KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin
-
sebastianov
-
sebastianov
-
Danio
Zauważcie że Ostrów na otwarcie sezonu u siebie wygraÅ‚ z Gorzowem 51 :39 a w Gorzowie można powiedzieć że wynik ciagnÄ™li tylko Bjerre oraz Paluch, reszta dorzuciÅ‚a kilka punktów. Przecież Gorzów również należy do grona faworytów rozgrywek, jednak sÄ…dze że Flis i Åukaszewski zawalajÄ… narazie mecze. W Ostrowie najlepiej pojechali Peter, Szczepaniak i Dym. Pietrzyk zawaliÅ‚ mecz a ich lider krajowy JÄ™drzejak również pojechaÅ‚ poniżej oczekiwaÅ„. Liberski nie przypunktowaÅ‚ a Brucheiser nic specjalnego też nie pokazuje jak dotÄ…d. WiÄ™c tak sobie myÅ›le że jeżeli Piszcz zdobÄ™dzie dwucyfrówkÄ™, Jeleniewski okoÅ‚o 8 pkt. Pietraszko- 9 pkt oraz Jensen- 8 pkt a Franków- 7 pkt ( ten zawodnik chyba czuje siÄ™ lepiej na krótkich torach- w ubiegÅ‚ym sezonie pojechaÅ‚ Å›rednio dobrze) oraz może juniorzy dorzucÄ… z 2 może 3 punkty- to podsumowujÄ…c wychodzi spokojnie ponad 40 punktów! Troche przegiÄ…Å‚em ale chce wten sposób pokazać że wcale nie musimy przegrac np do 28 czy 30 pkt!!
Sądze ze po Piszczu, Jeleniu, Pietraszce możemy spodziewać się punktów nawet tych co wymieniłem. Jak zwykle cały wynik najbardziej zależeć będzie od Frankówa i Jensena- i to od tych dwóch będzie wiele zależało czy przegramy niewiele, doznamy pogromu albo nawet sprawimy niespodziankę- bo przecież Jędrzejak nie jeżdzi narazie na miarę kibiców oczekiwań, Pietrzyk może powtórzyć wyczyn a i Szczepaniak jeżdzi w kratkę! więc możemy przegrać ale z twarzą po walce
Sądze ze po Piszczu, Jeleniu, Pietraszce możemy spodziewać się punktów nawet tych co wymieniłem. Jak zwykle cały wynik najbardziej zależeć będzie od Frankówa i Jensena- i to od tych dwóch będzie wiele zależało czy przegramy niewiele, doznamy pogromu albo nawet sprawimy niespodziankę- bo przecież Jędrzejak nie jeżdzi narazie na miarę kibiców oczekiwań, Pietrzyk może powtórzyć wyczyn a i Szczepaniak jeżdzi w kratkę! więc możemy przegrać ale z twarzą po walce
-
Siwek Patataj
Danio, napiszę brutalnie: kasa, kasa, kasa. Jeśli zdobędziemy w Ostrowie 40 punktów, to trzeba będzie zawodnikom wypłacić za 40 punktów plus bonusy i znacznie uszczupli to klubową kasę.
A i tak nie ma najmniejszych szans na wygranie meczu w Ostrowie.
Dalej więc optuję za "bydgoską" zagrywką i wysłanie do Ostrowa drużyny w następującym składzie:
1. Pietraszko
2. Piszcz
3. Mordel
4. Wrona
5. Jeleniewski
6. Dominiczak
7. Kępa
Unikniemy kosztów, a spotkania i tak nie wygramy. Kacprowi dać się objeżdżać i wystawić go nawet jako RT. Zdobędziemy te 30 punktów, albo 25 i za tyle klubowy skarbnik będzie musiał zapłacić. Oszczędności będą ewidentne. A wizerunek klubu i tak nie wiele już straci i myślę, że niespecjalnie taka porażka wpłynie na frekwencję na stadionie, która i tak jest już dość mizerna.
Teraz nie ma co myśleć o honorze drużyny, gdy widmo potykania się z Krosnem i Opolem zagląda nam przez klubowe okna.
Odłożyć na chwilkę klubowy honor na półkę i zacząć w końcu myśleć ekonomicznie, tylko ekonomicznie z prawdziwego zdarzenia, a nie tak jak przed sezonem, oszczędzając na Peterze czy Knappie.
Takie jest moje zdanie.
ukłony
lucki73
A i tak nie ma najmniejszych szans na wygranie meczu w Ostrowie.
Dalej więc optuję za "bydgoską" zagrywką i wysłanie do Ostrowa drużyny w następującym składzie:
1. Pietraszko
2. Piszcz
3. Mordel
4. Wrona
5. Jeleniewski
6. Dominiczak
7. Kępa
Unikniemy kosztów, a spotkania i tak nie wygramy. Kacprowi dać się objeżdżać i wystawić go nawet jako RT. Zdobędziemy te 30 punktów, albo 25 i za tyle klubowy skarbnik będzie musiał zapłacić. Oszczędności będą ewidentne. A wizerunek klubu i tak nie wiele już straci i myślę, że niespecjalnie taka porażka wpłynie na frekwencję na stadionie, która i tak jest już dość mizerna.
Teraz nie ma co myśleć o honorze drużyny, gdy widmo potykania się z Krosnem i Opolem zagląda nam przez klubowe okna.
Odłożyć na chwilkę klubowy honor na półkę i zacząć w końcu myśleć ekonomicznie, tylko ekonomicznie z prawdziwego zdarzenia, a nie tak jak przed sezonem, oszczędzając na Peterze czy Knappie.
Takie jest moje zdanie.
ukłony
lucki73