym kraju i bez wzgledu na to czy się ma wysoko postawionych , zwierzchników za plecami .

A kim ty jeteś że sie masz za wielkiego sędziego czy prokuratora , łatwo jest krytykować sam pokaż na co cię stać .

Jak jeteś taki wpływowy , to zostań dyrektorem

Tadeusz

#29 Postautor: Tadeusz » 16 kwietnia 2005, o 14:01

Marcin dalej posługujesz się tymi wizytówkami "Marcin Wieczorek Wiceprezes TŻ Sipma Lublin". Pamiętam, że jak sie spotkaliśmy dostałem taka od Ciebie. Dziś z ciekawości zajrzałem na forum a tu temat o Tobie. Aż sie zdziwiłem, że chcą Cie zdegradować do stanowiska Dyrektora. Mam na pamiątke ta wizytówke.

Odezwałbyś sie kiedyś, choć moze na meczu sie spotkamy.

Castor
Kontakt:

Odpowiadam Poraz ostatni!!!

#30 Postautor: Castor » 16 kwietnia 2005, o 14:32

Ja nie wiem od kogo się to wzięło Tadeusz , z tym dyrektorowaniem , ale zapewniam że nie ode mnie , w zarządzie będę miał wystarczająco dużo możliwości wykazania się .

Nie czyham na niczyje stanowisko , a juz nie na pewno na Dyrektora , to wszystko mnie strasznie śmieszy .

Szkoda że tak mało osób czyta to forum , nawet koń by się uśmiał.

Nie wiedziałem że z tego będą takie jaja , przecież to prowokacja.

Ludzie opamiętajcie się w tym klubie w zarządzie jest 7 vice prezesów , i co to daje .

Ja nie jestem ani przeciwnikiem ani zwolennikiem obecnego dyrektora ,a już na pewno nie rywalem do stołka Dyrektora.

Skoro w ostatnich dniach staÅ‚em siÄ™ taki popularny na forum może zorganizuje szanowny Pan Administrator debatÄ™ , ja nic do ukrycia nie mam może siÄ™ jeszcze doimy czegoÅ› ciekawego ? 

Brak mi słów , jeden coś plecie drugi powtarza ,jak to miało mnie sprowokować to ci sie nie udało, drogi autorze tematu.

Do gadania jest kazdy a do pracy ? ilu?

A czas zrobi swoje . nic nie mam wiecej do powiedzenia w tej sprawie

Dzieki lucki za podpowiedz , sprostowanie napisałem na prosbę kolegi
nie zamierzam prac publicznie zadnych brudów
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2005, o 15:49 przez Castor, łącznie zmieniany 2 razy.

Siwek Patataj

Re: Odpowiadam Poraz ostatni!!!

#31 Postautor: Siwek Patataj » 16 kwietnia 2005, o 14:57

Castor pisze:Ja nie wiem od kogo się to wzięło Tadeusz , z tym dyrektorowaniem , ale zapewniam że nie ode mnie , w zarządzie będę miał wystarczająco dużo możliwości wykazania się .

Nie czyham na niczyje stanowisko , a juz nie na pewno na Dyrektora , to wszystko mnie strasznie śmieszy .

Szkoda że tak mało osób czyta to forum , pewnie nie tylko na mój temat by się sporo mówiło.

Nie wiedziałem że z tego będą takie jaja , przecież to prowokacja.

Ludzie opamiętajcie się w tym klubie w zarządzie jest 7 vice prezesów , i co to daje .

Ja nie jestem ani przeciwnikiem ani zwolennikiem obecnego dyrektora ,a już na pewno nie rywalem do stołka Dyrektora.

Skoro w ostatnich dniach stałem się taki popularny na forum może zorganizuje szanowny Pan Administrator debatę , ja nic do ukrycia nie mam może się jeszcze doimy czegoś ciekawego ? ?

Brak mi słów , jeden cos plecie drugi powtarza .

A czas zrobi swoje .

Panowie viceprezesi!!!

Jeśli to rzeczywiście jesteście Wy pod tymi nickami, to proponuję Wam to samo co proponowałem dość dawno panu Siwkowi i czego chyba usłuchał, za co mu ja sam i sam chyba klub powinien podziękować.
A więc piszę jeszcze raz: Forum nie jest miejscem przeznaczonym do wymiany poglądów przez włodarzy klubu. Od tego jest PR, a nie osoby viceprezesów, którzy robią z siebie pośmiewisko wobec kibiców własnych, obcych i potencjalnych sponsorów. Apeluję więc do Was, o ile leży Wam dobro tego klubu na sercach o zniknięcie z tego miejsca i załatwianie własnych interesików poza publiką, która Was ocenia, a ocenia przy okazji cały klub. Chwały to Wam nie przynosi, a szkodę dla klubu ewidentną w ten sposób czynicie.

Z góry dziękuję.

ukłony
lucki73

Marcin29
Kontakt:

#32 Postautor: Marcin29 » 16 kwietnia 2005, o 15:24

Sądzę że zakończyła się praca haretatywna pana Siwka i zaczyna się cenić,zaczym idą takie posunięcia w klubie.

Siwek Patataj

#33 Postautor: Siwek Patataj » 16 kwietnia 2005, o 15:28

Marcin29 pisze:Sądzę że zakończyła się praca haretatywna pana Siwka i zaczyna się cenić,zaczym idą takie posunięcia w klubie.

Takie, tzn. jakie? Bo przekonany jestem, że wiele osób z tego Forum chciałoby sie dowiedzieć co za kulisami teatru pod nazwą Motor Lublin się dzieje. Czyżby reżyser i scenarzysta odchodzili ze sceny??? :)

ukłoniki
lucki73

Zulu
Junior

#34 Postautor: Zulu » 16 kwietnia 2005, o 18:14

Wiem, że nie można nikogo skreślać już na samym początku. Ale wiem też, że zbliżają się kolejne wybory i wszelkiej maści karierowicze za wszelką cenę będą chcieli się pokazać publicznie. W końcu kibice żużla na Lubelszczyźnie to tysiące potencjalnych wyborców, poza tym media, wywiady w prasie i te sprawy... Nie da się ukryć, że stanowisko Dyrektora w takim klubie jak TŻ, nadaje się do tego idealnie. Dlatego mam nadzieję, że będzie nim osoba, której naprawdę leży na sercu dobro tego sportu w Lublinie, a nie tylko własne ambicje.

Przy okazji chciałbym przywitać naszych nowych rozmówców z jednym postem na koncie. Nie dziwi mnie, że ich wysyp na forum nastąpił w związku z tematem M.Wieczorka, i że w kwestiach czysto sportowych (chociażby dotyczących wczorajszego albo jutrzejszego meczu) jakoś nie mają nic do powiedzenia. Nie dziwi mnie też, że wszyscy piszą praktycznie tym samym językiem. Za to szkoda mi Pana Waryszaka, bo gdyby chciał sobie popisać na forum, musiałby sie trochę pogłowić nad nickiem. Niestety, Tadeusz już został zajęty - jak mniemam - przez kolejne wcielenie tej samej osoby ...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

Re: Odpowiadam Poraz ostatni!!!

#35 Postautor: Łoptymista » 16 kwietnia 2005, o 18:49

Castor pisze:Ja nie wiem od kogo się to wzięło Tadeusz , z tym dyrektorowaniem , ale zapewniam że nie ode mnie , w zarządzie będę miał wystarczająco dużo możliwości wykazania się .

Czekamy, czekamy. Mnie to aż skręca z ciekawości.
Już jest pan w zarządzie kilka dobrych miesięcy wiec chyba można pochwalić się pierwszymi sukcesami i osiągnięciami. Chętnie poczytam coś na ten temat.

Castor pisze:Nie czyham na niczyje stanowisko , a juz nie na pewno na Dyrektora , to wszystko mnie strasznie śmieszy .

GratulujÄ™ poczucia humoru (specyficznego)

Castor pisze:Nie wiedziałem że z tego będą takie jaja , przecież to prowokacja.

Na pewno.

Castor pisze:Ludzie opamiętajcie się w tym klubie w zarządzie jest 7 vice prezesów , i co to daje .

G. prawda. Jest dwóch wicków, reszta to członkowie zarządu. Dobrze wiedzieć kim się jest i jakie ma się miejsce w szeregu.
Pozowolę sobie wyrazić opinię, że liczba osób w zarządzie jest zbyt duża. Przynajmniej o jedną.

Castor pisze:Ja nie jestem ani przeciwnikiem ani zwolennikiem obecnego dyrektora ,a już na pewno nie rywalem do stołka Dyrektora.

Szkoda, dyr. Siwkowi przydałby się zwolennik, który pomoże w trudnych działaniach. Obojętnych osób wokół żużla jest zbyt wiele.

Belfer

W ramach przypomnienia

#36 Postautor: Belfer » 16 kwietnia 2005, o 19:32

Johnny Bravo
Szkółkowicz

Wysłany: Pon 29.11.2004 0:03 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Mars dla Ciebie moge być górnikiem, hutnikiem, stolarzem, szewcem, pracownikiem MPO, kimkolwiek chcesz. Moge nawet nie miec tej emerytury, Twoja wola. Ale jeśli mogę cokolwiek w tym państwie, jesli pozwolisz to dam Ci jedną radę, stosuj się do słów które powiedziałeś.Mówisz jedno, a linijke dalej robisz drugie. Wróć do tematu bo dość na tym forum bezpodstawnych kłótni. Chyba, że to ostatnia deska ratunku, gdy nie ma się nic do powiedzenie w dyskusji.

Pozdrawiam i do uslyszenia po kolejnej wyplacie emerytury, ktora pozwoli mi skorzystać z internetu

Człowieku sam sobie zaprzeczasz, niszczysz to co sam zbudowałeś
mam nadzieje że temat Pana Siwka oraz Pana Wieczorka jest zamknięty , bo pewne wypowiedzi poprostu znikają z forum .

ilu ludzi tyle zdań , nikomu nie dogodzisz[/b]

Shack
Administrator

#37 Postautor: Shack » 16 kwietnia 2005, o 19:37

Dobra Panie Wieczorek, starczy tej propogandy. Myśle, że skończył sie Pan w oczach wszystkich mówiąc ze jest Vice-Prezesem a nim nie będąc. Czas zamilknąc.

Siwek Patataj

#38 Postautor: Siwek Patataj » 16 kwietnia 2005, o 19:49

Shack pisze:Dobra Panie Wieczorek, starczy tej propogandy. Myśle, że skończył sie Pan w oczach wszystkich mówiąc ze jest Vice-Prezesem a nim nie będąc. Czas zamilknąc.

Wiecie co??? :o , myślałem że to jakiś pajac zaczął się tutaj wygłupiać na Forum podając się za członka zarządu czy też viceprezesa i że sobie przyklaskuje by trochę się pobawić naszym kosztem. Ale z treści powyższych postów chyba zaczyna wynikać, że naprawdę jakiś "członek" zaczął tutaj pisać peany pod swoim adresem. To jest bardziej zabawne niż myślałem :) :) :) Jeśli więc rzeczywiście to pan Wieczorek tutaj sobie na Forum robi klakę w ten sposób jaki to czyni, to czy może się to przełożyć na jakiś dobry wynik sportowy?

ukłoniki
lucki73

Castor
Kontakt:

#39 Postautor: Castor » 16 kwietnia 2005, o 20:00

Skończmy tą dziecinade Panie Shack (S)

prawda w oczy kole a stołeczek się kiwa , weźcie

się wszyscy do roboty a nie gadacie o głupotach

ilu tu Filozofów :lol:

.
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2005, o 21:56 przez Castor, łącznie zmieniany 2 razy.

Geest
Senior

#40 Postautor: Geest » 16 kwietnia 2005, o 20:02

moze troche nie na temat, ale wobec licznych atakow na dyrektora, chcialbym i ja wyrazic swoje zdanie. a jest ono takie, ze nam potrzeba ze trzech Siwkow, podczas gdy niektorzy pozbyli by sie najchetniej tego jednego. dziekuje.

Zulu
Junior

#41 Postautor: Zulu » 16 kwietnia 2005, o 20:05

Castor pisze:nie robie z siebie kogoś kim nie jestem , każdy członek zarządu z tego co wiem jest w randze vice - prezesa

:shock: :shock: :shock: :shock:

http://www.tzlublin.com/klub/klub.html
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2005, o 20:06 przez Zulu, łącznie zmieniany 1 raz.

Gosia
Szkółkowicz

#42 Postautor: Gosia » 16 kwietnia 2005, o 20:06

Mam nadzieje że do tego nie dojdzie i że dyrektorem dalej zostanie p. Siwek. A niektórzy to chyba już zapomnieli kto wyciągnął zespół z tego całego bagna, a teraz jak się nie układa to od razu by zmienili dyra i całą reszte....żałosne.Ale o to Polska własnie.........

Shack
Administrator

#43 Postautor: Shack » 16 kwietnia 2005, o 20:09

Castor pisze:nie robie z siebie kogoś kim nie jestem , każdy członek zarządu z tego co wiem jest w randze vice - prezesa

I skończmy tą dziecinade Panie Shack (S)

prawda w oczy kole a stołeczek się kiwa

Jesli mowa o Panskim stołeczku to owszem kiwa sie kiwa :lol: Prosze spojrzec na strone kto jest vice prezesem no i zmienić wizytówki

Geest
Senior

#44 Postautor: Geest » 16 kwietnia 2005, o 20:12

na szczescie pozycja Siwka nie zalezy od humorow niektorych frustratow czy jednostek mniej lub bardziej otepialych.
niech wie, ze sa ludzie potrafiacy docenic to, co robi.

Belfer

#45 Postautor: Belfer » 16 kwietnia 2005, o 20:41

halo,halo!?tak się przypatruję tej dyspucie i zastanawiam się jak można zmanipulować wszystkich rzucając hasełko"nowy derektor"tyle emocji od niepotwierdzonej informacji.Ponadto widzę w gronie ludzi wypowiadających się na forum znawc(ę)ów struktór TŻ LUBLIN."Co to się" można wyedukowac na tych trybunach.Patrzcie na to co człowiek robi i jakie ma stworzone warunki do wykazania się.Nie ważne czy się zwie Wieczorek , Siwek czy Mr X.MOŻE POCZEKAJCIE LEPIEJ NA JAKIEŚ PUBLIKACJE PRASOWE I PRZESTANCIE TWORZYĆ "NOWE DZIADY"...a tak ponad wszystko poczekajmy do jutra.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#46 Postautor: Łoptymista » 16 kwietnia 2005, o 21:22

No widać ile wiesz...

Castor pisze:prawda w oczy kole a stołeczek się kiwa

I ty człeku twierdzisz, że zależy ci na klubie, a nie zależy na stołku. Żałość, smutek i poruta. Upośledzone nastolatki z Rzeszowa wpisujące się jakiś czas temu na tym forum trzymały wyższy poziom niż ten wpis.
Miałeś okazję napisać o swoich zasługach. Po ludzku i bez ograniczeń. Zamiast tego dajesz upust swoim frustracjom niespełnieniom ego. Wstyd. Wstyd. Wstyd

meesha
Trener
Kontakt:

#47 Postautor: meesha » 17 kwietnia 2005, o 10:24

Belfer pisze:widzę w gronie ludzi wypowiadających się na forum znawc(ę)ów struktór TŻ LUBLIN."Co to się" można wyedukowac na tych trybunach
Oj nawet trzeba się edukować, trzeba bo normalny człowiek to patrzy na takie słowa i długo się musi zastanawiać co to w ogóle znaczy :lol: Gratuluję nicka Belfrze i pouczaj nas dalej :D 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...