Jestem oczywiscie za Lublinem, ale jestem tez optymista i bez nowego obcokrajowca bedzie ciezko
Kolejarz Opole - TÅ» Sipma Lublin 42:48 :]
Mamy szanse ale musi byc przyzwoity obcokrajowiec. Szkoda ze zabrakło go w meczu z rybnikiem mielismy szanse pokonac ich ale zbraklo wlasnie zawodnika ktory zdobylby przynajmniej 10 punktow. Cieszy mnie fakt ze FRANEK sie obudził w końcu i zaprezentował się naprawde bardzo dobrze i życzę mu żeby tak dalej jeździł szkoda że znowu nasz polpecik zawiódł ale pewnie to był nostatni mecz w naszej dróżynie. Więc jak będzie dobry obcokrajowiec to w opolu powinniśmy wygrać przynajmniej 50:40.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Ufff, będzie ciężko, to na pewno. pole jest w takiej sytuacji, że jak z nami nie wygrają to z kim. Mam takie przeczucie że nawet Klingberg może nie pomóc - to nie jest jakiś geniusz. Musi pojechać równo cała drużyna. Franek nie może sobie odpuścić, Jeleń musi zrobić chociaż te 6 pkt. Przy takiej dyspozycji i ew. wystepie Klingberga możemy powalczyć o zwycięstwo. Jeśli nie będzie nowego obcego to będzie w plecy. I dlatego z nowym obco stawiam 48:42 dla nas, bez nowego obco - 42:48 w plecy.