Sezon transferowy w maju
Sezon transferowy w maju
W rozpoczÄ™tym sezonie transferowym zasiliÅ‚ naszÄ… drużynÄ™ junior K. Åyko , nastÄ™pnym na celowniku szybkiego dyra jest Niklas Klingberg który niestety jeszcze nie podpisaÅ‚ gdyż inny klub jest nim także zainteresowany (cierpliwie czekamy może derektor zachÄ™ci go bardziej do wystÄ™pów nad BystrzycÄ… - oby !!). Powyższy news odgrzany nieco pojawi siÄ™ pewnie w sobotÄ™ na oficjalnej stronie , pióra sÅ‚ynnego PR - owca gawrzyka . Pozdr

Re: Sezon transferowy w maju
Kyniak pisze:W rozpoczÄ™tym sezonie transferowym zasiliÅ‚ naszÄ… drużynÄ™ junior K. Åyko , nastÄ™pnym na celowniku szybkiego dyra jest Niklas Klingberg który niestety jeszcze nie podpisaÅ‚ gdyż inny klub jest nim także zainteresowany (cierpliwie czekamy może derektor zachÄ™ci go bardziej do wystÄ™pów nad BystrzycÄ… - oby !!). Powyższy news odgrzany nieco pojawi siÄ™ pewnie w sobotÄ™ na oficjalnej stronie , pióra sÅ‚ynnego PR - owca gawrzyka . Pozdr
czy ja o wszystkim dowiaduje sie ostatni?
nie dolujcie mnie nawet, ze wszyscy o tym juz wiedzieli
METHANOL ADVENTURE TEAM
Może kolejnym posunięciem transferowym będzie zakup motocykla Jurkowi Mordelowi
.Pozdr
[ Dodano: Sro 04.05.2005 22:31 ]
Musisz tęgo popić z abstynentami , to może cię wprowadzą w swoje tajne eksperymenty. Tego nie wie jeszcze qrier , gawrzyk napisze w sobotę,także jeszcze pachnie nowością
.Pozdr
[ Dodano: Sro 04.05.2005 22:31 ]
grzesieck pisze:
czy ja o wszystkim dowiaduje sie ostatni?![]()
nie dolujcie mnie nawet, ze wszyscy o tym juz wiedzieli
Musisz tęgo popić z abstynentami , to może cię wprowadzą w swoje tajne eksperymenty. Tego nie wie jeszcze qrier , gawrzyk napisze w sobotę,także jeszcze pachnie nowością

- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Nie podpisał póki co, więc za wprowadzanie ludzi w bład ostrzeżenie. Temat zamykam bo jest o tym już jeden --> viewtopic.php?p=65232#65232