Kacper Kępa

żużel w Lublinie

Czy sądzisz , że Kacper będzie jednym z czołowych zawodników w kraju??

Czas głosowania minął 2 maja 2005, o 09:26

Tak
9
90%
Nie
1
10%

Liczba głosów: 10

Wiadomość
Autor
Gość

Kacper Kępa

#1 Postautor: Gość » 22 kwietnia 2005, o 09:26

Każdy z naszych zawodników ma swój temat,ale Kacper chyba nie.Jeżeli tak to niech Admini go usuną.No to napiszcie co o nim sądzicie??
Mi osobiście bardzo podoba się jego jazda zwłaszcza , że stawia dopiero pierwsze żużlowe kroki.Szczegól;nie mnie zadziwił,gdy w meczu z grudziądzem jechał z Pietraszką na 5:1 i to przed samym "Zorro",który niestety wyprzedził go na ostatnim wirażu.Moim zdaniem wyrośnie na wielki talent...I zapraszam do dyskusji

Susic
Junior

#2 Postautor: Susic » 22 kwietnia 2005, o 10:16

Według mnie zdecydowanie za wcześnie na takie pytanie.
Faktem jest, że Kacper rozwija się zdecydowanie szybciej niż nasi pozostali juniorzy, ale jeszcze daleko mu do płynnej jazdy na pełnym gazie, więc co tu mówić o przyszłości.
Licencję zdał jako 17 latek (pod koniec sezonu żużlowego) podczas gdy duża liczba zawodników zostaje żużlowcami na początku sezonu w którym osiągają 16 lat. W zwiazku z tym trzeba zauważyć, że już na początku kariery ma stratę dwóch sezonów w stosunku do rówieśników.
Biorąc to pod uwagę mam nadzieję, że wyrośnie z niego dobry zawodnik.

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#3 Postautor: ZÅ‚oty » 22 kwietnia 2005, o 10:46

Kacper ma wszystko co potrzeba mlodemu zuzlowcowi na starcie - sprzet, sponsorow i doradce jakim dla niego jest bez watpienia ojciec,ale wiadaomo to jego pierwzsy sezon, ogromna presja ze strony kibicow i mysle że ze strony ojca troszke tez, ktory na pewno by chcial by syn osiagnal ten sam wysoki pozioom co on. Dlatego dajmy mu czas, niech chlopak sie oswaja powoli z ta cala otoczka zwiazna z zuzlem , bo talent ma tylko dajmy mu czas,a napewno pokzae nam niejednokrotnie taka jazde jak w meczu z grudziadzem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#4 Postautor: Cooper » 22 kwietnia 2005, o 10:46

co za debilna ankieta, moze jeszcze zalozysz temat: czy Kacper bedzie IMÅšJ 2006, a pozniej IMS powiedzmy 2009 ?! Czlowieku Kacper odjechal do tej pory 3 (slownie trzy) mecze i to w dodatku tylko w pierwszej lidze! Wez zejdz z niego i nie wywieraj presji.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Dudi
Junior

#5 Postautor: Dudi » 22 kwietnia 2005, o 10:53

To jest racja, dajmy czas chłopakowi i nie wywierajmy tak silnej presji. Widać, ze chce, robi co może ale poczekajmy w spokoju!

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#6 Postautor: kdsz » 22 kwietnia 2005, o 10:53

Ferjan pisze:Każdy z naszych zawodników ma swój temat,ale Kacper chyba nie

Jest cos takiego: viewtopic.php?t=1275&start=0
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"