Motor Lublin - ROW Rybnik 38:52

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#101 Postautor: Shack » 2 maja 2005, o 09:49

Kubbas pisze:Ps. Shacku ta fota i napis to przypadek ? :)

Ktora ??

Geest
Senior

#102 Postautor: Geest » 2 maja 2005, o 10:40

JAG pisze:dzis moge się jedynie przyznać że nie miałam racji utrzymując niesłuszne wykluczenie Tomka.rzeczywiscie Druchniak miał za mało czasu i msc na reakcję.

to czemu nie powtorka w 4? chyba mozna bylo, a jesli tak, to nawet bylo trzeba...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#103 Postautor: grzesieck » 2 maja 2005, o 10:42

Geest pisze:
JAG pisze:dzis moge się jedynie przyznać że nie miałam racji utrzymując niesłuszne wykluczenie Tomka.rzeczywiscie Druchniak miał za mało czasu i msc na reakcję.

to czemu nie powtorka w 4? chyba mozna bylo, a jesli tak, to nawet bylo trzeba...

Powtorka w 4 to chyba moze byc tylko wtedy, kiedy upadek ma miejsce w 1 luku?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Rekinica
Kontakt:

#104 Postautor: Rekinica » 2 maja 2005, o 11:05

grzesieck pisze:
Geest pisze:to czemu nie powtorka w 4? chyba mozna bylo, a jesli tak, to nawet bylo trzeba...
Powtorka w 4 to chyba moze byc tylko wtedy, kiedy upadek ma miejsce w 1 luku?

Tak. Choć zdarzały się przypadki, że upadek był już niemal na prostej i sędzia powtórzył w czterech. Mniejsza z tym. Kto sędziował to spotkanie?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
marwit
Kontakt:

#105 Postautor: marwit » 2 maja 2005, o 11:11

Rekinica pisze: Kto sędziował to spotkanie?

Artur Kuśmierz (Częstochowa)

peterix
Szkółkowicz

#106 Postautor: peterix » 2 maja 2005, o 11:34

1. Piszczyk, Focus - chyba w normie
2. Franek - brawo za walkÄ™ i ambicjÄ™ (wreszcie!!); nagana za jadÄ™ parÄ… z Danielem
3. Jeleń - kolejny solidny mecz i oby tak dalej!!!
4. Kępa -widać dalszy postęp w jeździe ale ciągle bez zdobyczy punktowych
5. Dominiczak - niech koniecznie ktoś go zastąpi bo po sezonie i tak odejdzie a Wrona czy Bałabuch ciągle nie będą mieli startów
6. Jensen - .......
7. Doping - "je...ć sędziego" i butelki na torze to wspaniały doping naszej "żylety". Dawno nie było takiego bydła. Ciekawe co będzie jak kiedyś sędzia przerwie mecz za te debilne serpentyny w czasie biegów, ogłosi walkower i karę dla klubu. A wystarczyłby JEDEN ochroniarz na dole sektora "kiboli" i byłby spokój :evil: (a gdzie i po co ten monitoring??)
8. Kanonada Norbi-owców w przegranym meczu - dla mnie totalna porażka (dobrze przynajmniej że strzelali na odludziu)
9. Widownia - takich pustek na stadionie dawno nie pamiętam na lidze; jak nie wygramy w Opolu to max 1,5 tysiąca będzie z Gorzowem :(
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

rob7
Senior

#107 Postautor: rob7 » 2 maja 2005, o 11:38

nagana to chyba dla Daniela że jadąc na prowadzeniu nie schodził do krawężnika i blokował Franka który mógł jechać tylko po zewnętrznej

peterix
Szkółkowicz

#108 Postautor: peterix » 2 maja 2005, o 11:43

OK! Nagana dla obydwu za jazdÄ™ parÄ… :wink:
Ten zwiÄ…zek (parowy) nie ma szansy powodzenia :)

roga82

#109 Postautor: roga82 » 2 maja 2005, o 11:58

Z meczu wróciłem, ani rozczarowany, ani zbytnio niezadowolony. Było na prawdę kila ładnych biegów, było trochę walki, a mecz prawdę mówiąc mógł być do wygrania, gdyby nie... każdy wie kto.

Można być zadowolonym z naszych seniorów, którzy moim zdaniem pojechali przyzwoicie, gdyby nie kilka błędów.

Jeleń - Tutaj jest już pewne, że na naszym torze będzie przywoził dobre punkty. Choć oczywiście musi tradycyjne (jak w każdym meczu) zaliczyć jakiś defekt. Jest dobrym startowcem, ale tak jak w przypadku Adama, brak determinacji w trakcie biegu.

Adam Pietraszko - Występ również dobry, choć po tym co wcześniej pokazywał, chciałoby się więcej od niego. Szkoda tego punktu co stracił w biegu 14, gdzie najpierw spojrzał na wewnątrzną - zobaczył że nikogo nie ma, a zaraz spojrzał na zew. lecz już go mijał Czerwiński.

Tomasz Piszcz - Niestety tylko on i Franków potrafią nawiązać walkę podczas biegu. Jazda widowiskowa, tylko mógłby trochę lepiej startować, aby później się tak nie męczyć :) Bieg 9 to mistrzostwo w jego wykonaniu, tak jakby po prostu się wk....ł i śmignął 2 na raz. W Biegu 13 ładna jazda (pomijając 1szy łuk :)) z Adamem, i tutaj od razu nasuwa się wniosek, że moim zdaniem powinni zawsze jechać razem w parze. Dobrze im się jechało już w Grudziądzu, gdzie potem sam Adam powiedział w wywiadzie, że lubi jeździć z Tomkiem. Potem w biegu 14 i 15, gdzie ich rozdzielili, to ani Piszczo, ani Adam, nie przywieźli nic.

Mariusz Franków - bez wątpienia poprawa. Oby tak w każdym meczu... Nie wiem, czy to przez to że dogadał się z silnikami, czy przez strach przed zakontraktowaniem Keslera, w każdym razie skład seniorski w końcu mamy wyrównany. Franek pokazał że potrafi startować i walczyć. W którymś biegu, gdzie wygrał start, w trakcie drugiego kółka spojrzał w stronę kibiców i machnął głową tak jakby chciał powiedzieć: " i co, łyso wam teraz" :)

Jesper Jensen - zostawiÄ™ bez komentarza.

Juniorzy - w jeździe Kępy widać jakiś promyk nadziei. Dominiczak nic nie pokazał. Zakontraktowanie nowego obcokrajowca na pewno we wszystkich meczach nie zapewni nam korzystnego wyniku. Więc może zamiast Keslera, który miałby być batem na Frankowa można by spróbować kupić lepszego juniora, o ile jest to jeszcze możliwe i o ile taki się jeszcze znajdzie. Ktoś wcześniej wspominał o jakimś juniorze z Częstochowy...
Tak aby juniorzy w meczu przywozili łącznie 5-6 punktów, a nie 2.

Kibice - w skali 1-5, frekwencja na 2, atmosfera na 3-- , ktoś tam próbował śpiewać (szczególnie koło nas jakieś dziadki :) ), fala w ogóle nie wychodziła, no i ogólnie brak wiary który pozostał ze wcześniejszych meczów. Oprawy nie będę oceniał, racę trochę nas zadymiły, ale nawet mi się podobała.

Pary na Opole jakie bym proponował:

1. Piszcz
2. Pietraszko
3. Jeleniewski
4. Obcokrajowiec
5. Franków
6. Kępa
7. Dominiczak

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#110 Postautor: mikas » 2 maja 2005, o 12:02

peterix pisze:7. Doping - "je...ć sędziego" i butelki na torze to wspaniały doping naszej "żylety". Dawno nie było takiego bydła. Ciekawe co będzie jak kiedyś sędzia przerwie mecz za te debilne serpentyny w czasie biegów, ogłosi walkower i karę dla klubu. A wystarczyłby JEDEN ochroniarz na dole sektora "kiboli" i byłby spokój :evil: (a gdzie i po co ten monitoring??)

Tutaj się przyczepie troszkę. Co do bluzgów na sędziego to również nie popieram,ale czasami kibicom puszczają nerwy i tak wychodzi. Trzeba cos z tym zrobić,jednak nikomu nikt nie może zabronic krzyczeć,nawet jeśli wyraża w taki sposób dezaprobate co do decyzji sędziego.
Co do rzucania serpentyn w czasie biegu to z tego co zauważyłem to przed prośbą sedziego o nie rzucanie serpentyn na tor w czasie biegu serpentyna poleciała z całkiem innego sektora,żeby w trakcie biegu poleciała z "żylety" jakoś nie pamiętam. Leciały serpentyny z "zylety" po biegach i w trakcie równania toru. I to jeszcze powiedzmy poki nie stwarza zagrozenia dla zawodników można wybaczyć.Niestety mimo,że FK rozdaje serpentyny przed meczem z prośbą o rzucenie wszystkiego w jednym momencie podczas prezentacji,znajdują sie tacy,którzy chyba chcą jakoś zaistniec w debilny sposób i zamiast rzucic serpentyny razem ze wszystkimi,zostawiają je na pozniej rzucając w najmniej odpowiednich momentach :( Jeszcze inna ciekawa sytuacja którą wczoraj zaobserwowałem to małe dzieci w wieku podstawówki które zbierają serpentyny które nie doleciały na tor podczas prezentacji i wykorzystują pozniej rzucając w trakcie meczu. Kto te dzieci pilnuje?? Myślę,że jeśli wpuszcza się za darmo dzieci w wieku 10-13 lat i młodsze to powinny wchodzić tylko z opiekunem,bo nikt nie jest w stanie pilnowac i patrzec cały czas na te dzieci,bo w koncu kazdy przyszedł na mecz a nie zajmowac sie cudzymi dziecmi które rzucają jakies przedmoioty na tor. Popieram kolegę,że ochrona powinna stać na dole sektora i patrzeć na kibiców a w razie jakichs szczególnych sytuacji wyprowadzac ze stadionu.W tej chwili panowie z Miro przychodza sobie na mecz,pokontroluja ludzi przy wejsciu na stadion a pożniej już oglądają sobie w najlepsze mecz z korony stadionu zamiast pilnowac porządku.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

sebastianov

#111 Postautor: sebastianov » 2 maja 2005, o 12:10

czy ma ktos filmik z tego meczu?? najlepiej ten co piszcz kosi tego z rowa zawodnika

[ Dodano: Pon 02.05.2005 12:11 ]
albo caly mecz najlepiej.. jak ktos ma to niech odpowie

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#112 Postautor: kaar » 2 maja 2005, o 12:12

A myslisz ze dyrekcja tego nie widzi?? A te hektolitry wodki, ktore przelewaja sie na trybunach, to skad sie biora?? Trzeba sobie pojechac na Leczna i zobaczyc jak wyglada ochrona z prawdziwego zdarzenia - tam nie wolno wnosic zadnych butelek, jak chcesz kupic napoj, to ci przelewaja do plastikowego kubeczka, zebys nie mogl niczego rzucic na murawe i sprawa najwazniejsza - nie wpuszcza sie na stadion pijanych osob. A u nas kazda zlotowka sie liczy :) I potem widac na trybunach pijane bydlo, ktore rzuca w zawodnikow w czasie ich jazdy. Tylko nie wiem czy taka polityka wyjdzie na zdowie klubowi - normalni ludzie patrzac na ta pijana cholote kilka razy sie zastanowia zanim przyjda na nastepny mecz.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#113 Postautor: grzesieck » 2 maja 2005, o 12:25

A mi sie najbardziej podobalo to co widzialem w kabinie sedziowskiej juz po zakonczeniu meczu. Ide sobie na mostek, zagladam przez szybke, a tam na tacy 3 albo 4 flaszki Krakowskiej, z czego jedna byla na 1000% pusta, a oprocz tego ok. 8 Perelek w puszce... :roll:
METHANOL ADVENTURE TEAM

peterix
Szkółkowicz

#114 Postautor: peterix » 2 maja 2005, o 12:35

mikas - masz rację! Ale jak kibicom puszczają nerwy to przecież można gwizdać, a nie rozdawać na prawo i lewo "k...y" i "ch..je". Tyle dzieciaków jest na meczach, one to słyszą i potwarzają bo myślą, że tak właśnie wygląda prawdziwe "kibicowanie" skoro sektor tak krzyczy. A prawie pełną butelkę 1,5 litrową to rzuciła pewnie 8-letnia dziewczynka? Odkąd zaczęłą się taka chamówa w sektorze to nie liczcie, że ludzie będą dawać na oprawę.
I jeszcze jedno jedno - jak to jest że na sektorze kilkunastoletnie dzieciaki (bo nie sądzę by wszyscy skończyli 18 lat) machają puszkami piwa?? Ja też wypiłbym piwo na meczu ,ale mnie przy wejściu zawsze maca dokładnie jakiś czarny, a potem na stadionie dziesiątki puszek i flaszek!! A ochrony nie widać! Dziwne nie??
Proponuję wprowadzić zakaz sprzedaży napojów w dużych butelkach, a najlepiej przelewać je w plastikowe kubki (jak w Łęcznej).
Pozdrawiam kulturalnych i wiernych kibiców.

Czarek
Trener

#115 Postautor: Czarek » 2 maja 2005, o 12:39

Mówi się, że piłkarscy kibice odstraszają ludzi od przychodzenia na stadion. Wiadomo, że wyników nie ma (choć mecz z Rybnikiem był bardzo dobry) i ludzi mało, ale dlaczego odstraszać tych co przyszli chamskim zachowaniem. Wulgarne okrzyki w kierunku sędziego, choć ten prawdopodobnie nie popełnił błędu, dadzą powód kibicom, którzy jeszcze przychodzą (zwłaszcza z dziećmi) by nie odwiedzać stadionu.
Do tego rzucanie serpentyn i innych rzeczy na tor, to jakaś paranoja, nie dość, że przeciąga to mecz, to jeszcze klub może zapłacić karę. Mówiąc krótko - chamy i kretyni.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#116 Postautor: mikas » 2 maja 2005, o 13:04

peterix pisze:mikas - masz rację! Ale jak kibicom puszczają nerwy to przecież można gwizdać, a nie rozdawać na prawo i lewo "k...y" i "ch..je". Tyle dzieciaków jest na meczach, one to słyszą i potwarzają bo myślą, że tak właśnie wygląda prawdziwe "kibicowanie" skoro sektor tak krzyczy. A prawie pełną butelkę 1,5 litrową to rzuciła pewnie 8-letnia dziewczynka? Odkąd zaczęłą się taka chamówa w sektorze to nie liczcie, że ludzie będą dawać na oprawę.
I jeszcze jedno jedno - jak to jest że na sektorze kilkunastoletnie dzieciaki (bo nie sądzę by wszyscy skończyli 18 lat) machają puszkami piwa?? Ja też wypiłbym piwo na meczu ,ale mnie przy wejściu zawsze maca dokładnie jakiś czarny, a potem na stadionie dziesiątki puszek i flaszek!! A ochrony nie widać! Dziwne nie??
Proponuję wprowadzić zakaz sprzedaży napojów w dużych butelkach, a najlepiej przelewać je w plastikowe kubki (jak w Łęcznej).
Pozdrawiam kulturalnych i wiernych kibiców.

Akurat sytuacji z butelka nie widziałem,to nie potrafie się wypowiedzieć,moge jedynie zapewnic ze nie rzucił jej nikt z Fan Klubu. Tak jak powiedziałem również uważam że ochrona powinna stac na dole sektoru i takich debili wyłapywać. Na "żylecie" jest z Fan Klubu ok. 20 osób z tego kilka to dorosłe osoby ktore tez przychodzą z małymi dziecmi i pewnie tez by chciały,zeby ich dzieci bluzgów nie słyszały. Drugie 20 osób to ludzie z Klubu Kibica(żółte koszulki) reszta sektora to są ludzie którzy poprostu przyszli na sektor i chcą pomagac w dopingu,rzucic serpentyna czy potrzymac na prezentacji race. Tak naprawdę sa to osoby anonimowe i nikt przeciez ich nie bedzie pilnował bo od tego powinna być sprawnie działająca ochrona.
Co do alkoholu to ja równiez jestem dokładnie przy wejsciu sprawdzany jak wszyscy ludzie z Fan Klubu i nikt nam alkoholu wnosic nie pozwala. Co do ekipy Norbiego to już nie raz ludzie pisali na tym forum,że oni prawdopodobnie wejście na mecz mają za darmo i moga wnosić co chcą. Jednak swoją drogą to ja w tym sezonie żadnych dzieciaków machającymi puszkami piwa nie widziałem(pod tym względem jest zdecydowanie lepiej niż sezon temu) i chyba Twoja wypowiedz w tej kwestii oparta jest na obserwacjach z poprzedniego sezonu. Chociaż nie przecze że piwo na sektozre jeszcze się pojawia,zresztą na kazdym innym sektorze o dziwo też siedzą ludzie z puszkami piwa w rękach,więc jakies sposoby na ich wniesienie na stadion mają.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

peterix
Szkółkowicz

#117 Postautor: peterix » 2 maja 2005, o 13:28

Rzeczywiście piwa jest mniej niż rok temu bo Norbi nie wnosi już całych zgrzewek browaru i nie rozdaje ich z miną zwycięzcy swoim kumplom jak rok temu (sponsor zbankrutował? :wink: ).
Wczoraj browar na żylecie też był, siedziałem w sektorze obok i dobrze widziałem. Pili go "żółto-niebiescy" kibice, jak byłeś to pewnie widziałeś, a pseudonimy z realnych koszulek tych osób sobie daruję (ochrona danych osobowych :? )
Nie ważne kto siedzi na sektorze - doping ma być kullturalny i ZA swoją drużyną, a nie PRZECIW rywalom czy sędziemu. No chyba, że definicja kibicowania się zmieniła!?

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#118 Postautor: Kaka » 2 maja 2005, o 13:32

Ja tylko dodam, że widziałem to samo "zjawisko", które zaobserwował Grzesiek w kabinie sędziego, z tym ze ja naliczyłem 3 flaszki (w tym jedna pusta) i 4 puszki po Perełkach.
Co wam to przeszkadza, że poszło "sędzia ch**"? Może lepiej zacząć krzyczeć "sędzia kalosz", bo jest "bardziej kulturalnie". Nie badzcie smieszni, ze przez to iz poszlo pare przekleństw to nagle zacznie przychodzić mniej osob na mecz, tak samo można powiedzieć :"nie chodz ulicami po 20, lub nie jezdzij MPK, bo uslyszysz bluzgi". Sedzia moim subiektywnym zdaniem popełnil bład wykluczając Piszcza i uslyszał to na co sobie zasłuzył.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#119 Postautor: mikas » 2 maja 2005, o 13:35

Peterix oczywiście w pełni się z Tobą zgadzam,do ideału jeszcze sporo brakuje.Miejmy nadzieję,że na następnych meczach będzie już zdecydowanie lepiej.
Ostatnio zmieniony 2 maja 2005, o 13:38 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#120 Postautor: jas » 2 maja 2005, o 13:37

wlasnie to jest rzecz, ktora mnie najbardziej zatanawia. racja - piwa w rekach KK jest zdecydowanie mniej niz w zeszlym roku, ale ciagle jest. ja za kazdym raze jestem przez panow z Miro dokladnie obmacany, a poniewaz wiem, ze do jakiejs godziny przed meczem mozna kupic piwo w barku, to staram sie zdarzyc. oczywiscie ani razu mi sie w tym roku jeszcze nie udalo :lol: (mysle, ze jak w koncu zdaze, to wygamy :wink: ). wiec ja mam pytane skad ludzie z KK maja zawsze piwo (i na pewno nie w plastikowych kubkach - a takie sprzedaja w barku klubowym)? poza tym wczoraj jakis taki zoltokoszulkowiec siedzial kolo mnie i sie cieszyl, "ze przynajmniej nie musi placic, zeby ogladac kolejne porazki".

wiec jak to jest? Klub Kibica wchodzi za darmo? i moze wnosic alkohol na trybuny? poza tym nie rozumiem dzialania (a w zasadzie jego braku) panow z Miro. skoro dokladnie sprawdzaja czy nikt alkoholu nie wnosi i nie wpuszczaja nietrzezwych (a akurat wdzialem wczoraj jak pana "w stanie wskazujacym" nie wpuscili) to dlaczego widzac kogos pijacego na trybunach nie wyrowadza go? sokro komus sie jednak mimo kontroli udalo wniesc piwo, to juz mu wolno pic?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#121 Postautor: istred » 2 maja 2005, o 13:47

ehh Mikas, tak uczulony jesteś jak ktoś myli Fan Klub z Klubem Kibica, a sam wszystkich z żółtych koszulkach zaliczasz do KK. Koszulkę mógł kupić każdy, nawet ktoś kto nigdy nic wspólnego z KK nie miał. Mogłeś kogoś urazić, bezpodstawnie oskarżyć, może upomnienie :wink: ?

Odnośnie piwa... HALO! Piwo można kupić w barku na pół godziny przed meczem i to w ilościach jakich każdy chce. Możesz kupić sobię zgrzewskę perły i chlać cały mecz. Biorąc to pod uwagę, można chyba wyciągnąć prosty wniosek - można pić piwo w czasie meczu, więc nie wiem o co te pretensje.
Co do ekipy Norbiego to już nie raz ludzie pisali na tym forum,że oni prawdopodobnie wejście na mecz mają za darmo i moga wnosić co chcą.
Może upomnienie za pisanie nieprawdy? A co do osób, w żółtych koszulkach, które piły piwo (domyślam się, że chodzi o jedną konkretną osobę) to zapewniam, że ma(ją) dowód już ma(ją) od kilku lat. W tamtym sezonie też studentom na tym forum przypisywane było gimnazjum :lol:

Co do samego dopingu niekulturalnego, to przypominam, że to jest stadion a nie kościół. Nie popieram tego, ale uważam, że nic się nie stało i takie okrzyki zdażają się na meczach, także żużlowych. Dodam jeszcze od siebie (bo o tym Mikas chyba zapomniał), że zaczynał wrzucać na sędziego członek FanKlubu, żeby nie było, że wszystko co złe to na KlubKibica :wink: .

Jeśli nadal uważacie, że lubelska publiczność to chamy i prostaki, to proponuje pojeździć na wyjazdy. Proponuje także poczytać o "incydencie" z minionej kolejki:
http://www.przegladligowy.pl/modules.ph ... e&sid=5725

[ Dodano: Pon 02.05.2005 14:50 ]
wiec ja mam pytane skad ludzie z KK maja zawsze piwo (i na pewno nie w plastikowych kubkach - a takie sprzedaja w barku klubowym)?
Polecam przejść się przed meczem do barku i poprosić o piwo w puszce. Może ostrzeżenie, za nieprawdziwe informacje (że w barku nie sprzedają piwa w puszcze) :wink:

Nawet jak ktoś wchodzi za darmo (ja nie widziałem żeby ktoś wchodził) to i tak jest obszukiwany przez ochronę podobnie jak ludzie z karnetami.

peterix
Szkółkowicz

#122 Postautor: peterix » 2 maja 2005, o 13:56

kaka cyt.: "Co wam to przeszkadza, że poszło "sędzia ch**"? Może lepiej zacząć krzyczeć "sędzia kalosz", bo jest "bardziej kulturalnie". Nie badzcie smieszni, ze przez to iz poszlo pare przekleństw to nagle zacznie przychodzić mniej osob na mecz, tak samo można powiedzieć :"nie chodz ulicami po 20, lub nie jezdzij MPK, bo uslyszysz bluzgi". Sedzia moim subiektywnym zdaniem popełnil bład wykluczając Piszcza i uslyszał to na co sobie zasłuzył"

Drogi kolego kaka! Jeśli uważasz, że to jest załatwienie sprawy (choćby nawet kontrowersyjnej) to sam już się ośmieszyłeś. Skoro tak to się załatwia to powiedz szefowi w pracy lub dyrektorowi w szkole (to chyba prędzej) "ty ch..ju - nie masz racji". Powodzenia!!! :evil:

Sam widzisz mikas - są kibice i "kibice" - ale bądźmy dobrej myśli.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#123 Postautor: istred » 2 maja 2005, o 14:01

Skoro tak to się załatwia to powiedz szefowi w pracy lub dyrektorowi w szkole (to chyba prędzej) "ty ch..ju - nie masz racji".
Chyba mylisz stedion, z miejscem pracy (no, chyba że pracujesz na stadionie :wink: ). Na stadion też należy przyjść w garniturze?

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#124 Postautor: grzesieck » 2 maja 2005, o 14:05

jas pisze: poza tym wczoraj jakis taki zoltokoszulkowiec siedzial kolo mnie i sie cieszyl, "ze przynajmniej nie musi placic, zeby ogladac kolejne porazki".

uwazaj, bo ten "zoltokoszulkowiec" jest obecny na tym forum :) nicka nie bede podawal ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Czarek
Trener

#125 Postautor: Czarek » 2 maja 2005, o 14:06

Kaka pisze:Co wam to przeszkadza, że poszło "sędzia ch**"? Może lepiej zacząć krzyczeć "sędzia kalosz", bo jest "bardziej kulturalnie". Nie badzcie smieszni, ze przez to iz poszlo pare przekleństw to nagle zacznie przychodzić mniej osob na mecz, tak samo można powiedzieć :"nie chodz ulicami po 20, lub nie jezdzij MPK, bo uslyszysz bluzgi". Sedzia moim subiektywnym zdaniem popełnil bład wykluczając Piszcza i uslyszał to na co sobie zasłuzył.

To zwykłe chamstwo, na które sobie sędzia nie zasłużył. Krzyczano także "J...ć sędziego i całą rodzinę jego". Chciałbyś, żeby ktoś wyje..ł ciebie i całą twoją rodzinę, bo wyda mu się, że popełniłeś błąd? To miłej zabawy życzę.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.