Kubbas pisze:Ps. Shacku ta fota i napis to przypadek ?
Ktora ??
Geest pisze:JAG pisze:dzis moge się jedynie przyznać że nie miałam racji utrzymując niesłuszne wykluczenie Tomka.rzeczywiscie Druchniak miał za mało czasu i msc na reakcję.
to czemu nie powtorka w 4? chyba mozna bylo, a jesli tak, to nawet bylo trzeba...
grzesieck pisze:Powtorka w 4 to chyba moze byc tylko wtedy, kiedy upadek ma miejsce w 1 luku?Geest pisze:to czemu nie powtorka w 4? chyba mozna bylo, a jesli tak, to nawet bylo trzeba...

peterix pisze:7. Doping - "je...ć sędziego" i butelki na torze to wspaniały doping naszej "żylety". Dawno nie było takiego bydła. Ciekawe co będzie jak kiedyś sędzia przerwie mecz za te debilne serpentyny w czasie biegów, ogłosi walkower i karę dla klubu. A wystarczyłby JEDEN ochroniarz na dole sektora "kiboli" i byłby spokój(a gdzie i po co ten monitoring??)
peterix pisze:mikas - masz rację! Ale jak kibicom puszczają nerwy to przecież można gwizdać, a nie rozdawać na prawo i lewo "k...y" i "ch..je". Tyle dzieciaków jest na meczach, one to słyszą i potwarzają bo myślą, że tak właśnie wygląda prawdziwe "kibicowanie" skoro sektor tak krzyczy. A prawie pełną butelkę 1,5 litrową to rzuciła pewnie 8-letnia dziewczynka? Odkąd zaczęłą się taka chamówa w sektorze to nie liczcie, że ludzie będą dawać na oprawę.
I jeszcze jedno jedno - jak to jest że na sektorze kilkunastoletnie dzieciaki (bo nie sądzę by wszyscy skończyli 18 lat) machają puszkami piwa?? Ja też wypiłbym piwo na meczu ,ale mnie przy wejściu zawsze maca dokładnie jakiś czarny, a potem na stadionie dziesiątki puszek i flaszek!! A ochrony nie widać! Dziwne nie??
ProponujÄ™ wprowadzić zakaz sprzedaży napojów w dużych butelkach, a najlepiej przelewać je w plastikowe kubki (jak w ÅÄ™cznej).
Pozdrawiam kulturalnych i wiernych kibiców.
Może upomnienie za pisanie nieprawdy? A co do osób, w żółtych koszulkach, które piły piwo (domyślam się, że chodzi o jedną konkretną osobę) to zapewniam, że ma(ją) dowód już ma(ją) od kilku lat. W tamtym sezonie też studentom na tym forum przypisywane było gimnazjumCo do ekipy Norbiego to już nie raz ludzie pisali na tym forum,że oni prawdopodobnie wejście na mecz mają za darmo i moga wnosić co chcą.
Polecam przejść się przed meczem do barku i poprosić o piwo w puszce. Może ostrzeżenie, za nieprawdziwe informacje (że w barku nie sprzedają piwa w puszcze)wiec ja mam pytane skad ludzie z KK maja zawsze piwo (i na pewno nie w plastikowych kubkach - a takie sprzedaja w barku klubowym)?
Kaka pisze:Co wam to przeszkadza, że poszło "sędzia ch**"? Może lepiej zacząć krzyczeć "sędzia kalosz", bo jest "bardziej kulturalnie". Nie badzcie smieszni, ze przez to iz poszlo pare przekleństw to nagle zacznie przychodzić mniej osob na mecz, tak samo można powiedzieć :"nie chodz ulicami po 20, lub nie jezdzij MPK, bo uslyszysz bluzgi". Sedzia moim subiektywnym zdaniem popełnil bład wykluczając Piszcza i uslyszał to na co sobie zasłuzył.